Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lek

perfumy jakie lubicie , jakie lubią zapachy wasi faceci?

Polecane posty

Gość lek

Pytam, bo sama uwielbiam, posiadam parę flakoników i ile bym nie miała zawsze mnie cieszą ;)

Gość Wiwika
CK euphoria :)

Gość kasiulekxd
ja uwielbiam adidasa rozowego:D moj chlopak takze go uwielbia, dlatego caly czas go kupuje heh

Ja mam tak samo, uwielbiam ładnie pachnieć nawet kładąc się spać. Moim teraz faworytem jest Paco Rabanne- Lady Milion.

Gość oposskaboska
armani code - są boooskie :) i chanel chance

Gość LolaTrola
Moschino Happy :)

Gość lek
Otóz to dziewczyny, chanel chance używam ciągle od kilku lat, czasem zmieniam jak przesadzam z perfumowaniem ale zawsze wracam, uwielbiam też coco mademoiselle , xs paco rabanne pour elle ...miodzio

Gość ***sweetie***
ja bede tandetna ale mimo niskiej ceny uwielbiam PLAYBOY play it loveli:)

Gość lek
adidas taki seledynowy , czy któras z was pamięta ten zapach , miałam kilkanaście lat temu, jeszcze wtedy nie było aż tyle rodz. adidasów :) a co powiecie o wyjsciowej ( granatowej) gabrieli sabatini, też mam sentyment..

Moj maz ma P.Rabanne 1Milion, H.Bossa, XS Black i Jean Paul Gaultier Le Male: ja mam Lady Million i The One Rose.

Gość Hhihih hahaha
Versace cristal Bright, Armani daimonds, seledynowy i zółty, Guvenchy Ange ou demon. I ostatnio dostalam od swojego ukochanego ;) Lancom Tresor in Love (sam wybrał więc może takie lubią faceci ;)

Gość karrmaaaa
Ja: Calvin Klein- Eternity Lancome- Forever Miracle Z całym szcunkiem ale mademoiselle i chance też używałam ale co 2 dzieczyna ich używa :( dlatego wybralam inne

Gość lek
nie mówię ,że drogie to dobre;) po prostu chanel uwielbiam, jak byłam młoda dzieewczyną często kupowałam podróbki

Gość lek
eternity miałam 2 razy w życiu , świetne , miałam dłuuuugo bardzo wydajne :) wiem ,że chanel sa rozpoznawalne te 2 zapachy

Gość kasiakrakow0644
armani mania a mąż ma armani black code, przymierzam sie do kupna Christian Dior - Dior Cheri-podobno sa ładne

Gość moje ulubione perfumy to
sunflowers. Mają bardzo ładny zapach i są ciekawe:)

Gość marian z opolskiego
te z biedronki są niezłe:)

ja uwielbiam kazdy kolor adidasa:D sa cudne:D i tak ladnie pachna:D tak delikatnie ach... a najbardziej podchodza mi rozowe i seldynowe:D

Gość jgyjuki
ja lubię pume rózową ale tak na lato,wieczorowe to wlasnie gabriela sabatini ta klasyczna oraz burberry weekend.

Cerruti 1881 i Chloe- zabiłabym za ten zapach a moje szczęście Hugo Boss -orange, i Davidoff Champion-flaszka wygląda jak mały hantelek :)

Mam fioła na punkcie perfum :) Na obecną chwilę mój faworyt to Golden Delicious DKNY, ale już przymierzam się do Gucci Guilty, pomimo jakiegoś wahania wcześniejszego :) Oprócz tego: Euphoria CK (ale tylko edycja Spring temptation, chyba nie była dostępna w Pl... choć osttanio widziałam gdzies 30 ml....) Nieśmiertelne dla mnie Truth CK Na wieczorne wyjścia : Dior Jadore - najseksowniejszy zapach jaki znam :) Nieśmiertelne, choć duszące Poison Diora :) LInstant Guerlain - bardzo długo mój zapach nr 1 Od czasu do czasu Noa Noa Cacharela STaram się przekonać do Loli Marca Jacobsa, ale chyba mi się nie uda Dalej nie posiadam, ale miałam//lubię//planuję: Fragile JP Gaultier Moschino I love love - na lato na plaży boskie :) Kenzo Jungle elephant, jak zaczelam studia czuc mnie bylo z kilometra od tego zapachu, ale mam sentyment teraz :) Leau par Kenzo - po prostu i były kiedyś takie Chloe w opalizujących flakonikach pastelowych ...nie pamiętam dokładnej nazwy:( już ich nie ma... całe liceum ich używałam, były boskie

Gość lek
a ja myslałam ,że tylko ja mam fioła na tym punkcie ...no to nie jestem sama :) pozdrawiam , dzięki za ozdew piszcie dalej kobitki:)

Gość lek
no to ja dior dune jeszcze , teraz nie mam ale latem ...czemu nie uwielbiam takie nieśmiertelne ...

Gość VAXIO
ja uwielbiam chloe jadore red delicious donna karan sensationel celine dion maz mi kupil ale ich nie lubie amor amor cacharel miss dior dior moj maz uzywa fahrenheit dior lacoste red hugo boss rozne wersje obsession calvin klein - ja ich nie lubie

Gość gość
victoria secret - Eau So Sexy, Bombshell, Angel Gold Joop - All About Eve Donna Karan- Pure drop of vanilla

Gość gość
najlepszy zapaszek to spocone pieknej dziewczyny stopki mmmmmmmmmmmm uwielbiam to

Gość gość
Myślę, że Versace-Crystal Noir, Cacharel-Amor Amor oraz Lancome-La Vie est Belle to ta trójka która najbardziej przypadła mnie i mojemu partnerowi do gustu. Kupuję je na galeriazapachow.pl bo są dobrej jakości i w dobrej cenie, a anie lubię przepłacać za oryginalne.