Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarneszaty

uwaga dziś wieczór nalot PISU na kafe (pomarańczowe szaleństwo)!!!

Polecane posty

a ten nalot to nie w tym wątku na szczęście tylko ogólnie na kafe... pomarańcze sami sobie

Gość kierowniczka audi
dlaczego nie wyjedziesz do Hajfy jak tu sie zle czujesz?

Gość kierowniczka audi
dlaczego nazywasz sie ateista jak jestes zydem jeste niewierzacy?

Gość kierowniczka audi
dlaczego sie nie ochrzcisz jak np Dorn

nie, to nie zadna kontra. kazdy samodzielnie myslacy czlowiek wie, ze w tvn i w gw siedza sami komunisci i sb- cy i sie ich nie czyta i nie slucha. A ze ludzie nie chca pisu to wiem. Ale nie chca nie dlatego ze jest zly, tylko dlatego, ze im sie cos tam wlasnie w tym tvn obilo o uszy o antysemitach, kibolach, agresji itd. To sie nijak ma do samodzielnego myslenia.

Gość kierowniczka audi
Bóg jes tylko jeden zydzi i katolicy maja tego samego Boga

Gość kierowniczka audi
jestes komunista? pochodzisz z Rosji? twoji rodzice przyszli z Armia Czerwoną?

a poza tym tutaj już podawaliście bezpośrednie linki do portali gdzie wypowiadali się szowiniści, rasiści, antysemici, homofobowie oraz ludzie obrażajacy inne rozmaite mniejszosci... wszyscy zwolennicy PIS jak jeden brat

20:28 [zgłoś do usunięcia] kierowniczka audi Bóg jes tylko jeden zydzi i katolicy maja tego samego Boga Żydzi mają JHWH, starotestamentowego, a katolicy Jezusa nowotestamentowego

Gość do zordonowka
prosilam cie na tamtym topiku zebys przekonala mnie do pisu ale tego zrobic nie potrafilas :O zreszta i tak na tego mohera glosowac nie bede za nic w swiecie (no chyba ze za milion euro) wiec jestem za palikotem, ewentualnie za tuskiem ktory tez jest gnojem ale przynajmniej nie moherem

Gość kierowniczka audi
blondyn nie kompromituj sie niewiedza katolicy i zydzi modla sie do tego samego Boga

do do zordonowka. Bo ja tu nie jestem od przekonywania ludzi do niczego, nikt mi za to nie placi wiec po co ja mam tracic nerwy i kogos do czegos przekonywac.? Mnie sie tylko czasami noz w kieszeni otwiera jak widze, ze ludzie nie wiedza kompletnie NIC o polityce, a piernicza glupoty. I chodza na te wybory, glosuja na "gnoja" bo wola "gnoja" niz "mohera" i dlatego mamy tak jak mamy w tym panstwie.

Gość do zordonowka
kaczor to obciach!!!! pierdolony moher zarabiajacy na starych babach tak jak i rydzyk, NIE GLOSUJCIE NA KACZYNSKIEGO< GLOSUJCIE NA PALIKOTA robi niezla vóde :D

PIS owcy się rozleniwili i już nie pisza i nikt mi nie wmówi, że pisowcy to nie szowiniści, rasisci , antysemici, homofobowie...

Gość do zordonowka
a po drugie palikot wzbudza we mnie cieple uczucia i sympatie, ma podobne poglady do moich czyli wszystko legalizowac :) kto nie robi krzywdy drugiej osobie moze robic co chce nawet zmieniac plec, po drugie jest milionerem wiec nie potrzebuje waszych pieniedzy :O nawet moj ojciec, zagorzaly katolik glosowal na PALIKOTA, to znaczy ze to porzadny czlowiek musi byc :classic_cool:

"do zordonowka kaczor to obciach!!!! pie**olony moher zarabiajacy na starych babach tak jak i rydzyk, NIE GLOSUJCIE NA KACZYNSKIEGO< GLOSUJCIE NA PALIKOTA robi niezla vóde " I to jest wypowiedz madrego czlowieka? To sa argumenty? Prosze was!

Gość do zordonowka
czarneszaty, zgadzam sie z Tobą w 50 % czyli w tym zeby nie popierac kaczora, ze to mohery, homofoby i antysemici, ale nie zgadzam sie z Toba zeby popierac tuska, palikot jest the best

widzisz ktoś tutaj pariodiuje wyborce przeciwnika pisu i jeszcze mi będą mówić że nie ma propagandy :/ jakos zawsze przy zordonówce pojawiają się jakies pomarańczowe podszywce :)

Gość do zordonowka
nawet moj ojciec, zagorzaly katolik glosowal na PALIKOTA, to znaczy ze to porzadny czlowiek musi byc - lepszego argumentu ode mnie nie dostaniesz :classic_cool: moj ojciec ceni ludzi inteligentnych i takich ktorzy chca cos zmienic nie tylko dorwac asie do koryta, mimo ze jest katolikiem w wyborach poparl palikota

do diabła nie napisąłem tutaj nic o TUSKU !!! ten wątek ząłożyłem żeby ludzie zobaczyli propagandę i podszywy (pani od palikota) czyli kolejny ZLOT PISOWCÓW :(