Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

grube. biedoty we sklepach

Polecane posty

Witajcie ponownie. Wczoraj poruszalysmy temat grubych i biednych bab we sklepach, a dzis chcialybysmy nawiazac do grubych i biednych bab zwiedzajacych sklepy. Otoz drogie panie jesli bylyscie raz we sklepie i nic nie kupilyscie to po kiego gwinta przychodzicie do tego samego sklepu po paru dniach i znowu nic nie kupujecie. Albo jeeszcze lepiej udajecie, ze przymierzacie to pierwszy raz. Czy wy jestescie takie glupie i myslicie, ze my jestesmy takie glupie i was nie rozpoznajemy? Mylicie sie glupie grube baby. Znamy wasze geby doskonale i o tych paszczurowatych ryjach nigdy nie zapominamy.to wy nam psujecie dzien. I to przez was cierpia nasze chude, bogate ulubione klientki. Takze apelujemy: jestes gruba, biedna i bylas juz u nas to nie przychodz wiecej, bo tu sie ceny i towar nie zmieniaja. Jestescie puste jak doniczki bez ziemi.

Może kupują dla swoich szczupłych córek :) A poza tym ja wchodzę w rozmiar 34 czyli XS i niestety ale w tych waszych sklepach nie ma ciuchów na szczupłe osoby, a już na szczupłe osoby z biustem absolutnie!

Gość pytajka pytająca
"jesli bylyscie raz we sklepie" Naucz sie poprawnie pisac-to raz,a dwa pewnie jakas grubsza kobieta odbiła Tobie faceta i teraz piszesz takie głupoty,co ?:P

Gość lipton tea
ty mi tez psujesz dzien swoją głupią gadką. jestes sprzedawcą i kazdy ma prawo wejść do twojego sklepu nawet żul i jak sie zapyta o slipki dla sienie to z grzecznoscią na ustach musisz mu odpowiedziec i conajmniej z 4 pary zaproponowac ty nie powinnas buc fell tylko filet

A po drugie sklepowa za ladą jest jak rzecz, mniej warta w sklepie niz najtańsza para skarpet więc się opanuj autorko :D

Gość lipton tea
laura dobre --- ciekawe jak ona wygląda wenie szkapa końska morda i 3 włoski na krzysz :] Panna typu ty mnie nie rusz bo mam pizde jak kapelusz

Gość lipton tea
boże jaki byk krzyż

Ha ha ale się uśmiałam. Dokładnie tak jest - sklepowa jest jak mebel - ewentualnie przynieś podaj pozamiataj.

Gość kunegunda er.
Od dzisiaj będę chodzić notorycznie po sklepach i przymierzać, przymierzać, przymierzać, wybrzydzać, kręcic nosem i zapowiadać się na jutro (wszak w nocy muszę przemyslec, czy ta kiecka jest na pewno dla mnie). A im więcej będzie sie chuda sprzedawdczyni wściekać - tym ja bardziej będę to przymierzanie przedłuuuużać:)) PS. Nie jestem gruba i biedna.To tak w ramach likwidowania chamstwa wśród sprzedawczyń.

No co :p to prawda że jest mniej warta :) jak przechodząc niechcący obcasem uszkodzę sklepową tylko powiem przepraszam i dalej moze sie fakać :p a jak uszkodzę nawet najtańszą rzecz muszę za nią zapłacić...więc jest więcej warta dla sklepu niż ekspedientka :p

Gość lipton tea
autorko napisz nam coś ciekawego jeszcze

Gość ojej będe kupowac tylko
przez neta, żeby pani sklepowej nie popsuć humorku:) Ja zawsze takie sklepowe "ćwiczę" - proszę o obsługę, o przynoszenie rzeczy do przymierzalni, o odnoszenie, i tp. czasem laska ma zajęcie na godzinę ze mną. Kupuję albo i nie. Od tego jesteście

Oooo Lauro cyce jak donice hohoho i tu Cie zadziwimy, gdyz u nas sa malutkie rozmiary xs i z pewnoscia bys cos dla siebie znalazla na te donice, ale jak chodzisz po lumpexach to sie nie dziw. Pytajko w naszym regionoie ''we sklepie'' to poprawny zwrot. Owszem byla taka jedna co odbila mi faceta, ale byla bardzo szczupla i lladna i miala niezla figure, nawet lepsza ode mnie i jestem jej bardzo wdzieczna bo tera ja jestem szczesliwa, a ona sie uzera z tym patalachem. Z reszta razem pracujemy, wiec zamiast nienawisci jest przyjazn.ty liptonie pewnie jestes jedna z tych glupich bab, ktore opisalysmy i dlatego tak sie burzysz. To my tu rzadzimy a klient to smiec.

kiedyś weszłam do sklepu 15 minut przed zamknięciem dziewczyna stała do mnie tyłem i nawet nie odwróciła się, nie reagowała na moje pytania poprosiłam ją grzecznie o kontakt do właściciela. Zrobiła się czerwona i zaczęła się gęsto tłumaczyć, że już kasa zamknięta i tp. Powiedziałam - tym razem Pani daruję i wysżłam

Gość lipton tea
fiell APELUJEMY- JESTEŚ GŁUPIA SZKAPA I CHAMSKA NIE PISZ JUZ NA KAFE BO NIKT CIE TU NIE POPRZE I MYSLIZ ZE NIKT NIE ZNA TWOJEGO NICKU MYLISZ SIE NIE CHCEMY SIE TU.

we sklepie, we kościele, we domu :D jakoś w czwartej klasie szkoły podstawowej jest odmiana przez przypadki :/

Gość leleleko
"We sklepie" to poprawny zwrot? A w jakim języku? A zresztą czytając wypociny sklepowej fiel, juz wiadomo z kim mamy do czynienia, w szkole toto nic sie nie nauczyło.

Gość Kubusiowaaaaaaaa
W jakim sklepie pracujesz autorko??:P Bede wiedziala jakiego omijac szerokim lukiem bo tam chamki pracuja :P:P:P albo wejde i poprzymierzam duuzo rzeczy i nic nie kupie:P

Jakbyscie przyszly do naszgeo sklepu i tak sie zachowywaly to juz bysmy daly wam popalic. Nie zalezy nam na biednych zwiedzajacych klientkach, mamy kilka bogatych, dla ktorych jestesmy mile i to nam wystarczy. A co do szefa to mozecie dzwonic, my sie go nie boimy, on i tak nic nam nie zrobi, bo jest gruby i ma cos na dupoie i nic nam nie zrobi.

Gość lipton tea
Laura ona pewnie nawet wielkosci przepołowionej cytryny niema cucek a ty tu jej sugerójesz .. sama masz donice" niewiem czy ozeszki laskowe to właśćiwe porównanie

Gość lipton tea
Laura ona pewnie nawet wielkosci przepołowionej cytryny niema cucek a ty tu jej sugerójesz .. sama masz donice" niewiem czy ozeszki laskowe to właśćiwe porównanie

na szczęście Ty jesteś bogata :D, gratuluję

Jak sklepowa uszkodzi mnie to będzie miała kłopoty :) jestem z natury mściwa i chamska :p A Ty dyrek ze mną nie rozmawiasz, więc sie nie wkręcaj :p

Gość lipton tea

Gość auutorko
zalosna jestes i widac ze ze wsi. WE SKLEPIE jak mozna tak napisac ?! Poza tym trzeba bylo sie uczyc to bys w sklepie nie skonczyla pusta kretynko, teraz sie mecz, klient niewazne jaki ale TWOJ PAN heh wiec te grube baby moga przychodzic i mierzyc co zechcą po 10 razy pozniej rzucając Ci tym w ryj

Gość aniołek czrliego
Twój zas**** obowiazek to obsługiwanie klientów.wszystkich nawet tego samego 1000 razy dziennie. za to dostajesz kasę.