Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość around my heart ...

warto zrezygnowac z technikum i isc do zaocznego liceum???

Polecane posty

Gość around my heart ...

jestem w 2 klasie technikum i nie jestem zadowolona z zawodu jaki wybrałam. myślałam zeby skonczyc 2 klase i przeniesc sie do liceum zaocznego-zaczynajac juz od klasy 3, wtedy pisałabym mature juz za rok, a potem studia... tylko zastanawiam sie czy na pewno dobrze postapie, co o tym myslicie ???

a kto powiedział że szkoła zaoczna uzna twoje wykształcenie z technikum i będziesz mogła zacząć liceum od 3 roku? poza tym licea zaoczne to licea UZUPEŁNIAJĄCE a nie coś jak normalne liceum tylko że chodzisz w weekendy.

Myślę że to bez sensu, chyba że chcesz już podjąć pracę w określonym kierunku i potem dalej sie kształcić zaocznie. Wtedy miałabyś praktykę i konkretny powód żeby mówić że dlatego sie przeniosłaś.

Gość szkoły zaoczne to nie
tylko uzupełniające, nie pisz głupot Levviatan.

Gość around my heart ...
tak szczerze mówiac mam swoje prywatne powody by zmienic szkołe, w kazdym badz razie musze isc do pracy w miescie, w którym mieszkam moge zaczac liceum weekendowe od klasy 3

Gość kafe kafe
Zaoczne liceum? Toż to raczej dla dorosłych. Pobądź jeszcze dzieckiem, nie pozbawiaj się wakacji...

Gość around my heart ...
owszem dla dorosłych - mam juz 18 lat, wiec z przyjeciem nie bedzie problemu ale gdybys był/a w mojej sytuacji to też byś MUSIAŁ/A isc do pracy

Gość kafe kafe
Jeżeli musisz iść do pracy to nie masz wyboru. Ale jeśli masz wybór - to radziłabym zostać jednak w technikum. A to, ze masz 18 lat... w liceum dla dorosłych za koleżanki będziesz miała panie duzo starsze od siebie.