Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalanananana

wyjeżdżam do Anglii zbierać truskawki...

Polecane posty

Gość tez chcialabym wyjechac
ja jakbym dostala pierwsza wyplate w Anglii to bym chyba do primarka poszla :D fajne sa tam ciuchy :D

Gość bylem nie raz w angliiii
wystarczy znac min ang zreszto w samej angli jest od groma polakow pracujacych w anglielskich biurach, nie dajcie sie Polakom bo zagranico jak ktos jezyka niezna to tylko Polak Polaka wykorzystuje

Gość lalalalalanananana
oj powtarzam wam , że ja w ogole bylam oszolomiona ze jade, nie zastanawialam sie gdzie mozna wiecej! dla mnie te prawie 6 funtow to i tak bylo duzo! a sama bym nie pojechala w ciemno, bo na tamten czas nie bylo mnie stac nawet na bilet! wiec bylo mi na reke ze zaplaca za mnie a potem oddam. Mimo ze odciagneli mi za ten kredyt to i tak wyszlam na plus i to sporo!

Gość nsx
tez chcialabym wyjechac - jeśli jedziesz na stałe to sama wszytko załatwiaj a jeśli na wakacje to znajdź kogoś z mieszkaniem albo jedz z koleżanką i wynajmijcie pokój

Gość 566777687ghghgh
ja bym sie bala jechac, to moga byc jacys oszusci i potem skonczysz w burdelu

bzdury z tych 6 naleznych dostaniesz jakies 3-4 pracujac przez agencje w Polsce, tam jak sie zarejestrujesz w agencji dostajesz te min 6, nadgodziny placa ekstra do tego dochodzi urlop itd

ja chcialabym sezonowo wyjechac i zarobic sobie na studia, po studiach dopiero na stale wyjechac

Gość lalalalalanananana
PRIMARK zajebisty sklep!!! jakie ciuchy tanie! rurki ktore u nas 100 zl kosztuja tam 10 funtow. ceny bluzek od 1 funta, naprawde super, tez wlasnie poszlabym do Primarka zaszalec :P:P

Gość lalalalalanananana
posluchaj, ja bylam 3 miesiace, do Polski przywiozlam 8 tysiecy zlotych! a wiadome odciagali mi za kredyt(przez chyba 4 tygodnie tylko), za mieszkanie, wyzywienie i jeszcze troche poszalalam w Primarku, za bilet powrotny musialam sama zaplacic i mimo to 8 tysiecy jeszcze gotowki przywiozlam, wiec na studia powinno starczyc :)

hmm opinie sa podzielone

no kto co woli ja sam smigam na sezony na miecha mam kolo 6 tys ale jak Ci pasuje za 3 miechy 8 tys to sopoko :)

Gość lalalalalanananana
oj czepiacie się :P:P:P musze wyjechac, pracuje dzis na czarno za 6 zlotych za godzine, na miesiac mam 900 zlotych, mam juz tego dosyc. Co proponujecie? :D:D

w jakim stopniu znasz j.angielski?

Gość kladia007
witam, tez chcialabym wyjechac, moj angielski w szkole byl sredniozaawansowany, no powiedzmy ze moze jakos sie dogadam... mam 26 lat. znacie jakas agencje sprawdzona?

Gość lalalalalanananana
angielski w stopniu dobrym znam, spokojnie sie dogadam, na studiach 3 lata mialam angielski :P:P:P a jestem swiezo po :P:P:P

to zalezy przy czym chcesz pracowac i czy masz jakies doswiadczenie, ogolnie agencje w angli nie robia w h** przechodzisz test jezykowy + tam smieszny kurs bhp i mozesz pracowac w fabrykach :)

Gość kladia007
a znaciejakies agencje posrednictwa tutaj w polsce? gdzie moglabym czegos szukac; nie wiem chce wyjechac na jakies pol roku oderwac sie i zarobic,

dla babek polecal bym fabryke kosmetykow :) eheh moja 1sza fucha w UK co miesiac dostawaly paczki kosmetykow niby tam jakis znanych marek za 5 funtow 2 duze torebki kosmetykow, szaponow, perfum itd mi tam sie nie podobalo bo za duza plotkowania bylo i sluchania babek

Gość kladia007
hehe okej ale jak i gdzie to załatwic co??

daj jakis kontakt w maju jade wiec i Ciebie moge zabrac

Gość kladia007
hehe nie no ak w ciemno, jakos boje sie ryzykowac... zreszta pracuje tutaj jeszcze do lipca... ale pozniej chce stad uciec

no to niestety dal bym Ci namiary na agencje ale tam sie zazwyczaj w maju jedzie w wakacje to juz za pozno bo sporo studentow przyjerzdza i lepsze fuchy sa juz pozajmowane :)

Gość kladia007
rozumiem... to moze za rok...

Gość lalalalalanananana
ooo fabryka kosmetykow to jest cos :) ja tam moge z dnia na dzien wyjechac nic mnie tu nie trzyma.

to dawaj namiary a podesle Ci pare linkow i informacji z tym ze za bilet i reszte musisz sama oplacic

Gość lalalalalanananana
lucy_67@wp.pl poprosze cos wiecej, kurde to najwyzej pozycze na bilet i na pierwszy miesiac mieszkania , z gory dzieki :)

Gość do byłem nie raz w anglii
a możesz i mi przesłać te namiary? Z chęcią dowiem się czegoś więcej bo sytuacja również zmusza mnie do wyjazdu katarzyna.matosek@wp.pl

wyslalem

Gość lalalalalanananana
do też chciałabym wyjechać - daj znać czy się odezwali i czy wyjedziesz ok?