Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam na niego ochotę ***

czy wolicie jak Ona da wam znak ze jest chętna na seks czy nie???

Polecane posty

Nikt nbie mwi tu o byciu suką. Wszystko jest kwestią poukładania spraw tak by jak najmniej osób ucierpiało.Nawet rozstanie może odbyć się kulturalnie,na spokojnie. Zwłaszcza wtedy kiedy jest dziecko.

piasek pustyni, to tym bardzie postępuj rozważnie, musisz mieć pewność, że netowemu naprawdę zależy, że netowy to nie jest kolo od jednej akcji, ruchanko i spadówa. Wykazał się? Coś Ci może zaoferował? Masz nadzieję z nim, na stały, stabilny związek? Mówiąc krótko zdobył Cię, pokazał, że Cię kocha? Czy tylko karmi Cię obietnicami jak to Wam będzie rzekomo cacy? To są ważne pytania, odpowiedzi potraktuj solidnie.

No wiem, humor to podstawa :D Jestem już na takim etapie, że zdaję sobie sprawę, iż życie gorzej traktuje ponuraków :D A najlepsze zgrywy są z samego siebie :D Bystra ze mnie chłopaczyna :D

Brawo,brawo,och i achh:D Dystans do siebie to podstawa.Tylko ludzie inteligentni potrafią się z siebie smiać:) Jesteś mądrym chłopcem Panie Idealny?

Panem idealnym na pewno, ale z mądrością, różnie bywa, jak zresztą widziałaś, na przykładzie, czterech zdań, pozbawionych nawet jednej, jedynej kropki :D O przepraszam, sorki, stawiam, zapomnianą kropkę.:D Pozdro, miłego relaksu życzę :P

Inaczej wyobrażam sobie zakończenie miłego wieczoru...ale pozostaje mi cieszyć się tym co mam. Buziak.

Gość w temacie
Co to ma za znavzenie czy ten drugi okaże sie dla piasku pustyni właśnie tym czy nie. Ona juz jest nieszczęśliwa z mężem i czy go zostawi a w sumie dla kogo to nie ma znaczenia. Najgorsze że jest z nim zewzględu na dziecko (szantaż emocjonalny). To nie minie a będzie Cię trawić - uwież mi

Gość w temacie
Co to ma za znavzenie czy ten drugi okaże sie dla piasku pustyni właśnie tym czy nie. Ona juz jest nieszczęśliwa z mężem i czy go zostawi a w sumie dla kogo to nie ma znaczenia. Najgorsze że jest z nim zewzględu na dziecko (szantaż emocjonalny). To nie minie a będzie Cię trawić - uwież mi

Gość w temacie
o poszło dwa razy :) . Ale faktycznie na dłużsa metę sfrustrowany rodzic jest gorszy niż szczęśliwy choć winny rozpadowi. Pozatym kto jest winny rozpadowi :) zawsze będą dwie wersje Twoja i męża

Gość w temacie
Wreszcze sie zdecydujesz na skok w bok a jak to zrobisz to i zrobisz następne a wreszcie i tak wyjdzie to na jaw.Co wtedy powie twoje dziecko - pomyśl

zrobil sie widze topik doradztwa ds rodzinnych kurde glowa mnie cos boli i brzuch:-O beznadzieja

no jestem ale niestety musze pracowac mam sporo do zrobiena a o 16 wychodze

A więc, coś na osłodę, czas z pewnością szybko i miło zleci :) Ja sobie wczoraj ramie uszkodziłem podczas treningu, dzisiaj już mam spoko, zero bólu, nie ma to jak pozytywne nastawienie, trochę czekolady, gotowe :P

Dzieeeeeeeeeń doooobryyyy!!! Tamari, Na ból głowy najlepszy wdech i wydech na świeżym powietrzu. A ostatecznie tabsik. Koleżka, Witaj w świecie kontuzjowanych, u mnie kolano:( A nawiązując do tego co mogę mieć to w sumie chcieć to móc nie? Więc rozpieszczam się przyjemnościami w głowie przywołując pozytywne wydarzenia. A tak poza tym to mam wyborny dzień dzisiaj:D

Trafiłem sobie ten bark, na pompkach tricepsowych :) Ale nie poddam się, no way, to nie w moim stylu :p

Nie powinieneś chwile odsapnąc zanim znowu do nich podejdziesz? Ja w bieganiu musialam sobie chwilową przerwe zrobić niestety,ale po Świętach wracam.

No niestety jestem uparty, jak sobie coś zaplanuję, muszę to zrealizować. :) Ten typ tak ma. Od treningu, robię tylko jeden dzień przerwy, niedziela, na regenerację. :) Bardzo lubię aktywność fizyczną, a jak coś lubię, ciężko mnie od tego odkleić :) Widzę, że również jesteś aktywna :P

Staram się być bo uważam,że aktywnośc fizyczna wpływa nie tylko na nasze ciała,ale też na kondyche psychiczną. Podwyższony poziom endorfin całkiem przyjemnie wpływa na samopoczucie,ale to z pewnością wiesz:) To tak jak po seksie.Chociaż nie,po tym drugim uczucie spełnienia jest jeszcze przyjemniejsze:)

Staram się być bo uważam,że aktywnośc fizyczna wpływa nie tylko na nasze ciała,ale też na kondyche psychiczną. Podwyższony poziom endorfin całkiem przyjemnie wpływa na samopoczucie,ale to z pewnością wiesz:) To tak jak po seksie.Chociaż nie,po tym drugim uczucie spełnienia jest jeszcze przyjemniejsze:)

Myślę,że wysłanie posta raz wystarczyłoby zupełnie,ale już taka w gorącej wodzie jestem kąpana:D

A ja lubię niekonwencjonalne rozwiązania, łączyć przyjemności :) Zaraz po wysiłku fizycznym, czuję niepohamowany przypływ energii, wiesz jakie jest najlepsze na tą "przypadłość" antidotum? Seks, wtedy "przypadłość" staje się jeszcze większa, a co za tym idzie spełnienie również. :P Seks po treningu, jest wręcz mocarny :P