Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do mezczyzn...

pytanie odnosnie BMW- jak jade na wstecznym (zwlaszcza po blocie lub sniegu

Polecane posty

lub zagrzebie sie) to czuc smrod jakby karbidu... i jest tak tylko na wstecznym, co to moze byc?

Gość chujogrom
Zjarałeś sprzęgło.

Gość ewrewrwe
zezłomuj to padło i kup normalny samochód :classic_cool:

ale ogolnie samochod jezdzi ok czyli co? wymieniac czy dalej jezdzic?

dokladnie!zjarane sprzeglo ...albo za szybko daje do tyle bo przeciez beemka ma naped na tyl ,...wiec moze dlatego tak jest,,...ja wiem ze jak jest sprzeglo zjarane to przeskakuje na biegu-slizga sie

Gość chujogrom
Jedz do warsztatu.

ze zjaranym sprzeglem nie da sie jezdzic bo moze sie zablokowac skrzynia biegow....a wtedy to masakra ...jesli jest automat to jeszcze gorzej bo nie mozna auta holowac tylko trzeba wziac na lawete...ja mam 7 ale z manualem...wiec az takiego tragizmu nie bylo...

wymiana sprzegla jakies 1500 zl...bo do tego dochodzi robota mechanika...(ja mam mechanika meza,-wiec mam za darmo) :)

Gość chujogrom
W automacie sprzęgła nie spalisz.

Gość RADGDF
maz mechanik ... wspolczuje. mam kumpla sasiada mechanika. cale zycie zaloba pod pazurami, swaietk piatek , slub czy pogrzeb. wyglada jakby mial hektar ziemi za pazurami. nie mow ze mozna odmyc albo robic w rekawiczkach .... w rekawiczkach nie wygodnie, a odmywa sie po 3 dniach jak jeden dzien cos robisz amatorsko, wiem bo u mnie tak jest a mam paste profesjonalna 90 pln za litr.

Gość W automacvie jest
sprzeglo hydrokinetyczne kretynko :o 🖐️

Gość RADGDF
nie sprzegło tylko konwerter

po pierwsze nie kretynko bo ja nikogo nie wyzywam a po drugie to nie ja jestem mechanikiem tylko moj maz....on by Ci powiedzial czy jest tam konwerter czy sprzeglo konetyczne...ja tylko mowie to co wiem bo na codzien jezdze beemka...i ja czuje...a jest niewiele kobiet ktore czuja swoje auto....

a co do meza mechanika.....rzeczywiscie nic sie nie da zrobic z paznokciami bo dobry mechanik nie pracuje w rekawiczkach...ale mnie to nie przeszkadza...taki jego zawod i tyle...probuje domyc ale rzadko mu sie to udaje

Gość właśnie wylogowana
ja czuję swoje 330xd

Gość borys27
Dzień dobry pani stomatolog. Wyliż mi jaja.

Gość RADGDF
miauczydełko mam slicznego mercedesa W123 wtorego rozebralem do srubeczki i odrestaurowałem. od silnika po bude sam :). jestem z wykształcenia mechanikiem jak i hobbistą. ale w tym zawodzie nie pracuje. moja najwieksza zmora sa paznokcie po weekendowej dłubance. nie pomagaja najlepsze plyny, proszki cytrynowe czy wybielacze ... niestety taki urok tego fachu. podziwiam ze sie do tego przyzwyczaiłas, ja zewzgledu na to nie jestem mechnaikiem zawodowym.