Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

ile zarabiacie? ile wasz partner? starcza na zycie?

Polecane posty

Gość szeheryzada

odkladacie cos? bo ja chyba nigdy nic nie odloze.

Gość nie szukam
maz ok. 10 tys. ja 2 :P

on 3,5 tys ja 1tys odkładamy ok 2tys miesięcznie, czasem więcej, bo na życie nie wydajemy dużo, brak kredytów, rachunki to koszt 150zł miesięcznie

Gość ona ze sfer
my zarabiamy 3500 i nam nie starcza ciężko jest cos odlozyć czy na zachcianki :O

My razem 3600 masakra raty oplaty to prawie 2 kola zgroza

Gość szeheryzada
ja 1400 partner 1500, paliwo(300),jedzenie(500),mieszkanie(600),studia(1000) i zycie-reszta zabieraja wszystko zostaje troche na jakis ciuch,kosmetyk, ale zadnego wyjazdu, czy dobrej kolacji w restauracji nie ma

Gość 67iyujn
my nic nie odkładamy bo zawsze wyskoczy jakiś niepalnowany wydatek nie cierpiący zwłoki choćby dentysta

Gość 67iyujn
ja też nie pamiętam kiedy byłam choćby w kinie :(

Gość nie poniedziałek ONA
watpie ze macie tyle kasy razem.. z tego co w ogole piszesz na forum to jestes tepa wieśniara.. no pewnie ze oszczedzacie zwłaszcza ze na swoj slub chcesz kupic bizueterie za 39 zł!!!!!!!!!!!! szok wiesniara i tandeciara

Gość szeheryzada
Ślubniczka 2012 a za mieszkanie nie placicie? macie swoj dom rozumiem?

Gość zxcv bn
Ślubniczka ty chwalisz się czy żalisz :o bo chyba nie to pierwsze...

Gość 67iyujn
no to dobrze gratuluje

Ślubniczka 2012 .. na zycie nie wydajecie duzo??? to chyba zrecie tylko ogókowa i kaszankę a dziecku co dajesz? zupki w proszku... a moze jestes na garnuszku którejś mamusi.. zalosne

Gość 1200
ja to nie wiem jak moje życie będzie wyglądało jak się wyprowadzę kiedyś. Zarabiam 1200 zł na rękę, mieszkam z rodzicami nic nie muszę im dawać na rachunki, ani jedzenie. Kupuję sobie tylko bilet miesięczny co miesiąc, doładowanie komórki, i reszta to cichy, kosmetyki, wyjścia, zachcianki. I po 3 tygodniach już nigdy nic nie mam. Ostatni tydzień do wypłaty jestem biedna jak mysz kościelna. Jakbym miała wszystko wydać na życie i nie mieć nic dla siebie to bym wykitowała chyba! nigdy takiego życia.

Gość baba jaga84
razem 3.300 zł

Gość 67iyujn
ale jak to rachunki 150 zł?no nie rzartuj

aha zapomnialam dodac ze jestes brudasem łacznie z Twoja rodzinką..bo skoro na rachunku wydajesz 150zł (łacznie z wodą)...

Gość 67iyujn
u mnie rachunki 1 tys

Gość slubniczka to taka nowsza
wersja jennifer o ile nie ta sama osoba. Tylko w wersji biednej, ale podobne podejscie, wiesniaraa, tandeciara z bachorem.

Gość Norweska Kelka
Ja 3,400, moj chlopak roznie - od 5 do 8,9 zaleznie od zamowien. Nam starcza, ale na dziecko juz za malo :-(

Gość baba jaga84
norweska helka to my razem nie zarabiamy tyle co Ty sama.. a piszesz ze 6000-8000 zł dodatkowej kasy meza nie starczy na dziecko ;/

Gość tak zapytam
a czemu wy tak po niej jedziecie bo nie rozumiem? co z tego ze wydaje 150 zl na rachunki? nie rozumiem o co wam chodzi i dlaczego wyzywasz jej dziecko od bachorow?

Gość norweska co ty
pierdolisz :O ze na dziecko ci nie starczy :O kurva kolejna poyebana sucz :O czy na tym forum nie ma normalnych ludzi :O

Gość Ja zarabiam 1900 do 2900
(1900 umowa zlecenie + o dzielo, stala, ok. 1000 czasem udaje sie dorobic). Moj partner 2400 a jak ma premie 3200. Jemu udaje sie odlozyc1200-2000, mi niestety na ogol max 200zl bo pomagam mamie a mojej przyjaciolce kupuje ciuchy dla dziecka...

Gość Norweska Kelka
Kelka ;-) Chcialabym zapewnic dziecku wszystko, czego sama nie mialam. No i chcielibysmy sie zdecydowac na kredyt na mieszkanie, ktory tani nie bedzie.

Gość 67iyujn
bo to jest nierealne 150 zł na rachunki prąd tyle kosztuje miesięcznie a gdzie woda gdzie czynsz czy węgiel czy inny opał zależy gdzie się mieszka...gaz itd

Gość slubniczka to taka nowsza
wydajac 150 na rachunki nie da sie normalnie zyc. widocznie nie myja sie, siedza przy swieczkach, z komorek nie korzystaja, internet to chyba z kosmosu czerpia. Ale slubniczka calymi dniami przesiaduje na nim. I gdzie tu 150 zl? a gaz? nie mozliwe. puscila sie to ma bachora