Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana....:(:(:(:(:(:(

CELLULIT-TABLETKI NA CELLULIT-POMOCY BO JUŻ RADY NIE DAJĘ

Polecane posty

Hej wszystkim,jestem załamana tym moim cellulitem,już nie wiem co mam robić, a sytuacja wygląda tak. Jestem młoda mam 23lata i mega cellulit-za sprawą złych nawyków już od 18 roku życia,w tamtym roku urodziłam dziecko schudłam wzięłam się za siebie trzymam się diety,ćwiczę,peeling uję się masuję jak się da-na zabiegi nie mam czasu i pieniędzy,codziennie po 20min intensywnie ćwiczę na orbitreku ,a cellulit to fakt zmniejszył się razem z wagą ale nadal jest widoczny bez uciskania skóry po prostu podczas stania,już nie wiem co mam zrobić czym się wspomóc aby to zaczęło się zmniejszać mam 162cm wzrostu i ważę 52kg mam się odchudzić do 45 żeby to znikło?

i właśnie zastanawiam się nad jakimiś dobrymi tabletkami na cellulit które by mnie wspomogły.

Tabletki Ci i tak nie pomogą, zamiast wyrzucać kasę w błoto odkładaj sobie pomału pieniądze, normalnie ćwicz codziennie i nazbieraj na zabieg kosmetyczny vella shape - podobno jest świetny. Nie wydawaj na chemię bo ona nic Ci nie da.

Gość Myszka9393
Trzeba bylo o siebie zadbac podczas ciazy... Nie rozumie kobiet ktore obwiniaja caly swiat o celulut rozstepy. W rozmowach w toku było jak 19letnia dziewczyna obwiniala za wszystko dziecko. A wystarczylo pomyslec w ciazy i stosowac kremy nie obzerac sie 2 tabliczkami czekolady litra lodow 2 duzymi paczkami chipsow itp dobrze wiem ze kobiety w ciazy mowia moga duzo jesc i wszystko bo sa w ciazy. A duzo slodyczy tluszczow nie jest zdrowe dla dziecka.Jesc z glowa zdrowo dla dziecka. I ruch co dziennie na spacery mozna chodzic a tez duzo daje... Niema cudownych kremow i nie zniknie calkowicie...

psssyt dzięki,wypróbuję-może ktoś jeszcze coś poleci? Peeling z kawy i cynamonu robię tak samo jak cynamonowa maseczka+folia...

przepraszam-ale dbałam bardzo w ciąży o siebie przytyłam 9kg tylko