Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inlovewithGarry

Kocham Cię Garry

Polecane posty

Gość Mikołaj Rej
Polacy nie gęsi swój jezyk mają Jednak gesi :D

Gość Pan Typu Bears 46
wszyscy się mylicie :o:o:o Garry jest i będzie mój 4 ever :classic_cool:

"I WANNA BREAK THIS SPELL THAT YOU'VE CREATED" Próbuj, próbuj :D "mi w nocy mowił coś innego" No proszę, proszę... Ciekaw jestem co, z chęcią poczytam. :P

dla Ciebie Wciąż nadal nie wiedział, jak się życie jego potoczy. Długo w rozmyślaniach, cichymi ulicami kroczył. W głowie, jej słowa dźwięczały mu echem, To raz stawał, to znów wydłużał krok z pośpiechem. W rytm serca melodii, kierował ku niej szczere myśli, Czy ona wytrwa w swych uczuciach? Czy aby się nie rozmyśli? On tu, a ona tam, przemierzają rozterki miłosne, Bo życie ich jest ciężkie i bardzo bezlitosne. Tą historię miłosną opowiadam, będąc jej świadkiem, I wiem, że głębokie uczucie nie dopada nas tylko przypadkiem.

Tą historię miłosną opowiadam, będąc jej świadkiem, I wiem, że głębokie uczucie nie dopada nas tylko przypadkiem. :D Lecz myśl jak zadra w głowie pojawiająca się ukradkiem Że głębokie uczucie się natychmiast nie pojawi Bo słowa i ciało są tylko dodatkiem Do żądzy, która umysł ogniem doznań trawi Więc pocukrzając mową słodką swe czyny nieprzemyślane Spróbuj złapać oddech w spokoju Gdyż dwoje ludzi w zauroczeniu chwili dobrane Może skończyć w rutyny gnoju ;)

"zraniłeś mnie Garry" Nie kochana, ja Cię ochroniłem przed niepotrzebnym zawodem i cierpieniem. I tak będzie dla Ciebie lepiej.

Gość koktajl z banana
czyżby ta historia się kończyła???

"Garry, powiedz, jak radzisz sobie z życiem w świetle kobiecych reflektorów?" - dziewuchy wzdychają do Ciebie na kafe jak fanatyczne wielbicielki do Roberta Patisona w życiu realnym. xD Jeszcze trochę, a staniesz się obiegową atrakcją, człowiekiem legendą, enigmatycznym łamaczem serc i podłym łotrem, który nie daje się zdemaskować! Jak będziesz w stanie dźwigać na barkach tak niewyobrażalny ciężar? Tego dowiemy się w następnych postach. http://www.youtube.com/watch?v=48mvpztXwnQ&feature=related

Przestań! Ta muzyka kojarz mi się z moim dzieciństwem! :D

No, jeszcze kilka osób i zgromadzę całą elitę w moim temacie :P

jakim Twoim ?? moim chyba co??? Pojawiłam się tu i Ci zrobiłam niezły PR a Ty tak sie odwdzięczasz?? przykro mi Garry. Idę sobie popłakać ...

Przez chwilę poczułem się jakbym był żonaty... o.O Brrr...

Chrońmy się wszyscy przed głupimi decyzjami, a wszyscy będą szczęśliwsi, o. :P

Mnie z moim również. ;D Doskonale pamiętam te popołudniowe, listopadowe godziny, w których babcia siadała przed telewizorem żeby oglądać "głupoty", w międzyczasie dziergając na drutach. Na litość pańską, jakże mnie ta muzyczka prześladowała... ;D

Nie rozumiecie go? Związek dla faceta na pewnym etapie jego życia jest...Nieporządny? Jeśli tylko będzie chciał, z pewnością sam do tego będzie dążył.

To też nie tak. Pomyśl - ktoś, kto kompletnie Ciebie nie zna, mówi że Cię kocha. Na forum. No błagam. :P