Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklamanaSUCZ

Spotkam sie z kolesiem z neta. Jak ukryc to ze jestem gruba?? Pomocy

Polecane posty

Gość zaklamanaSUCZ

Gadamy na skype,ale widocznie sie nie skapnal ze w rzeczywistosci jestem gruba. Przy 170 wzr waze 82 kg :( Widzial mnie tylko od cyckow w gore Mam obrzydliwie tlusty brzuch. Odchudzam sie od wakacji i zeszlo mi 12 kg. On chce sie strasznie spotkac,twierdzi ze jestem sliczna i pewnie kazdy sie za mna ugania :o taaa,zeby to byla prawda. Mam obrzydliwe nogi balerony i wiszacy brzuch. W 2 mies przeciez mi sie nie uda az tak schudnac. A ostatnio znow mam zachcianki na slodycze :o Pomozcie co mam zrobic? Nie chce byc stara panna do konca zycia :(

Gość ZAJEBNISTY 30 LATEK
ZAŁOŻ NA SIEBIE PRZEBRANIE MIKOŁAJA

Gość glutyyyyy
męska rzecz- Dokładnie !!! :-)

Gość zaklamanaSUCZ
Jeszcze najgorsze ze mam przednie zeby troche zepsute a na razie nie mam kasy zeby do dentysty isc :( Mam tak odwlekac? A jak on sie wkurzy tym ciaglym czekaniem? Co zrobic zeby go nie stracic? Pomocy :(

Zacząć ćwiczyć choćby od dziś :). I nie jeść słodyczy w nadmiernej ilości, czasem cukierka i tyle :classic_cool:

Gość zaklamanaSUCZ
mam tez hemoroidy ale na pierwszej randce nie powinien zauważyć

Gość zaklamanaSUCZ
Z hemoroidami to podszyw. Ja slodyczy i tak ostatnio unikam,ale czasami nie moge sie powstrzymac. Mi waga spada dopiero w dol jak zjadam ok 300 kcal :o Ja juz nie wiem co zrobic... A te zeby? Nie chce zeby sie wystraszyl. Zawsze chcialam byc samotna i byly wazniejsze wydatki jak mialam pieniadze. Ale teraz tak strasznie mi zalezy. Przeciez nie przykleje sobie gumy do zucia miedzy szpare :o

Gość chce 400tysiaków!
otylości i głupoty nie ukryjesz ;)

Gość glutyyyyy
To straszne ,żeby mieć zepsute przednie zęby... Nie uśmiechaj się ale to też go odstraszy. No i nie całuj się z nim bo wyczuje :-/

kup sobie body korygujące sylwetkę - działa, dopóki go nie ściągniesz ;-)

Gość zaklamanaSUCZ..
Mowilam mu ze nie jestem szczupla laska ale do niego to jak o sciane. Nadal chce sie spotkac :o Strasznie sie boje ze po spotkaniu sie wiecej nie odezwie kuzzw...ktos zakosil mi nicka :(

a z zębami to chyba tylko dentysta Cię ratuje. Piszesz że w dwa miechy nie schudniesz, to kiedy Ty się z nim spotykasz???? Jeśli rzeczywiście za jakiś czas to może uda Ci się uzbierać na tego dentystę??? A tak poza tym 12 kg w ciągu ponad pół roku to ładny wynik :-)

Gość dwqufh
a nie pomyślałaś, że on lubi większe kobiety i dlatego tak mu się spodobałaś?

Gość zaklamanaSUCZ..
Mam u gory ciemna plame miedzy zebami, a na dolnych jedynkach wyleciala mi kiedys plomba i tak sobie to olewalam :o To teraz kur... mam :o

i mała rada - nie wiem ile masz lat (zakładam że 15-18), ale nie szukaj faceta na siłę. Jak nie ten to inny ;-) i nie mów mu cały czas że jesteś gruba. Skoro chce się z Tobą spotkać to widocznie rzeczywiście mu się podobasz, fajnie się wam gada i to jest najważniejsze :-)

Gość plastelyna
plasteynę białą kup tansza od dentysty wsadz w dziurę i po sprawie

Gość zaklamanaSUCZZZ..
ktos mi caly czas nicka zaczernia :( Caly czas szukam pracy jakiejkolwiek,ale nic :( Maja wymagania z kosmosu. Modle sie zebym uzbierala chociaz na te 2 zeby...a ze schudnieciem moze sobie poradze. Pozatym jemu nie moge sie spodobac,on jest typem sportowca. Umiesniony,zero tluszczyku :( strasznie mi wstyd jak moglam sie tak zapuscic Mam 26 lat