Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na niego ochotę ***

czy wolicie jak Ona da wam znak ze jest chętna na seks czy nie???

Polecane posty

A widzisz, jak to się mówi: miłość jest ślepa, małżeństwo rozum przywraca. :D Sztuka kochania nie jest łatwa, cały czas trzeba coś doskonalić, usprawniać rzemiosło. Tylko doświadczeni żołnierze mogą zapewnić określoną dozę niezapomnianych wrażeń.

Gość MmM 30+
Koleżka, chyba "niezły" musisz być " w tych sprawach", po samych twoich wypowiedziach tak wnisokuje hmm :P No to tylko "pozazdrościć" tym, na które "polujesz" :P

No, to jest moja pasja, zaraz po sporcie, miałem też dobre nauczycielki, wszystkiego nauczyłem się od was, dla was :D Wiem, ta którą już wybiorę, nie ma wyboru, musi legnąć w oceanie rozkoszy :D Nawet się nie opierając :D

Gość sexowna lolita
mmmmm ten koleżka to chyba niesamowite ciacho

Gość koleżko
wklej zdjęcie

Wkleiłbym, aczkolwiek istnieje obawa, że czyta to moja siostra, a po tym co tu napisałem mogłaby mnie troszkę hmm...Rozumiecie :D Także mogę "jedynie" powiedzieć, że jestem wysportowany i dobrze w tych sprawach wychowany :D

Gość MmM 30+
No też zaczynam być ciekawa jak wygladasz he he . Znikam, zajrzę jeszcze dziś tutaj :-)

Gość koleżko
a jaki Twój zawód , wykształcenie? gdzie pracujesz? sam mieszkasz? ja też z mazowieckiego, mam 25 lat

Zakazany owoc, smakuje jeszcze bardziej, wtedy, kiedy się go nie widzi. Atmosfera podekscytowania, niepewności, jest wielce wskazana. Powiem tak, nie ma dnia, kiedy któraś by się za mną nie obejrzała :D Jestem specjalistą do spraw bankowości, ubezpieczeń, prywatnie żołnierzem, snajperem, polującym na kobiece piękno.

Wykształcenie mam wszechstronne, znam się na prawie, bankowości, ubezpieczeniach, elektronice, sporcie :D

Gość koleżko
tylko dla lolity masz propozycje? a ja - lat 25 lub jakaś inna, MmM 30 to już nie? Po 30 moze już odpadają?

Gość koleżko
masz profil na NK, daj link, obejrzymy i wykasujesz (zglosisz do usuniecia) nikt nie zobaczy potem (siosytra ) jak wygladasz

Gość Supremus Dux
Daj mu dupy i skończ pierdolić.

Uważasz, że rżnięcie kończy się tylko na daniu tyłka? Moim zdaniem dopiero się zaczyna. Poza tym coś taki zdenerwowany...

Gość nudebynude
czytam to co piszesz koleżka i powiem Ci że podoba mi się Twój sposób myślenia, pokaż zdjęcie i ja chętnie zobaczę;)

Gość kolorowanki i pisanki
no nie wierzę czy tylko ja to widzę???

Gość MmM 30+
Dojrzałe i pewnie doświadczone :P a ja to mam doświadczenie tylko z mężem i tak naprawdę chęci do zdrady mam, ale czy zdradzę, czy sie odważę , zdecyduję i jak to się dalej potoczy to sie okaże :-)

Gość koktajl z banana
To ja też Tobie powiem że tak mam ale ja mam doświadczenie Tylko z żoną i też przymierzam się do zdrady tylko dlatego, że chce sprawdzić jak to jest z kimś innym i to jest chyba normalne że człowiek ciekawy.

Gość MmM 30+
A ile masz lat? Macie dzieci? Dobrze Wam sie układa w sexie? Nam dobrze, sam fakt,że ponad 10 lat razem, bez zdrady... No ale widocznie teraz przyszedł taki moment że zastanawiam się, rozważam, chciałabym z innym i nic na te mysli nie poradze, mysleć mogę a co będzie to czas pokaże :P

Gość MmM 30+
A ile masz lat? Macie dzieci? Ile lat razem? Dobrze Wam sie układa w sexie? Dlaczego masz takie myśli by z inną spróbować??? Ja nigdy wcześniej nie myslałam, wręcz byłam 100% pewna że nigdy nie zdradzę, ale wystarczyły te 2 pocałunki (extra) i zmieniałam zdanie, tzn myślę o sexie z NIM, myślę o tym, ale czy się zdecyduję i czy coś będzie to czas pokaże. Ja ponad 10 lat z męzem, nigdy go nie zdradziłam, w sexie nam sie dobrze układa, więc nie wiem czego szukam, porwóanania? dreszczyku emocji?

Gość MmM 30+
sorki za powtórki, ale mi "wyskoczyło" że ta wcześniejsza wypowiedź się nie pojawiło, połaczenie przerwane przez serwer :-)

Gość koktajl z banana
28 lat mam i równiez jesteśmy 10 lat w tym 5 po ślubie dzieci nie mamy i seks układa nam sie przeznakomicie.

A czego byś chciała? Adrenaliny? Mocnej emocji? Mocnego wypełnienia? To wszystko jest jak najbardziej do realizacji :D

Gość MmM 30+
Koleżka, odpowiedz , tak dobrze znasz kobiety że zobaczymy czy trafisz :P

Gość MmM 30+
Podniecenia, emocji, adrenaliny - fakt :-) Chcę by mnie wycałował, wymacał, zrobił mi jminetkę, ja mu loda i by mnie zerżnął, najlepiej pod prysznicem od tyłu :P

Gość koktajl z banana
tutaj nie ma co rozkminiać to czysta ciekawość jak jest z kimś innym.