Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

ile zarabiacie? ile wasz partner? starcza na zycie?

Polecane posty

Gość naprawde 10 12 tys
To nie sa kokosy przy rodz.4osobowej. Pewnie,że utrzymanie malucha tyle nie kosztuje co 19 latka,który chce mieć modne ciuchy itd. Dzieci sobie zarobią trochę e wakacje ale normalnie ich utrzymujemy. Auto trzeba ubezpieczyć za gruba kasę,ogrzewanie kosztuje nas 800 itd. Wiem,ze to glupio brzmi ale często odczuwamy brak kasy. A tak w ogóle to Ci co mają razem 3tys nie dostaną kredytu.

czepiacie sie jakiejs biedaczki co wydaje 150 czy 200 na rachunki phiiiii!!!! ja nie powiem ile wydaje na batoniki i inne slodkosci:) trzeba sie rozpieszczac jak sie zasluzylo:) uwielbiam praliny LIND :D

Gość 34534534534
Jania, jak tam twoje koty... :p

Gość sponsorowalabym
ty sluzebnico u jakiego pana zarabiasz ten 1000? :-D

ja sobie nie wyobrazam zycia za mniej niz 20 000 na miesiac:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O moj Maz wczesniej pracowal w Norwegii, tam wyciagal kolo 25 000 miesiecznie i powiem, ze bylo cienko:O:O:O:O:O czasem brakowalo mi na pralinki :( ale teraz juz mam ich pod dostatkiem :)

nie mam kotow:( mialam chomiki, ale pozdychaly jak kuzynka je wziela na przechowanie:(:(:(:( ja sie z nia boje mojego synka zostawiac, skoro chomiki mi pomordowala:( zaglodzila na smierc, twierdzila, ze zostawilam jej za malo pieniedzy a one duzo jadly :(

pracuje jako katechetka, ale teraz niestety z powodow zdrowotnych musialam ograniczyc swoja prace, stad tylko 1000 zl:O:O:O:O:O ale moj maz dobrze zarabia:) starcza na wszytsko:) trzeba byc dobrym czlowiekiem to i pieniadz bedzie zli ludzie bieduja:O:O:O:O

Gość sponsorowalabym
Kiedy taka pewna sasiadka zjadla chomika tej ktora dala mu go na przechowanie. No coz? :-S

Kiedy taka pewna sasiadka zjadla chomika tej ktora dala mu go na przechowanie ahahahahahaha :D:D:D

Gość Inżynierek
Ja zarabiam 8.000 a moja żona jakieś 12.000

Gość Monia777777777777
Janina a jaki zawód ma twój maż? My tez jestesmy w norwegii , maż zarabia ok 11000zł miesiecznie. Ja pracuje dorywczo. Ale starcza. Nie jestesmy wymagajacy i tez jestesmy dobrymi ludzmi:D

Gość sponsorowalabym
Sluzebnico czy ty twoich uczniow tez uczysz jak wymyslac ludziom od idiotow? No no niezla katechetka :-D Faktycznie tak bylo. Mojego meza ciotka zostawila chomika na przechowanie sasiadce a ona go normAlnie zjadla.... Nawet sie zdziwila jak sie jej zapytano gdzie chomik?

Służebnico jesteś prostym przykładem czemu dzieci nie chcą chodzić na religię. Co to ma być za podział że dobrzy ludzie zarabiają 40 tysięcy a źli biedują? puknij się w głowe, biedni ludzie są często o wiele więcej warci nić takie banany jak ty i twój mąż skoro tak myślicie o ludziach biedniejszych. Co ja i mój mąż jesteśmy złymi ludźmi bo łącznie zarabiamy około 5,500 miesięcznie? żal mi cię i mam nadzieję że kiedyś doświadczysz biedy i wtedy zobaczymy czy nadal będziesz myślała że biedni ludzie są źli!

Gość no nieee ugotowala go
najpierw......... tak jak kure go potraktowala..

janina tak rozchorowalas sie pewnie zarzilas sie kiła haha 20 tys na miesiac to ile ty lodow robisz na dzien?pewnie caly dzien trzaskasz morda!

Gość Marcel_Wlkp
a wiecie co boli...? nie to ze ktos ma 2 tys czy 12 tys ale to ze w tym kraju zeby jakos wyzyc czlowiek naprawde musi sie wyzylowac, a gdzie czas dla domu, dzieci, zomy itd... to jest chore ze mamy takie ochłapy, a za nasze pieniadze ...

Nam starcza na życie i odkładamy 1500 co miesiąc-2000 co miesiąc a i uwaga mieszkam w mieszkaniu- tylko ja i mąż .Rachunek za prąd waha się 45-58 zł za ostatnie 8 miesięcy więc nie wiem skad zdziwienie?? Mamy normalnie pralke lodówke kuchenke odkurzacza też używam piorę 2 prania a tygodniu zwykle czasem 1. Suszę sobie włosy też normalnie i telewizje też oglądam, korzystam i z laptopa i z mikrofali :D Mamy wszedzie energooszcz. żarówki. Poprostu jakoś mało idzie-oboje pracujemy więc mało jesteśmy w domu to mniej zużywamy.

Gość Wole Bursztyn od Diamentu
ile zarabiacie? Bardzo duzo :) ile wasz partner? 6 razy tyle :) starcza na zycie? tak :)

Gość oliwia56565t
zarabiam średnia krajową, mąż dwa razy tyle, odkładamy 2 tys miesięcznie, starcza nam na wszystko, wcześniej odkładaliśmy więcej, ale teraz oprócz wynajmu za mieszkanie musimy spłacać kredyt za mieszkanie od dewelopera