Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na niego ochotę ***

czy wolicie jak Ona da wam znak ze jest chętna na seks czy nie???

Polecane posty

Aż zachciało mi się pobiegać i Twoją teorie wdrożyć w życie!!!!!! ALe że biegać nie mogę do końca tyg to pozostaje uruchomić wyobrazie,a tą dość fajnie mam rozbudowaną:)

seks po treningu??? masakra:P z tym swiezym powietrzem u mnie jest tak ze owszem wychodze, ale zapalic:P ale czekolada dobry pomysl chyba sobie kupie:) jak juz z pracy wyjde za godzinke i 15 min:)

Tamari rzuuuuććććć fajki :p Ja paliłam 8 lat,6 już nie palę.Da się a czuję się o nieeeeeeebo lepiej

Maja i tyle, nie możesz biegać, znam ten ból, ale, ale, nic straconego :P Możesz przecież, zająć się, rozwijaniem górnych partii ciała :P Do tego jakiś fajny partner, kontuzja z miejsca sama się zregeneruje :P Tamari, uwielbiam takie masakry :P Czekolada, najlepsza na poprawę samopoczucia, podczas pochmurnego dnia w pracy :P

Koleżko ,ha! co fakt to fakt! Nie skupiam się na zepsutym kolanie bo oprócz czekania nic narazie zrobić nie mogę.. Zdecydowanie bardziej wolę się skupić na przyjemnościach:D Innych partiach ciałach,dolnych,górnych,bocznych,tylnych..wiesz troszkę tego do wykorzystania jest:D

Powiem więcej, kolano to najmniejszy problem, podczas wykorzystywania poszczególnych części ciała :D W końcu najfajniejsze partie ciała, najbardziej atrakcyjne, znajdują się powyżej linii kolan, i w górę :D Z czysto męskiego punktu widzenia :D

I widzisz ,jak można sugerować ,że kobiety są z innej planety niż mężczyzni,jak my się tak pięknie rozumiemy???:)) Pozostaje mi się cieszyć ,że kontuzjowana część ciała nie wpływa na cieszenie się z kazdej innej, niekontuzjowanej części,którą mogę wykorzystywać jak tylko sobie wymyślę:D Life is great:D

Idąc dalej, tym tokiem rozumowania, Twoja kontuzja zdaje się być jedynie iluzją, czystą teorią, czas o niej zapomnieć, oddać się magi życia :D Warto, odstawić - już tylko taką - "kontuzję", na boczny tor :P Dreszcze emocji, uśmierzą każdy ból :P

Kontuzja?? Jaka kontuzja?? :D Zdecydowanie od tego brzydkiego słowa na K wolę słowa Magia,Dreszcze i Emocje!:))

We mnie pożądanie wiosną,latem ,jesienią ,zimą. Niezależne od pogody,temperatury,wiatrów czy ilości śniegu:D

Ha :D Trafiła mi się kobieta z temperamentem :D Mówisz masz, czysta przyjemność, o każdej porze roku, i czasie :D

Bo jak coś sprawia nam taaaaaaką przyjemność to dlaczego sobie tego odmawiać? Gdybyś mnie Koleżko znał,widział,czuł...to zakochałbyś się po uuuuuuszy:)))

Bo na wszystko trzeba spojrzeć z odpowiedniej perfpektywy,wtedy emocje same się budzą. Ty jesteś fajny gość,ja spoko laska,normalne ,że emocje są pozytywne:D

Wiesz, że lubię pozytywne emocje. :D Teraz mnie deszcz za oknem "molestuje", ale banan na buźce nie ustępuje. :D

Biedactwo...u mnie wiosna pełną..piersią:D Myslę,że udałoby mi się odwrócić Twoją uwagę od tego ponuractwa za oknem:)Ale skoro i tak się uśmiechasz,pomimo,to nie będę przeszkadzać..odwracać myśli,kusić..

Gość król powiatu
za każdym razem kiedy wchodzę na ten temat liczę że zobaczę koleżkę i jeszcze się nie przeliczyłem

Maja i tyle, mentalnie jestem w lecie, zrelaksowany, rozebrany, przygotowany :D Prosta akacja, jasny przekaz :D Kusicielko niebagatelna. :D

Że jaaaaaa?? nieeeeeeeee:D oczyma wyobrazni widzę słońce, czuję tą letnią atmosferę,pachnące powietrze i to niepokojące podniecenie w powietrzu.... Przyłącz się Koleżko ;) Ja póki co uciekam,obowiązki wzywają:*

flirciarze:) nie moje klimaty ja wole na zywo: glos , kontakt wzrokowy, dotyk pisanina nie ma klimatu:) no jeszcze 2 dni i wolne:) a jutro sushi w pracy w ramach Swiat:P

Gość Pozdrawiacz Mai
Pozdrowienia dla Mai :) Tum razem nick bez łudzącego podobieństwa :)

Tamari, Wiadomo,że realna rozmowa,dotyk,zapach są nieporównywalne z pisaniem..ale jak się nie ma co się lubi ...:) Ale jakis fajny sms w ciągu dnia może być ciekawym wstępem do miłego wieczoru. Od sushi mam detox,co za dużo to niezdrowo,ostatnio się przejadłam. Ale smacznego dla Ciebie Pozdrawiacz, Ty mnie chyba lubisz :)

Powiedzmy Pozdrawiaczu,że ze wzgl na czynniki zewnętrzne . A coż to za troska o moje żądze? Z sympatii wynikająca czy może z innych czynnikow?