Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda48

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość magda48

Kochani proszę o pomoc, tydzień temu mój partner po kłótni powiedział, że do siebie nie pasujemy. Związek trwał półtora roku, cudowny związek. Och po leczeniu raka krtani po utracie pracy, na rencie chorobowej ja aktywna zawodowo, młodsza o 11 lat. Oboje jesteśmy dojrzałymi partnerami po rozwodach ja 48 a on 57 lat. Moje Zycie się rozpadło na kawałki, umieram z tęsknoty, on nieprzejednany. W odpowiedzi słyszę, że do siebie nie pasujemy, bo czytamy inne ksiązki, słuchamy innej muzyki, oglądamy inne filmy, jestem załamana. proszę o pomoc, co mam robić, NIE CHCĘ GO STRACIĆ. wiem że w moim wieku powinna być silna że mam doświadczenie, nie potrafię funkcjonować, płacze i modle się by wrócił co ja mam robić?

Gość fegveveqb
to on chyba jakis niepoważny...zachowuje sie jakby 15 lat mial...:-/ co on nie wie, że przeciwieństwa się przyciągają??:) gdyby każdo z was robilo to samo, lubilo robic to samo i byloby ogolnie takie samo...to ten związek bylby nudny jak flaki z olejem :-/

Gość Olaf Horn
napisz list

Gość magda48
Napisałam, taki osobisty czuły, nic

Gość zxcvmnb
On widzi to co was dzieli a Ty widzisz to co was łączy, wynika że jest brak wspólnego mianownika :(

Gość magda48
Taka poważna pierwsza, Ja nie mogę zrozumieć z tak udanego związku gzie przez półtora roku słyszałam że jestem kobieta jego życia, gdzie to On zawsze bał się żartując ze go rzucę, nagle my do siebie nie pasujemy. Niema mowy o drugiej szansie, tego nie rozumiem.

Gość magda48
On nie chce się zemną widzieć jak mam mu dać różę, nie żartuj

Gość magda48
Twierdzi że kocha ale nie możemy być ze sobą, ja nic nie rozumiem, mam jeszcze klucze od jego domu, nie zabrała rzeczy, ale to nic nie znaczy, pewnie jak ochłonie to się odezwie bym zabrałaje zabrała.

Gość magda48
Proszę niech ktoś napisze co ja mam robić jak sobie poradzić z rozstaniem, jak go przekonac że warto, że można dać jeszcze jedną szanse!!

Gość magda48
Czy już nikt nie napisze?