Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dik

Jestem młoda i chciałabym ubierać się ładnie,ale nie mam gustu

Polecane posty

kurteczka czarna i szpilki sa super, i chyba koszula tez,bo nie widac dobrze na zdjeciach, dokup takze z dlugim rekawem, jest praktyczniejsza, ciesze sie, ze ci sie spodobal zestaw. Zycze udanego polowania zakupowego i mam jeszcze stronke dla Ciebie www.youtubowiczki.pl mozesz sie zainspirowac filmikami o modzie

Gość dik
dziekuje bardzo ;* w razie czego bede na forum pisala i pytanie ostatnie juz czy do tego zestawu spodenki brazowe i jakies bluzki pasowac beda te buty?

jakie kolory lubisz ;) ? i w jakich Ci dobrze? dobieraj je kolorystycznie, ale nie monochromatycznie :P będzie dobrze ;) i czekaj na wyprzedaże, za jakiś czas zaczną się sezonowe :) kup sobie jakiś prosty, skórzany pasek ;) nie wychodź w stroju, w którym źle się czujesz, lepiej o dodatek za mało, niż za dużo, szukaj zdjęć w internecie :)

Gość gość
Choć ubiór to nie wszystko i nie jest on najważniejszy to daje on jednak bardzo dużo jeśli chodzi o poprawę naszej samooceny uśmiech Może zacznij od podstaw czyli odnalezienia własnego stylu? Polecam Ci przeczytanie tego artykułu o tym jak się dobrze ubrać. Zobaczysz, że ubrania mają ogromną moc i szybko zmienisz swoje myślenie o sobie mruga https://krotkieanalizy.wordpress.com/2016/01/25/nie-umiem-sie-ubierac-poradnik-dla-kobiet/