Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

grube. biedoty we sklepach

Polecane posty

Derektorko, bardzo dziekujemy ze za nami obstalas, od dzis bedziesz naszym bostwem. Nawet planujemy cos dla Ciebie napisac, bo ta praca nas tak rozwinela, ze dodatkowo tworzymy wiersze. Ale o tym pozniej. Lauro nie rozumiemy twojjej negatywnej reakcji, te donice to mial byc komplement, ale jak widac jestes zbyt plytka, zeby to zrozumiec.

Gość PANI INZYNIER
wezcie sie puknijcie w leb kretynki widac z daleka ze to prowo jakiejs miernoty zyciowej (pewnie bezrobotnej po socjologii)

My na zarobki wy glupie zebraczki nie narzekamy. Miesiecznie mamy od 1300 a przy dobrych wiatrach az do 2200. I co zatkalo kakalo? A ty 'ssij' fajnie, ze chociaz na forum mozesz pozgrywac taka bogaczke, ktora ma karte. Jak jestes taka bogata to niby ile zarabiasz cwaniaro?

Gość karolinka......
Bezrobotna po socjologii? Sądząc po formie wypowiedzi to raczej środek gimnazjum.

Gość PANI INZYNIER
Nie widze roznicy miedzy gimnazjalistami a socjologami:)

A co do naszego wyksztalcenia to wszytsko jest w trakcie. Jedna z nas konczy studia a druga jest po ogolniaku, a nie po zawodowce. I taka nasza gwara i tak sie u nas mowi. We sklepoie i juz.

A ja widzę różnicę :) dla gimnazjalisty jeszcze jest nadzieja... :p

Gość PANI INZYNIER
Ok pas :D laura 🖐️

Lauro, po twoim przykladzie widac, ze juz nie ma nadziei. Ps. Jutro poruszymy temat wchodzenia do sklepu przed zamknieciem, dodam tylko, ze to juz zbrodnia.

a czego autorko sie czepiasz tych grubych baba, czy tych biednych bab? Widac , ze swiata nie widzialas i nie poznalas i zdziwilabys sie gdyby jakas taka gruba baba weszla do sklepu i wydala pare tysiakow na cos. Czy moze masz obsesje na punkcie bycia chudym i z gory przekreslach kogos kto ma troche wiecej ciala. Wiesz to chore u ciebie. Ile ja znam glupich chudych idiotek...czy bycie szczuplym czy chudym stawia kogos na pozycji wygranej ? A zjakiego powodu ? Jasne sztywne ramy i szblony i zasciankowe podejscie. Sa w zyciu o wiele wazniejsze sprawy niz kilogramy i wyglad czlowieka. Pusta jestes jak .....

klopoty :D :D :D a co ? pójdziesz na skargę do kierowniczki? :D :D :D i co powiesz? :D

fiel --> oczywiście się zgadzam :classic_cool: poproszę o poemat - nawet zasugeruję tytuł "Oda do dyrektore" :classic_cool: 🖐️

o teraz doczytalam i coz nizby masz takie fajowe zarobki...toz to grosze te twoje 1300-2200 polskich zlotych dziecinko. Ja czasami za jeden dzien pracy zrobie 2-3 razy wiecej. Miernota z ciebie i intelektualna i finansowa i jeszcze masz pretensje do innych . Wstydz sie dziecinko....

Dyrektorke- nie boj sie ona nie pojdzie do kirowniczki, bo jedna z nas jest kierownica. Ps. Daj nam chwile a zaraz cos dla Ciebie piekna niewiasto stworzymy.

Gość hahadobrelol
haha, popatrz na Grycanki:P tez bys im uragala?

Jak to co powiem :) powybieram co droższe ciuchy z wieszaków i powiem że miałam zamiar je kupić i w ogóle sklep jest świetny no ale niestety ta sklepowa nie dorasta do poziomu i muszę z prawdziwą przykrością zrezygnować z zakupów, a to wielka szkoda bo moje znajome też miały dobrą opinię o tym miejscu, ale też właśnie ta pani im psuje wizerunek...myślę że to wystarczy :p I taka bździągwa musiałaby być albo córką albo kochanką szefa żeby nie mieć problemów :D I to nie koniec :D za dwa dni znowu przychodzę do tego sklepu i prowokuję przekupę żeby chociaż krzywo spojrzała i znowu rozmowa z szefem :D potem przychodzą moje koleżanki... :p

hahahhahh :D diagnozuję poważne problemy z samooceną ;) z pewnością ktoś weźmie na poważnie stękania jakieś jednej nawiedzonej 🖐️ ps. co bierzesz jak jesteś tak już na maksa zdołowana? ;)

Hahaha to chyba jestes ekskluzywna prostytutka z zasadami jesli dziennie tyle zarabiasz. Lauro a ty sie juz nie madrzyj bo to co mowisz jest zalosne.

Gość pretty women ...
fajny temat, fajny

Oda do Dyrektorke O DYREKTORKE, o amorke Illez dobrego dla nas uczynilas, obstalas za nami, twarz im obilas, zrobilas dla nas tak wiele, to wiedza wszyscy Twoi przyjaciele. A TERA my Twoje dluzniczki oddane choc bysmy mialy rzucic sie w piane Stoimy za Toba murem i plotem. i kazdy juz wie co bedzie potem. tak wyglada z nami gra trata tata trata ta

:p po wierszydle i pisanych głupotach juz wiem kto sie bawi w pisanie tych głupot :D widzę że z pieprzenia o chapciach autorowi przeszło na ciuchy :p z pewnością subtelne i z klasą jak zawsze :D i dziękuję bardzo z takie towarzystwo :D

Gość psycholog aaa
autorko - twoje konfabulacje świadcza , że masz zaburzenia osobowościowe wynikajace z środowiska, w ktorym żyjesz ,zapewnw jedno z twoich rodziców jest aloholikiem ,a drugie psychopata

Gość fuge...
Autorko-każdy jest do zastąpienia nawet sprzedawca. Jeżeli Tobie się nie podoba klient to zmień pracę. Nie doszukuj się problemów, kiedyś Tobie też zajrzy bieda w oczy. Ciekawie czy Ty jesteś taka bogata czy tylko taka jesteś pusta... Pozdrawiam.

5 tysiecy a pewnie na utrzymaniu 10-cio osobowa rodzina. My tyle zarabiamy na siebie a do tego nasi mezowie zarabiaja od 3 do 5 tysiecy i nie mamy dzieci na utrzymaniu. A jesli chodzi o perfumy to byle gowna nie uzywamy, mamy d&g light blue, ewentualnie euforia ck, dla meza d&g acqua di gio. Fakt faktem kupujemy u rumuna za 100 zl 100 ml, ale to oryginaly.

Psychologu, dlaczego mieszasz w to nasze rodziny i dodatkowo je obrazasz. Pochodzimy z porzadnych rodzin, alkohol tylko okazyjnie. Nie to co u Ciebie w domu, pewnie ojciec Ci rece w gacie wsadzal i teraz innych osadzasz.

Gość aaaaaaarwena
nie podoba sie robota to won do posredniaka, fakt ciezka i kokosow tam nie zarabiacie ale trzeba szanowac to co sie ma i dostrzegac pozytywy a nie wyzywac sie na forum bo klientka dogryzla. taka praca, chamskie klientki wspisane w zawod

Tak w ogole temat jest o babach, ktore nie kupuja tylko zwiedzaja sklepy, zawracajac przy tym leb sprzedawcom. Mysle, ze to nie tylko nasz problem, a kazdego sprzedawcy. Trza o tym mowic, moze w koncu dotrze to do tych pustych mozdzkow, ze bez kasy sie z domu nie wychodzi. A jak ktos chce sobie pomarzyc to niech se kupi gazete i tam sie popatrzy na odziez.

Gość lipton tea
fiel takie bojeczki to Ty mozesz psu na zagryche opowiadac. Ja w domu tez mam stado antylop i pas który gra zemną w pokera! wierzysz mi Bo ja Tobie w to co wpiszesz nie wieże wogóle. wiec zamknij pysk i wróć do szregu