Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wstydze sie swojej pracy

jestem dziwka, bo to sie oplaca bardziej niz praca za 1200zl msc

Polecane posty

Gość ComeOnBaby
Ja jestem teraz w gorszej sytuacji chyba od ciebie, bo mam problemy zdrowotne i pracować nie mogę. Gdyby nie mój facet pewnie poszłabym w twoje ślady. Ale dziwie sie tobie że skoro masz zdrowie to się nie postarasz, powinnaś się nie zakrywać rzadem ,tylko bys szczera ze soba. wybrałaś łatwiejsza droge.

Gość tilatekila
patard nie lubisz na stałe to dawaj pały takim panienkom jak ona to będzie tyle warto co brudna zasrana kicha on kaszanki

Gość laseczla::purpeczka...
a tez zostaja u ciebie na noc?tez ci marudza ze zony maja beznadziejne? jakby mnie to obchodzilo

Gość Józef Zawsze Dziewica
Szmato dla każdego wartościowego faceta pozostaniesz kurwą do końca swoich obsranych dni :) Mam nadzieję że dostaniesz jakiegoś HIVA albo innego gówna i zrozumiesz cokolwiek.

oj ja tez choruje od dawna:) Nie napisze na co, ale choroba krwi (kto wie ten domysli sie) a leki drogie

Gość Jajamj
Dobra dobra tylko zrozum ze nie masz sie czym szczycic po prostu. Nie mam nic przeciw wolisz tak zarabiać ok tylko po kiego sie tym tak chwalisz? Aprobaty szukasz czy chcesz byc wzorem do naśladowania? Tu młode kobietki tez siedzą. Którąś sprobuje ze te takie latwe i wogole popierane a psycha jej padnie bo okaże sie słabsza i co? O to ci chodzi? Weź zostaw to dla siebie i tyle. Niedlugo pedofile kurwa zaczną sie chwalić jak latwo zarobić na filmach itd. Szkoda słów. Rob co chcesz ale nie pokazuj tego dzieciom.

Gość ComeOnBaby
No dobrze, ale jest to choroba z która można pracować?

ja sie spotykam w hotelach nie u siebie. No zadna nie odpowie czy by potrafila? Skoro to takie proste i latwe:O

Gość HMS..SVCS..Petard
a co cię obchodzi moje życie seksualne? To nie jest temat o tym co, jak i kiedy rucha Petard. Moja prywatna sprawa. Trzymaj się tematu

Gość wina rządu??
" a tez zostaja u ciebie na noc?tez ci marudza ze zony maja beznadziejne? jakby mnie to obchodzilo" dobra już zrozumiałem przez co musicie przechodzić sory i szacun.

Gość taka prawda jest
nie jestes dziwka jestes zwykła koorwa :D

Gość tilatekila
a ja mam nadzieje że ta laska nie dostanie HIVa ale wkurviają mnie ludzie że piszą : o jakie to fajnie dajesz dupy za kasiore bo ci sie nie chce za 1200, kurva w polsce za 1200 to coś mozna kupić więc nie przesadzajćie bo nawet można odłożyc

Gość biednas ty biedna
Autorka pisze: "no odpowiedz na pytanie moglabys to zrobic jedna z druga? Byloby latwo i prosto? " Na tej zasadzie jeszcze trudniejszym zawodem jest płatny morderca. Mogłabys to robic? Byłoby łatwo i prosto?

to jest choroba przy ktorej nie moge za dlugo stac w miejscu. Co do mlodych to czy pisze ze to takie latwe? Chyba wlasnie przeciwniczki to podkreslaja, a ja sie pytam nieustannie czy dla nich byloby to takie proste?

Gość taka prawda jest
ze teraz robienie z siebie szmaty to zaradnosc :D

nie nie byloby latwiej byc morderca, ale skoro piszesz ze to takie proste to mozesz to zrobic? Bo ja mysle ze zabic kogos jest trudne i nie pisze glupot ze to proste

Gość taka prawda jest
jakkolwiek to nazwiesz jestes szmata godna pogardy

Gość HMS..SVCS..Petard
No to weź te kilkadziesiąt tysięcy dziewczyn i spal je wszystkie na stosie. Argumentacja muła i czysta Dulszczyzna

Gość biednas ty biedna
no wiec odpowiadam - nie byloby dla mnie latwe i proste byc prostytutką, zlodziejką, terrorystką, morderczynią - usatysfakcjonowana?

"za 1200 to coś mozna kupić więc nie przesadzajćie bo nawet można odłożyc" chyba jak mieszkasz z rodzicami:O pokoj 500zl, oplaty za intrnet, telefon- 50zl, leki ( w moim przypadku 200zl) i co kupie? Do konca zycia mam tak zyc? ja juz nie mam 20 lat, na studiach moglam, ale teraz?

skoro bys nie mogla, skoro by to bylo trudne wiec czemu nazywasz to latwa praca?

Gość wina rządu??
"to jest choroba przy ktorej nie moge za dlugo stac w miejscu" już rozumiem czemu musiałaś wybrać taki zawód

Gość biednas ty biedna
trudne nie ze wzgledu na wysilek fizyczny, ale bariere moralną- jesli rozumiesz, co to takigo.

Gość duch marynarza
koorwa to koorwa i nie szukaj wytłumaczenia

Gość stac długo w miejscu nie moze
ale lezec z rozłozonymi nogami moze :D

to sobie teraz wyobraz ze tez mialam bariere moralna wiec latwe to dla mnie nie bylo. To najbardziej chujowa robota, niszczy psychike na zawsze. i nazywanie jej najlatwiejsza to ignorancja.

Gość siostra maria
lubisz się z nimi ruchać? Atrakcyjni są czy czujesz obrzydzenie?

Gość biednas ty biedna
czyli wieksza ujme przynosi mieszkanie z rodzicami niz kurewstwo? bez komentarza.

Gość Jajamj
Tak rząd winny a przeciwniczki namawiają na prostytucję.. Weź sie jebnij czy co z leksza o sciane. Wszystko ma przeciwników i zwolenników ale nie znaczy ze wszystko trzeba pod publikę dawac gdy moze to młodzież czytać. Zeby twoja Corka kiedys to przeczytała i dla sportu spróbowala czy kasy- chcialabys? Adrenalinka kaska i wogole prawie prestiż kurwa masz myślenie by sie tu chwalić. Szukasz aprobaty i tyle bo samoocena ci spada bo podświadomość zaczyna gryźć i to ci pisze psycholog. He. Ide spac. Rob co uwazasz ale oszczędz sobie juz bo naprawde dzieci mogą czytać.

Gość mbu
Do autorki - a będziesz chciała mieć w przyszłości męża i dzieci? Jakie wartości im przekażesz? Że cel uświęca środki i że można dawać ksiuty za pieniądze, bo to TYLKO seks?