Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z koperkiem...

Miłość bez wzajemności. Jak się z niej wyleczyć ????????????????

Polecane posty

Gość z koperkiem...

Wpadła mi w oko i nie chce wypaść. Nie będzie z koperkiem :( :D Zakochałem się w dziewczynie, której sedrucho jest poprostu zajęte. Problem w tym, że to co mówi rozsądek serce nie jest w stanie pojąć. Jest głupie, oszalałe które wciąż liczy na cud, który sprawi że zwiąże się na zawsze z tym drugim. Mam już tego dość, nie mogę sobie dać rady. Życie wymyka mi się z pod kontroli : a to się zagapię, a to zamyślę ... pod samochód mogę wpaść. To niebywałe jak kobieta może faceta urządzić. Niby wiem, że już po zawodach ale coś ciągle nie daje mi spokoju ; czuję, że jest mi przeznaczona. Nigdy tak bardzo nie potrzebowałem nikogo jak właśnie jej. Może dorosłem do prawdziwej miłości a może faktycznie to ta jedyna prawdziwa miłość. Ehhh ... niech to się skończy. Albo jedno albo drugie ale niech będzie jasność i spokój w moim sercu. Za szybko bije.

Gość z koperkiem...
Miał ktoś podobną sytuację ?

Gość lai sa 30
Smutne jest to co piszesz..tzn smutne i piękne zarazem..ta Twoja milosc i to ze jest zajeta,szkoda bo moze wyszlo by coś cudownego:)..

Gość Kimona 36
Miałam podobna sytuację. Niestety to milosc bez wzajemności.Przez 3 lata sie ną bawil i tyle. Wciaz o nim mysle.chcialabym abyzniknalz mojej glowy. Wiem rowniez,ze to ten jedyny i juz nikogo talnoe okocham. Mam 36 lat,wiec nie jestem gowniara.

Gość ulililili
Nie. Mam blokadę i nie czuję nic do zajętych. Swoją drogą życie jest niesprawiedliwe o na owija sobie wokól palca dwóch a niektóre kobiety nigdy nie zaznają miłosci.

Gość ulililili
Powiedz w czym jest taka wyjatkowa?

Gość ;kl;k
ja mialam przez 3 lata wrecz obled a potem 3 dalszego myslenia i marzenia. dzis jestem szczesliwa zona innego faceta a na tamtegpo patrze czasem nawet z lekkim obrzydzeniem bo jest tak naprawde malo atrakcyjny:) tyle ze kiedys wydawal mi sie bogiem. kazdy z nas a swoje zycie, rodzine. jedyne lekartswo to czas....

Gość ;kl;k
pewie w niiczym szczegolny , moj byly obiekt westchnien byla dla nie cuielesnienie wszytskiego o czym oze arzyc kobieta. -bylam zaslepiona i nie patrzyla na niego obiektywnie tak jak dzis i dzis stwerdzam ze w zasadzie nic takiego fajnego w ni nie ma:)

Gość Men Struacja
Srak kurva!

Gość z koperkiem...
Wyjątkowa jest z kilku powodów. Ja Ją tylko zobaczyłem i odrazu ciepło mi się zrobiło :D Gdy wracam z pracy to jeżdzę z nią tym samym pociągiem. Często wsiadamy do tego samego przedziału. Najpierw jest ciasno i oboje stoimy a gdy się uluźnia to Ona siada i śpi ;) I wtedy patrzę sobie na nią jak na aniołka :D Niesamowicie wtedy wygląda, zjawiskowo. Z jednej strony przepiękna ale z drugiej smutna. Tak bardzo bym chciał przytulić Ją :( Obrączkę ma więc zajęta. Ale ja oczywiście tego nie zrozumiem.

Gość z koperkiem...
klk : Co dla Ciebie jest atrakcyjne w facecie ?

Gość lai sa 30
Ach czyli to milosc z samego patrzenia:)rozmawiales z nia ?>

Gość z koperkiem...
Nie nierozmawiałem. To nie jest miłość z samego patrzenia a bynajmniej nie w tak prostym znaczeniu. Ja mam już taki dar, że jeżeli jest coś wyjątkowego to zawsze znajdzie to odbicie w moich oczach. Wiem, że jest cudowna. To pewność, którą przeciętny Kowalski zdobywa po roku dobrej znajomości z daną osobą.

Gość z koperkiem...
Nie nierozmawiałem. To nie jest miłość z samego patrzenia a bynajmniej nie w tak prostym znaczeniu. Ja mam już taki dar, że jeżeli jest coś wyjątkowego to zawsze znajdzie to odbicie w moich oczach. Wiem, że jest cudowna. To pewność, którą przeciętny Kowalski zdobywa po roku dobrej znajomości z daną osobą.

Gość lai sa 30
Rozumiem ..bo mam taki sam dar,od razu wiem ze ktos jest wyjatkowy..zakochalam sie na maxa w facecie z neta..ze zdjec i rozmow.. tyle tylko ze nie byl zajety wiec jestesmy razem..no ale mieslismy pisac OTobie:)..a moze wlasnie sprobuj z Nia porozmiawic ,bo zawsze moze sie okazac ze nie jest az tak zajetajak myslisz..

Gość z koperkiem...
No jak zagadać ? :D Nie znamy się. Mam podejść i co ? :(

Gość ulililili
Aha. Jak poetycko opisujesz fakt, że jest po prostu ładna. Ładne kobiety wygrywaja los na lotęrii bo nic nie muszą robic tylko sobie słodko spac w pociągu i już wątki na forum o nich powstają... :(

Gość ulililili
Nic o niej nie wiesz- zostaw ją i jej chłopaka w spokoju.

Gość z koperkiem...
Chodzi o Jej piekno wewnętrzne. Śpi jak aniołek ;) Nie pisałem o jej atrakcyjności fizycznej choć tej też Jej nie brakuje.

Gość ulililili
Weź, strasznie infantylny jesteś. Piękno wewnętrzne to coś zupełnie innego. Bujasz w obłokach.

Gość z koperkiem...
Wiem coś o Niej. I wcale nie chodzi tu o psychologiczne umiejętności czytania z twarzy, mimiki czy innych zachowań niewerbalnych ... Nie jestem wróżką, ale coś potrafię.

Gość lai sa 30
No wiem ze sie nie znacie,..mozesz wlasnie po prostu podejsc i zaczac zwykla rozmowe o zwyklych rzeczach..tyle ze to tak wlasnie najtrudniej ..jesli masz w sobie tyle emocji dla NIej..ale widzisz warto sprobowac,raz sie zyje a taka milosc zdarza sie nieczesto..

Gość z koperkiem...
To jest właśnie różnica między miłością prawdziwą a miłością nieprawdziwą. Miłość prawdziwa to miłość od pierwszego wejrzenia. Jeżeli wtedy się nie zakochasz to później w czasie rozmowy powstają tylko pozory miłości.

Gość ulililili
Strzelam, że jeszcze jesteś w szkole średniej, a jak nie, to masz taki poziom wiedzy o miłości.

Gość z koperkiem...
Gdybym był w szkole średniej to nie pracowałbym ;)

Gość bez ograniczeń
Adasiu to Ty ?

Gość bez ograniczeń
wpadłeś mi w oko wiesz?

Gość z koperkiem...
Nie jestem Adaś 😡

Gość bez ograniczeń
a jak wygląda piękno wewnętrzne ?

Gość ill of feeling
nieprzemyślane uczucia gubia nas później w życiu z drugim człowiekiem, partnera należy poznać jego wady zalety