Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inlovewithGarry

Kocham Cię Garry

Polecane posty

Mam podobne włosy tylko, rozczochrane. I podobną karnację. Ale on jest znaaaacznie chudszy niż ja :P

Natomiast jak ktoś oglądał, to jestem do niego bardziej z obycia i charakteru podobny, chociaż nie wiem czy to zaleta xD

Gość podniese se no debiluje sie
ile masz lat Garry?

uszy moga byc klapnięte😴 Zdzisiu a chodzi o to, że jakis napalony gej ma chrapke na Garrego :classic_cool:🖐️))

Mu jestesmy fanka Rajtara z Wronełłe a nie jakiegos Garrego:D

i co z tego ze nie widziała :) nie szkodzi nie przysiadac sie jesli cos to z okupem najlepiej ciasteczkowym czytanie bez pozwolenia rowna sie z "grzywna"

Ja jestem bi, więc do nikogo tam nic nie mam. Jest błyskotliwy, ale cholernie zarozumiały. Czasem ordynarnie cyniczny, a kiedy indziej wrażliwy i subtelny. Niby wie czego chce, ale jak przychodzi co do czego, to ma poczucie że i tak nie wie czego właściwie szuka. Ale szuka. ;) Taki typ.

hmmm.. Ideał :classic_cool: chyba zaczne oglądac ten serial ;) a teraz ja cie powiem cos o sobie :classic_cool: Ja jestem bi, więc do nikogo tam nic nie mam.;) Jest błyskotliwa, ale cholernie zarozumiała. Czasem ordynarnie cyniczna, a kiedy indziej wrażliwa i subtelna.;) Niby wiem czego chce, ale jak przychodzi co do czego, to ma poczucie że i tak nie wie czego właściwie szukam. Ale szukam. ;)

Garry Ja jestem bi, więc do nikogo tam nic nie mam. Jest błyskotliwy, ale cholernie zarozumiały. Czasem ordynarnie cyniczny, a kiedy indziej wrażliwy i subtelny. Niby wie czego chce, ale jak przychodzi co do czego, to ma poczucie że i tak nie wie czego właściwie szuka. Ale szuka. Taki typ. czyli lekko zniewieściały :classic_cool:

jakbym czytała o sobie.Cynizm to mój brat a siostra ironia.Jedynym mum kochankiem jest sarkazm i dlatego tu pisze do Ciebie..by to zmienic

"czyli lekko zniewieściały" Nawet nie lekko ;)

Garry ile masz lta "oficjialnie"?

Garry "czyli lekko zniewieściały" Nawet nie lekko wrona czy ty na pewno wiesz co robisz?:O