Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rggbdh

PYTANIE do kobiet ktorych maz jest pierwszym PARTNEREM -czy jetescie

Polecane posty

Gość rggbdh

wierne? czy jestescie zadowolone z sexu z jednym partnerem?

Gość mąż jest moim pierwszym
partnerem,ale powiem ci,ze chętnie spróbowałabym z kimś innym, bo nie wiem,czy wszyscy są tacy sami w łozku:P Podejrzewam,ze jak znajdę odpowiedniego to skorzystam--choćby jeden raz:P

Gość rggbdh
a ile jestescie razem

Gość beatka bez kwiatka
mój jest moim pierwszym Mam na koncie pare powazniejszych flirtow ale do zdrady nie doszło czasem jednak mam ochote na cos innego Bo teraz troche nudno

Gość ja jestem zadowolona
Nigdy nie zdradziłam i nie mam póki co zamiaru, bo mi dobrze :) Po ślubie 7 lat.

Gość odpodpodp
Moj mąż jest moim pierwszym (i mam nadzieje, ze jedynym) partnerem. Mam 31 lat, 5 lat w zwiazku malżenskim, 7 lat zajomości. Jest super, czasami sie zastanawiam jakby to bylo z innym ale od mysli do czynu- daaaaaaaaaaaaaaalekadroga. Juz kilka razy mialam prpoozycje hmmm...pozamałzenskiego sexu- nigdy nie skorzystalam. za duzo bym stracila.

Gość moj mąz był pierwszym
ale nie ostatnim :D i teraz wiem , ze jest do duppy w te klocki.

Gość ja jestem zadowolona
A razem 9 lat:P

Gość Mąż jest moim pierwszym
ile jesteśmy razem? 9 lat będzie w czerwcu. mam ochotę na innego faceta,swojego rówieśnika. mąż jest starszy ode mnie o 18 lat i dotąd układało się fajnie,ale od jakiegoś pól roku zaczyna siadać w łózku. mam na oku jednego rówieśnika mojego:P ja mam 33,mąż 51, a ten facet 31:) ale boję się,ze jak raz spróbuję to nie będę mogła poprzestać,albo będę miała wyrzuty sumienia albo zniszczę swoje małżeństwo--coś pęknie między nami:/

Gość rggbdh
a z czego to wynika-z zasad czy dobrego sexu?

Gość rggbdh
to poco bralastakiego strego?

zakochałam się. nie zdawałam sobie sprawy,ze tak się rozminiemy w sprawach seksu po kilku latach. on juz ma swoje potrzeby w zaniku,często mu się nie chce,a ja? dopiero rozkwitam jako kobieta,wiem,czego pragnę,jak piescić moje ciało,zeby miała z tego rozkosz itp. zakochałam się bo ujął mnie swoją dojrzałością,mąroscią zyciową,był taki opiekuńczy--te cechy sprawiły,ze go pokochałam. nie dopuszczałam do siebie,ze moze potam siąść w łozku,a duzo osób mi o tym mówiło. a co będzie później??? za 5-10-15 lat? Nie chćę nawet o tym mysleć. narazie nie zdradziłam,ale...coraz częsciej myslę o młodszym kochanku:/

boję się tylko,ze jak spróbuję to się rozsmakuję i co?? nie chcę mieć kochanka na stałe i zdradzać męża regularnie. chciałam tylko skoczyć raz i zobaczyć.

Gość Drugi partner... ... ...
Gdyby mój pierwszy partner został moim mężem, to miałabym przechlapane :P Nie dosyć, że nie potrafił mnie doprowadzić do orgazmu, to jeszcze kończył w 2 minuty. Obecny - drugi pod względem seksu jest mistrzem a że oboje jesteśmy osobami z dużym temperamentem, seks daje nam niesamowitą satysfakcję.

Gość rggbdh
czy wiernosc pierszemy wynika z malego libido*

Gość nie wynika
wynika z wiernosci zasadom moralnosci etc mialam jednego partnera,swietnie sie dobralismy pod wzgl potrzeb sex ale był gówniarzowaty .. mam nadzieje ze nastepny bedzie rozwniez ok w łózku ale najpierw musze sie zakochac...a z tym łątwo nie bedzie ale jesli nawet nie bedzie sie nam układalo a bedzie mial odpowiednie cehcy charakteru to i tak z nim bede jak wiekszosc moich kolezanek.... nie ma ideałów rzadko siie ludzie dobieraja ze pasuje i sex i podejscie do zycia,i chcoby zewntrznie sie sobie podobaja,,,,