Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Nie wierzę, że pisze tu jakikolwiek facet!!!

Polecane posty

Gość Gostek z adhd
Teraz wierzysz ?

Gość Men Struacja
I że niby wyśmiewasz piszących tu facetów chantalka tak? Czy oczekujesz zlotu?

Gość beezon
czwarty :classic_cool:

Gość kiedy ostatnio patrzyłem
coś dyndało mi między udami.

a czy to jakas zbrodnia, ze mezczyzni sie tu wypowiadaja, i zaklataja nowe watki??:) nieee... wiec wyluzuj:D wierzyc nie musisz, nikt ci nie karze!:D

Moim zdaniem pod nickami męskimi piszą kobiety, które swoim "ja" nie zabłysnęły na kafe i postanowiły w ten właśnie sposób zapisac się na kartach historii kafe. ot co.

Gość Men Struacja
To takie zaloty ze strony chantalki. Może masturbuje się i potrzeba jej stada ogierów roochających w każdy otwór.

Gość Gostek z adhd
Mylisz się.

No ni chooja nie potrafię sobie wyobrazić mężczyzny, który kilka godzin dziennie dyskutuje na babskim forum... tak więc, olśniło mnie

Men struacja- a myśl o tym, że nie ma tu facetów zrodziła się po czytaniu Twoich postów :-O

Gość zawiedziony1410
to ja się w końcu przyznam, też jestem kobietą i tak jak autorka podejrzewam że praktycznie nie ma tu mężczyzn

Gość sól_drogowa
Chantalka a co powiesz na długiego słodkiego całusa , czy pozwolisz się dotknąć za kolano :) 🌻 dla Ciebie

Gość Men Struacja
Ale miło mi się zrobiło doopeczko.

Gość kobiety pod meskimi nikami
pewnie tez tak sie zdarza ale to dziala w dwie strony pierwszy przyklad- podszyw naszej slawetnej Jenny jest facetem :-D I co Ty na to? :-D

Gość widze, slysze, pisze
Jestem facetem, ale wpadam tu rzadko. Kiedyś siedziałem godzinami, bo było ciekawie i traktowałem to jak gre na kompie. Teraz to przerywnik i relaks

A jak Wam powiem, że dla sprawdzenia pisałam tu kilka dni jako facet i żadna z mądrych Was się nie kapnęła to co powiecie? :-O :D

Gość Men Struacja
Że dużo tu głoopich tzip.

Gość sól_drogowa
Chantalka to bądź uprzejma wkleić tu jakiś swój tekst, cokolwiek udając faceta :)

Gość el chulo.
A co w tym dziwnego,ja założyłem mnóstwo tematów jako kobieta i się ciągnęły po kilka stron i się nikt nie kapnął.Potem już nawet nie pisałem tam nic tylko ktoś za mnie wymyślał i pisał ale nie wiem czy to kobieta czy facet.

Gość sól_drogowa
oczywiście, że można łatwo rozpoznać, czy tekst jest napisany przez kobietę, czy przez faceta :)

Nie będę wklejała swoich wypowiedzi, bo były tak durne, jak na faceta przystało;0 ale wypowiadałam się w tematach "oceń mnie" , pisałam o bieliźnie wyszczuplającej, stanikach typu push-up, żelach, kremach na rozstępy (po nazwach jechałam), pisałem/am o kosmetykach i żadna kurde nie zastanowiła się skąd ja , mężczyzna, takie rzeczy wiem. Tylko łykałyście rady i komplementy...ehhh Nie ma tu facetów i tyle w temacie

Gość Men Struacja
No to zamykame.

Gość sól_drogowa
Chantalka po pierwsze - facet pisząc na swój temat używa słowa dosłownie 'facet' i nie mówi o sobie mężczyzna , tak wię wyrażają kobiety, po drugie - kobiety w tekście bardzo często używają tak zwanego znaku myślowego w postaci kropek i na przykład, kobieta napisze : ale mnie łep napierd....ala,chyba umrę dzisiaj , a facet to samo napisze : ale mnie łep napierrdala, zdycham - podobny tekst ale bez kropek i większa rozciągłość tekstu , i jeszcze jedno, pokaż chociaż jednego faceta, który się zna na stanikach i bieliźnie wyszczuplającej :) no chyba, że nazywa się Michalina Manios :)

Gość czyli jestem babka?
poznałem kafe przez moja dziewczynę..pracę mam taka,że dla rozrywki wchodzę na ten babski portal i unikam sobie czas w pracy.A tak na marginesie-'ku..s do oceny' też pewnie jest damski:o

Heh... czyli jeśli ja nie uzywam żadnych kropek tylko jak mam napisać spierrdalaj to pisze spierrdalaj to znaczy, że jestem facetm, tylko sie podszywam pod niejaką Chantalkę co by z babami popisać?:D