Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adaa123

Faceci naprawde lubię większe tyłeczki?-chory problem

Polecane posty

Hejka ;] Mam pewien problem z moim mężczyzną.Uprawiamy seks od jakiegoś roku i on zawsze zachwycał sie moją pupą która była dosyć spora.Nie przeszkadzało mi to jednak kiedy ostatnio postanowiłam zrzucic kilka kilogramów on wpadł w jakiegoś doła.Sytuacja robi się chora.Co wieczór mi jęczy bym się nie odchudzała i wogóle jak on ubustwia mój tyłek.Kiedy leżymy on ciągle całuje mnie po pośladkach nie zaprzeczę lubię to ale ta jego miłość do mojej pupy jest chora.Ubrałam wczoraj szpileczki był zachwycony a kiedy uprawialismy seks w pozycji stojącej od tyłu odchylił mój pośladek i zaczał robić zdjecia.Co on wyrabia?? Czy naprawde może mu się tak podobać mój tylek???

Gość pararam
tak tTAK ttttttAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAkkkkkkkkkkkkkkkkk tak , tak , TTTAAAKKK!!!! już? pojęłaś ? podobaja nam się śliczne DUŻE , TYŁECZKI

Gość mbu
Moja droga, ja i Twój mąż mamy najwidoczniej duzo wspólneog, bo pupa to obok buzi druga rzecz na jaką zwracam uwagę u kobiety. Z tym że ja wolę małe ale kształtne zadki :)

Gość hsjhds
stara ty nie wiesz jaka mam frajde jak moja mnie ujezdza ale tylkiem skierowanym w moja strone. dupcia taka soczysta nazwalbym murzynska...no widok zajebisty...trudno to pojac ale tak juz mam ze kobieta nie ma byc gruba ale z duzym fajnym kuprem :D

Gość ba ba ba
dupcia nie za duza i moze nie miec cyckow ale dupcia musi byc supper uda i ludki tez !!