Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrozna

La Grace Warszawa opinie

Polecane posty

Gość Lulla26
Ufff.... pomogłyście mi podjąć decyzję czy warto skorzystać z oferty tego salonu.

Gość sonja_sonja
Tez jestem bardzo niezadowolona z usług tego gabinetu. Wykupiłam pakiet masaży leczniczych u wykwalifikowanego, doświadczonego masażysty Trafiłam do panienek, zajmujących się wszystkim tj. kosmetyką i zabiegami poprawy ciała i sylwetki. Zero profesjonalizmu. Byle jakie głaskanie po plecach. Po trzech razach sobie darowałam. Bez sensu marnować czas na coś takiego. Żenada!

Gość gość
witam Chodzilam tam kilka razy na manicure do pani Alli (wydaje mi sie ze ta Pani pochodzila z Ukrainy) była rewelacyjna, bardzo dokladnie i ładnie robila paznokcie. Niestety od jakiegos czasu juz tam nie pracuje i nie mam do niej numeru telefonu.Jeśli któraś z Pań ma do niej numer to byłabym wdzięczna za podanie. Recepcjonistka rzeczywiście strasznie nie miła kobieta jakby zupełnie nie zależało jej na klientkach.Oczywiście zapytałam ją o numer do pani Alli ale jak sie mozna było spodziewać nie była zbyt pomocna.

Gość gość
Witam! Ja też tam trafiłam z kuponem. Recepcja ok, było miło jak dzwoniłam i jak przyszłam. Kupiłam zabieg "indywidualnie dobrany do rodzaju i potrzeb cery" MASAKRA gdyby nie moja dociekliwość nawet nie wiedziałabym co ta kobieta mi robiła na twarzy. Nie poinformowała mnie o tym jaki zabieg wykona, sam przebieg zabiegu też zostawia wiele do życzenia. Pani nałożyła mi coś na twarz, nie informując mnie co to jest, dowiedziałam się że to kwas migdałowy jak sama ją zapytałam co robi. Następnie wklepała mi coś w twarz mówiąc że to ampułka (ale nic więcej na temat tej ampułki się nie dowiedziałam), kolejnym etapem zabiegu była maska algowa, po nałożeniu której pani wyszła z gabinetu. Nie było jej jakieś 20 minut, a jak wróciła do gabinetu to czuć było że paliła papierosa. Moim zdaniem kosmetyczka nie powinna palić, no ale to moje zdanie. Zdejmując mi maskę, pani oznajmiła mi że jeżeli chcę to kolejne takie zabiegi mogę wykonać w cenie 100 zł, ale nie zrobiła nic żeby mnie do tego zachęcić, to było raczej burknięcie jakby ktoś jej kazał to powiedzieć. Nie wiem jak ta pani się nazywa ale to jest młoda, wysoka, z ciemnymi długimi włosami osoba. Nie wrócę tam napewno i odradzam wszystkim wizyty w tym miejscu.

Gość gość
NIE POLECAM!!!! Nie dość że strzyżenie wykonane było nieprofesjonalnie, pani sprawiała wrażenie jakby pierwszy raz trzymała nożyczki w ręku, to jeszcze bardzo niemiła pani z recepcji kazała mi dopłacić dodatkowo 50 zł, bo niby mam dłuższe włosy i koloryzacja kosztowała drożej. MASAKRA!!!! RADZĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Ceny z kosmosu, a jakość - szkoda słów. Z tego co czytam, to wydaje mi się że ta niemiła baba z recepcji celowo zawyża ceny i sobie w ten sposób dorabia, bo słyszałam już wiele opinii że kazała dopłacać z kosmosu wzięte ceny, a rachunku żadnego nie dostałam.

Gość gość
Byłam dziś w tym salonie na zabiegu kosmetycznym. Nie wiem jak reszta zabiegów, ale kosmetyczka jest beznadziejna!!! Nie potrafiła doradzić mi jakich kosmetyków powinnam używać i jakie zabiegi powinnam robić, aby utrzymać cerę w dobrym stanie. Miałam wrażenie że jest tam za kare. Naburmuszona i nie miła.Nie polecam.

Gość gość
Ja również odradzam, wykupiłam pakiet SPA manicure - pedicure, Pani co prawda starała się być miła, ale ze SPA nie miało to nic wspólnego, a następnego dnia po zabiegu lakier z dłoni spadł od 1 do 10 paluszka :(

Gość gość
Gdyby nie Pani Halinka to nigdy bym do salonu chodzila. Pani Halinka to doskonala fryzjerka, ambitna i odpowiedzialna, a przedewszystkim wie co robi. Chodze tylko do niej. Ale ceny, okropnie wysokie

Gość gość
Ja byłam na makijażu pernamentnym, pani z miną jakbym jej przeszkadzała. Wcześniej już robiłam brwi kilka razy i zajmowało to około 1,5 godz. i korekta nie była potrzebna. Tu pani zrobiła w jakieś 30-40 min i od razu zapowiedziała że korekta będzie potrzebna i że jest płatna połowę ceny zrobienia pierwszego zabiegu. Moje zdanie: robi specjalnie nie dokładnie, żeby zarobić na korekcie. Nie wiem czy się pojawię na korekcie zobaczę jak to będzie wyglądać po całkowitym wygojeniu- na razie jest tak sobie. Poszukam chyba kogoś bardziej kompetentnego.

Gość gość
To co mnie spotkało w tym salonie to jeszcze czegoś takiego nigdzie nie widziałam. Wykupiłam pakiecik - masaż i zabieg na twarz. Pierwszy był masaż. Całkiem przyjemny,w miłej spokojnej atmosferze, bardzo profesjonalne podejście. Potem poszłam na zabieg na twarz, raczej średniej jakości ale tragedii nie było. Zaskoczyła mnie pani kosmetyczka(młoda, wysoka dziewczyna), oznajmiła mi że do tej osoby u której byłam nie chodzi się na masaż bo jest kiepska i nie umie wykonać porządnego masażu. Moim zdaniem było naprawdę dobrze i specjalnie nie opisuję tej osoby żeby nie robić antyreklamy. Ja na miejscu właściciela tego salonu zastanowiłabym się czy warto mieć pracownika który źle się wypowiada o firmie w której pracuje.

Gość gość
wczoraj miałam przyjemność gościć w tym salonie i to wszystko co panie piszą to niestety jest prawdą. Omijajcie szerokim łukiem te miejsce.

Gość gość
Rany gdzie jest własciciel tego piekła,czy nie czyta tych komentarzy ,czy jest mu wszystko jedno.masakra.Człowieku ocknij się,bo to wszystko nie powinno nazywac się salon kosmetyczny bo doleko mu do tego.wszystko pięknie wygląda tylko na zdjęciach nic poza tym.

Gość gość
Ja byłam dziś u fryzjera. Zapowiadało się całkiem fajnie, przywitała mnie uśmiechnięta pani w recepcji. Sprawdziła kupon, wskazała szatnie, zaproponowała coś do picia, wskazała miejsce gdzie mogę zaczekać, bo byłam przed czasem. Miałam kupon na strzyżenie i regeneracje. Regeneracja nic fajnego, włosy mam jak po mojej odżywce ze sklepu, a i strzyżenie nie takie jak chciałam. Miałam wrażenie że fryzjer mnie nie słucha. Muszę wydać kasę na poprawkę tego co mam na głowie, ale napewno już w innym salonie.

Gość gość
Tragedia!!!!!!!fryzjerki stare, śpiące królewny, jeszcze trafiłam na wspaniałe otoczenie- akurat były ze 4 klientki rodem z lat 20 ubiegłego wieku, panie "generałowe" i po prostu słabo mi było jak patrzyłam na to jak fryzjerki się z nimi obchodzą. wszędzie włosy, brud, mnie obsługiwała kobieta, która albo ma autyzm albo jakieś problemy psychiczne albo nie wiem co. tłumaczyłam jej co chce mieć na głowie i wyszłam zawiedzona (to mało powiedziane). na gruponie pojawiaja sie czesto wiec uwazajcie!!!!!!!!! omijać z daleka, masakra!!!!!!

Gość gość
Korzystałam z "usług" (salonu to za dużo powiedziane). Zaciekawiła mnie oferta grouponu więc się zdecydowałam. Jessuuuuu, największy błąd życia :(( Podjęłam decyzję ścięcia od zawsze długich włosów. Nowa "fryzura" powaliła mnie z nóg. Fryzjerka męczyła mnie przez 1,5 godziny, bo ciągle coś było nie tak. To nie równo, to jeszcze coś nie tak. Odniosłam wrażenie, że strzyżenie krótkich włosów to dla niej "kosmos". Mam 28 lat, a wyszłam z "salonu" o co najmniej 20 lat starsza. Fryzura jak z przed 15 lat u pani po 60-ce ze spieprzoną trwałą, inaczej nie wiem jak to ująć :/ ZAŁAMKA I MASAKRA. O pani z recepcji nawet nie che mi się wspominać. Cycata blądyna, tipsiara strasznie nieprzyjemna :( wszystko kojarzy mi się źle. Regeneracja kerabord, czy jakoś tak to totalna lipa. Dużo lepiej włosy wyglądają po nałożeniu zwykłej odzywki, a nie pożal się boże tym "zabiegu regeneracji" :) WŁAŚCICIELU OGARNIJ SIĘ!!!!

Gość jajajajaa
Umowilam sie na permanetny makijaz ust i po przeczytaniu komentarzy boje sie teraz, czy macie jakies doswiadczenia z permanentnym makijazem u nich ??? Chodzi mi o usta konkretnie.

Gość gość
Ja tam dzisiaj byłam. MASAKRA!!! Na recepcji jakieś dwie zakręcone laski, ktore nie mają pojęcia co się dzieje w salonie. Nie potrafiły znaleźć mojego nazwiska w grafiku, dopiero przyszła jakaś młoda dziewczyna w białym fartuchu i ona ogarnęła sytuacje. Sam zabieg też nic nadzwyczajnego, nie ma żadnej różnicy. Pani wykonująca zabieg niemiła, nie służąca pomocą, a na moje pytania dotyczące mojej cery to się więcej dowiem od pani w rossmanie. NIEPOLECAM!!!!

Gość gość
Byłam nie raz i zawsze wszystko zawsze w jak największym porządku, to chyba konkurencja wypisuje takie brednie.

Gość gość
salon La Grace odwiedzam regularnie i nigdy nie wyszłam niezadowolona. Korzystałam już usług fryzjerskich, byłam na masażu, kilka razy robiłam manicure. Wszystko sprawnie, profesjonalnie, nie ma się do czego przyczepić. ostatnio sprezentowałam moim przyjaciółkom groupony na pakiety SPA do tego salonu - dwie z nich już skorzystały i są zadowolone( najbardziej chwaliły sobie masaże )- czekam na opinię ostatniej. Mimo,że z grouponami wcale nie czuły się gorzej potraktowane. Dziwią mnie opinie o nieuczciwości ze strony salonu- mi nigdy nie zdarzyło się abym musiała zapłacić więcej niż w cenniku- czasem jestem z gruponem , czasem bez-ale zawsze cenowo wychodzi atrakcyjniej niż w innych salonach, a jakość jak najbardziej ok.

Gość gość
skorzystałam z oferty na koloryzację i oto moje wrażenia. umówienie wizyty- bez problemu. już po 3 dniach od zakupu kuponu mogłam się umówić na moją metamorfozę fryzury :) W salonie spory ruch, telefony dzwonią, klientki wchodzą, wychodzą, atmosfera raczej nie sprzyjająca relaksowi, ale co tam, przyszłam , to już nie ucieknę :) na szczęście nie musiałam długo czekać,zajęto się mną punktualnie. Koloryzacja poprawna, kolor ok, włosy zostały ładnie wymodelowane, fryzjer słuchał, nie narzucał swoich wizji,nie namawiał usilnie do zakupu dodatkowych usług( co się często zdarza w innych salonach jak jestem z gruponem) Wyszłam po prostu zadowolona. Salon może nie należy do tych super nowoczesnych, i nie zapewnia intymnej atmosfery, ale oceniam go na 4 z plusem.

Gość gość
Jeżeli chodzi o ten salon to jest tam duży przemiał pracowników, często się zmieniają i wszystko zależy na kogo się trafi. To też nie świadczy dobrze o salonie. Z całą pewnością coś jest tam nie tak, jeżeli nikt tam nie zostaje na dłużej. Ja tam chodziłam do kosmetyczki- do pani Marioli i ona jest rewelacyjna, ale jest na macierzyńskim. Czekając na jej powrót zawsze jestem przyjmowana przez inną panią(a chodzę mniej więcej raz w miesiącu).Trafiłam do kilku kosmetyczek od kiedy nie ma Marioli. Nie było i nie ma tam nikogo tak kompetentnego jak Mariola. Przy każdej wizycie w tym salonie widzę jakieś nowe twarze wśród pracowników. Nie wiem co tam się dzieje, ale nie wygląda to dobrze.

Gość gość
Ja nie polecam. Totalny bałagan już na wejściu, pracownicy nie mili, a jakość usług na bardzo niskim poziomie. Ja na pewno tam nie wrócę.

Gość gość
Witam ja jestem bardzo zadowolona z makijazu permanetnego to prawda płacilam za korektę lecz i tak wyszło to o wiele taniej niż w innych salonach. Szczerze pani Angelika mnie uratowała byłam w jednym z najlepszych salonów w Warszawie Sharley lecz niestety popsuli mi tam brwi, lecz po makijazu u pani Angeliki mogłam wkoncu wyrzucić kredke do śmieci :) polecilam mojej koleżance robiła tam kreskę i usta i tez jest bardzo zadowolona. Reszty niemoge ocenić bo nie wyprobowalam ale wydaje sie wszystko ok oprócz recepcji bardzo nie miłej :)

Gość Gość 12
Boże tragedia bałagan syf , brud , Nie Polecam

Gość gość
Witam sadze ze te opini sa krzywdzące dla salonu i wypisuje je jakaś konkurencja. Ja miałam przyjemność byc u pani kosmetyczki takiej wysokiej dziewczyny w ciemnych włosach i wszystko sie dowiedziałam o swojej cerze. Mam naczynks a pani dała mi tyle wskazówek i zaleceń ze wiem jak dbać o moja buzie. Do tego powiedziała ze niemoge mieć mikro co słyszałam pierwszy raz w życiu ale sprawdziłam i jest to prawda :) pozdrawiam panią Kosmetyczke z La Grace :)

Gość gość
Wykupiłam kupon na makijaż permanentny brwi. To co mnie przekonało to to ze pani wykonująca ten zabieg ma pietnastoletnie doświadczenie. Zapisałam się, przyszłam i mnie zatkało. Jeżeli ta pani ma pietnastoletnie doswiadczenie to musiała zacząć w podstawówce i to we wczesnych latach!!! Do tego była nie uprzejma, powiedziała że nie zrobi mi takich brwi jak chcę bo takie jej się nie podobają!!! HALO!!! To mi się ma podobać a nie jej. Koniec, końców zrobiła takie jak ja chciałam, ale musiałam o to nieźle walczyć. Pani do końca zabiegu była naburmuszona i wręcz opryskliwa. NIEPOLECAM!!!

Gość gość
NIE POLECAM!!! Nie polecam w ogóle tego salonu. Zakupiłam wizytę na Gruponie (modelowanie+strzyżenie). Wcześniej również korzystałam z ich oferty, ale w innych salonach w Warszawie. Akurat miałam po drodze z pracy więc stwierdziłam, że skorzystam z usług La Grace. Wizyta była umówiona na 18. Przyjechałam około 17:40. Przez prawie 15 minut stałam bo nie było gdzie usiąść. Pani z recepcji w ogóle na mnie nie reagowała, nic nawet nie zaproponowała tylko wpatrywała się w jakiś kalendarz. Około 18 wszystko się zaczęło... Wystylizowany fryzjer, wyglądający na 17 lat zaczął mi tłumaczyć w jakim okropnym stanie są moje włosy, że postara się coś z tym zrobić, ale w sumie nie wie co. Stwierdził, że będzie mnie obcinał jakąś genialną metodą. Po wymodelowaniu włosów wyglądałam tragicznie. Pytam się chłopaka czy widzi jak ja wyglądam?! A on na to, że moje włosy są takie nieposłuszne i od razu zaczął mnie namawiać na zabieg keratynowy. Poprosiłam go o obcięcie raz jeszcze, z całej długości na prosto. Wyglądam okropnie! Całą noc przepłakałam. Moje włosy są strasznie krzywo obcięte, w ogóle się nie układają... :( :( :( Pozostaje mi teraz chodzenie w związanych włosach i czekanie aż odrosną :( :( :(

Gość gość
Polecam makijaz permanetny w la grace dziewczyna jest świetna i bardzo miła dziwią mnie opinie powyżej bo jak dla mnie było super moje brwi sa bardzo ładne wszyscy pytają gdzie robiłam i naprawdę polecam mogę nawet przesłać foto jak ktos chce :)

Gość gość
W tym salonie wszystko jest dziełem przypadku. Jak trafi się na fachowca to jest ok, a jak na partacza to wychodzi jak wychodzi. Jest duża rotacja pracowników, ja korzystam z ich ofert zakupów grupowych z różnych portali od jakiegoś czasu i trafiałam różnie. Jak jedna osoba coś "zepsuje" to ktoś inny naprawi, a jak się zadzwoni do właścicielki z reklamacją to proponuje zabiegi w gratisie:-) Chyba trzeba sprawdzić na własnej skórze. Powodzenia :-)