Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama z drfjhoifvjhe

ILE ZA PRZEDSZKOLE SAMOTNA MAMA BEZ PRFACY

Polecane posty

gdyby byly dla mnie oferty to od razu bym przyjela tymczasem od czerwca-nic!procz jednej, instruktor terapii zajeciowej 15 godz/tydz, za 500zl brutto. i nie uzalam sie nad soba, bo przeciez pracuje.gratuluje ci ze masz prace na umowe,tez bym chciala.

Gość popjeans
Autorko,jestem pewna ze twoje dziecko sie dostanie:)To, ze jestes samotna oraz orzeczenie o niepelnosprawnosci raczej gwarantuja ci to w 100% :) Trzymam kciuki. A takimi jak ta wyzej co innych od zlodziei wyzywa sie nie przejmuj, Takie jak ona musza troche poszczekac, bo inaczej nikt by ich nie zauważył :) Powodzonka:)

Gość autorko buahahah
ja tez bym wolala pracowac na czarno i nie oddawac 600 zl z mojej wyplaty na podatki i ubezpieczenia obowiazkowe.okradasz mnie i innych uczciwie pracujacych

Gość doświadczona w rekrutacji
jeśli jesteś faktycznie samotna mamą i tylko ty utrzymujesz dziecko to OK ale prawda jest taka że mnóstwo ludzi żyje bez slubu i dzięki temu mają pierwszeństwo w przedszkolu a wcale nie są samotnymi mamami.

oddajesz tylko 600?! to ile zarabiasz w takim razie?

Gość popjeans
Xiloxi, czemu tak jedziesz po autorce? Nie tak dawno na innym topiku blagałas o info nt leku ktory potrzebny jest twojemu mezowi.Zarazonemu wirusem. Wtedy nikt na ciebie nie pluł.

ja mieszkam sama, nie mam alimentow ani zasilku na dziecko, chodze czesto do MUP i robie wszystko by znalezc legalna robote za godne pieniadze.to rzad was okrada, a nie ja.

Gość jakbysmy wszyscy pracowali na
czarno to nie byłoby komu utrzymywac panstwa i twoje dziecko nie miałoby do jakiego przedszkola pójść!! bo prawda jest taka, ze przedszkole jest utrzymywane z naszych podatków. a nie twoich!!

Gość malinowka
ale dlaczego nie masz alimentow ani zasiłku rodzinnego????

Gość popjeans
Panstwo ma was w dupie-szkoda ze tego nie widzicie,was i wasze dzieci tez.Gdyby bylo inaczej to przedszkoli byłoby duzo wiecej i nikt nie musiałby kombinowac. Znecacie sie nad osoba w gorszej sytuacji od Waszej i tyle-to cale podsumowanie tego topiku:(

Gość doświadczona w rekrutacji
no to autorko tematu trzymam kciuki i zyczę powodzenia i więcej szczęścia w zyciu!

bo nie mam, to dluga historia.dziecko jest uznane a ojciec zniknal bez sladu i bardzo dobrze.i tak by nie placil, nawet meldunku zadnego nie ma ani pracy.

dziekuje serdecznie za dobre slowa, wszytskiego najlepszego z calego serca:)

Gość popjeans
Trzymaj sie :)

Gość dobranoc,,,,,
kolorowych snów

Gość malinowka
jeśli nie płacisz podatków z ktorych przedszkole opłaca prace nauczycielek, kucharek, pomocy to dlaczgo przedszkole miałoby przyjac twoje dziecko???? woli przyjac dziecko rodziców ktore na to płaca podatki wogole nie rozumiem oburzenia, to by bylo oszustwo i naciagactwo :-( jesli sprzatasz i gotujesz komus w domu to mozesz tam zabrac dziecko a co ma powedziec pracownik pracujacy na taśmie w zakladzie produkcyjnym, czy pani na ksie w markecie ktora placi podatki i dziecka do prac nie weźmie!

Gość malinowka
a alimenty z funduszu????

Gość ja czegos nie rozumiem
autorka nie płaci podatków, z których utrzymywane sa przedszkola, ale ŻĄDA aby to przedszkole przyjeło jej dziecko. bo co? bo jest samotną matką? bo sobie nie radzi w zyciu? ja pierdole!!! ja sobie w życiu poradziłam a państwu miesięcznie odpalam 1300 zł kurwa moich pierdolonych pieniędzy!!! jakbym pracowała na czarno to miałabym 1300 zł wiecej!! ale kurwa uczciwa jestem i oddaje państwu. i po co? po to by JEJ dziecko dostalo sie do przedszkola a moje nie no kurwa ręce opadają

haha latwo powiedziec wez ja ze soba. myslisz ze nie chcialam?moja podopieczna powiedziala ze skoro mi placi tyle(!) pieniedzy to nie zyczy sobie zebym w tym czasie kiedy mam sie nia opiekowac zajmowala sie dzieckiem . i w sumie troche ja rozumiem. to osoba z alzheimerem, b.tudna w obyciu a czterolatki przeciez nie zamkne w lazience i nie zaknebluje.poza tym to naprawde nie hest miejsce i wiodk dla dziecka, co sie czasem wyprawia u "mnie w pracy":( a ja tam musze gotowac sprzatac myc ja, wozic do lekarza robic zakupy, sprzatc piwnice, dawac leki, nosic wegiel i wysluchiwac jej awantur, jak ma gorszy dzien.jak tu wziac dziecko ?od razu by mnie wywalila na zbity pysk:(

no to super ze masz taka szanse odpalac panstwu 1300zl, ja niestety nie mam bo nie ma dla mnie poki co pracy a z czegos chyba musze zyc:( walicie stereotypami, ze kazdy kto robi na czarno to kretacz i cwaniak.mnie do tego zmusila sytuacja i tyle.z ogromna checia bym ja zmienila ale na razie jest jak jest:(

Gość popjeans
Autorko-jeszcze jedna rada. Nie tłumacz sie tym wiedzmom. Bo one nie skonczą, beda drązyc, jechac po Tobie dalej i bez pardonu. Nie warto, tu kazda zmija musi udowodnic ze jestes gorsza, ze nie masz racji. Nie tłumacz sie-nie tutaj. :)

popjeans >> gdzie jadę??? u nas niepracująca osoba nie ma szans na przedszkole, samotna czy nie. to po pierwsze. po drugie, mam dość pieprzenia "koleżanek po fachu" jak to ciężko z "robotą" (nigdy z pracą!), skoro wiem z własnego doświadczenia, że wystarczy poszukać, wykazać się kreatywnością, zaangażować. ale piszczeć, że jest źle i w kraju bez sensu jest pewnie łatwiej. co do błagań - prosiłam o info dotyczące płodności po terapii interferonem. co w tym było błagalnego nie wiem.

popjeans, dziekuje:* nie spodziewalam sie ze tak mnie zjada:( robie tylko to co musze i wcale nie jestem z tego dumna, zdaje sobie sprawe ze to niewlasciwe, ale nie mam innego wyjscia:(chyba ze sznur:/

Gość popjeans
Prosze Cie :)...uszy do góry, na przekór tym wyzej:D

xilox, taak, badz kreatywna w szukaniu pracy jak masz chore nerki i 4 letnie dziecko...jak???podpowedz cos, bede wdzieczna.poki co chodze do MUP i weruje ogloszenia.

podpowiem, że filologów cenią sobie agencje reklamowe, wydawnictwa i portale informacyjne :)

a ile dzisiaj CV wyslałas? ile firm odwiedziłas pytając o pracę? odpowiem ci - żadnej. bo ci tak wygodniej!!!

Gość malinowka
nie o to chodzi ze ktos jest lepszy czy gorszy, no wyobrax sobie kobiete pracujacą w zkaldzie produkujacym np. zarowki na tasmie placaca podatki i autorke to wg Cieie ktorej dziecko powinno dostac miejsce w pzredszkolu???

Gość popjeans
Xliloxi,o co ty powiesz? Kreatywnosc powiadasz? Czyzby ponad 13 procent ludzi w naszym kraju było nieudolnych, pozbawionych kreatywnosci i dobrych pomysłów? 13 procent!!tyle jest w tym kraju bezrobotnych!! Pomysl,zanim zaczniesz bredzic.

malinówka - autorki :D bo przeciez jest samotna i taka biednaaaa ;)