Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginalnynikcnonie

Wychodzicie z domu bez makijażu?

Polecane posty

Gość mścisław i mścisława
czasem się zastanawiam jak bardzo brzydkie muszą być te osoby które bez makijażu nawet po bułki nie wyjdą:O

Gość dcfsdfsfgw
prawa do miana specjalistki sobie nie uzurpuje* Ty pewnie masz dobra cere. ja niestety mam chorobe skory ktora powoduje ze nie wyglada ona najlepiej. jak napisalam wyzej, uzywam zeby i ludzi i siebie przed lustrem nie straszyc za bardzo. ale nie martw sie, czytam uwaznie sklady, wiec wiem, ze produkty ktorych uzywam mi nie szkodza. i na pewno tez nie jest to kwestia tego ze dzisiaj nie widze efektow bo wyjda za 20 lat, poniewaz na mojej skorze cokolwiek by bylo nie tak, to manifestuje sie od razu, najpozniej w ciagu tygodnia po rozpoczeciu uzywania danego produktu.

Gość dcfsdfsfgw
zreszta makijaze to nie wymysl wspolczesny, od tysiecy lat kobiety i mezczyzni poprawiali swoja urode roznymi metodami.

Gość oryginalnynikcnonie
Jestem ciekawa czy zajadła przcieniczka makijażu też chodziłąby tak po świecie z widocznymi chorobami skóry, i i nymi wada z których nietolerancyjni ludzie potrafią się wyśmiewać. Radze taką kurację, narysować sobie na twarzy czerwone plamy i przejść się ulica zatoczonego miast, wtedy zaręczm, że pokocha pani podkłady i korektory wszelkiej maści.

Gość dcfsdfsfgw
"A czy warto nakladac maske na twarzy zeby udawac kogos kim sie nie jest? " nie nakładam maski by kogokolwiek udawać, nakładam makijaż by podkreślić to co ładnego mam sobie przykrywając nieładną cerę, która w pierwszej kolejności zawsze zwraca uwagę. jak przykryję nieładną cerę to wtedy widać że moje oczy są całkiem ładne i usta, bo cera nie odrywa od nich uwagi

Gość mylitllepony^^
ja musze rysowac kreske i malowac rzesy tuszem bo mam białe:D brwi robie henna w delikatny braz w sumie na skore nie musze ale zazwyczaj nakladam troche bo mam zaskorniki;] ale nie mam ani jednej zmarchy moze dlatego ze zawsze doklad ie zmywam i robie masaz szzotecza do twarzy

Gość gość
Trochę straszne, że niektóre z nas są tak niepewne siebie, że nie wychodzą bez makijażu. Sama lubię się malować (nie szkodzi to cerze, nie opowiadajcie bzdur), ale nie mam problemu z tym, żeby na zakupy albo do pracy pójść bez makijażu...

Gość gość
zależy od cery, niektórym szkodzi.

Gość gość
Raz poszłam na randkę bez makijażu i w opierdzianych dresach i prawie zostałam w******** :classic_cool: