Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

ile zarabiacie? ile wasz partner? starcza na zycie?

Polecane posty

Gość tak zapytam
ja np nie mam gazu tylko wszystko na prad ale place wiecej troche puscila sie to ma bachora czyli o swojej matce tez tak mowisz bo miala ciebie

rachunki ile??????????? no oki zakladam ze mieszkacie w domu komorki ladujecie za 5 zl co miesiac ( startery ) Necik sieciowka no na bide 30 zl ale woda gaz prad???????

Gość tak zapytam
ok na oplaty to dziwne ze 150 zl wydaje ale bez przesady zeby jej dziecko wyzywac

mamy dom, rachunki] media 25 prąd 80-90 tel 40 co wy chcecie?? trzeba umieć gospodarować, a nie jechać do innych, jestem z tego dumna co mam, a dziecko ma wszytsko co potrzebuje i wszystko co najlepsze i coz tego że biżuterie kupuje tańsza??

Gość slubniczka to taka nowsza
bachor= nieslubne dziecko z jakims przypadkowym fagasem, dziecko potem przymusowy slub.

Gość slubniczka to taka nowsza
slubniczko, a wode ze studni czerpiecie ?? czy jak.

u mnie gaz co miesiac 60 zl prad co 2 miechy ok 300-400 czynsz 450 komorki o matko zaraz policze mamy po 2 razem 250 Net i kablowka 110 nierealne jest wydawac 150 zl na rachunki bez gazu k pradu no nie da sie zywcem

no dobra macie dom to fakt bez czynszu ale nierealne sa te kwoty o jakich piszesz sorka

Gość tak zapytam
ja mam takie oplaty: internet + telefon + tv = 195zl woda razem z czynszem czyli 600zl bo mieszkam w bloku i spoldzielnia mieszkaniowa tak liczy komorki moja i meza to tez 200zl prad 300 zl

Jakim cudem nie ma zadnych rachunkow za dom? Ja za stare 2-pokojowe mieszkanie wlasnosciowe mam blisko 700zl, bez pradu, gazu, wody

Gość tak zapytam
slubniczka to taka nowsza bachor= nieslubne dziecko z jakims przypadkowym fagasem, dziecko potem przymusowy slub. takie myslenie maja tylko dzieci

Gość norweska co ty
Ślubniczka 2012 to projekt w dodatku marny :O

Gość opiopi
My mamy trochę ponad 5 tyś na 3 osobową rodzinę i też nie odkładamy, ledwo starcza od wypłaty do wypłaty. Życie niestety jest drogie, opłaty, przedszkole, kredytów ani pożyczek nie mamy. Czasem jakieś kino i po pieniądzach :(

Gość tak zapytam
a ja tak spytam ktos tez okolo 300 zl placi za prad co miesiac? bo ja miesiac w miesiac place 300 albo ponad 300

Gość opiopi
tak zapytam - ja płacę 230zł ale raz na dwa mce. Strasznie dużo płacisz, moze masz jakieś niestandatdowe sprzęty?

Gość jam oto tu.
ja 2000 + premie kwartalne, mąż 3000zł

Gość tak zapytam
no mam kuchnie na prad, mikrofalowke, ekspres cisnieniowy, lodowke, pralke, komputer, telewizor, no telefony laduje w sumie mamy 4, 2 netbooki, akumulatory do aparatu ale to zadko no i te urzadzenie wielofunkcyjne ale to chyba duzo nie ciagnie no i swiatlo na prad wiec nie wiem juz wode mam droga bo 25 zl za m3 cieplej wody

Gość tak zapytam
a i czasem robota kuchennego uzywam ale to 3-4 razy w miesiacu

Ja za prad teraz place jakies 200zl, ale nie mam za wiele ani swiatel do wlaczania, ani urzadzen - z kompa ostatnio nie korzystam, wlasciwie z pralki i sporadycznie z innych rzeczy

Gość tak zapytam
moze dlatego ze telewizora w ogole nie wylaczam

Gość opiopi
tak zapytam - ja na prąd mam 2 tv, laptopa, pralkę, lodówkę, czajnik, zelazko i to wszystko (pomijam suszarkę czy szczotkę do zębów). Mikrofala i płyta grzewcza chyba dużo pobierają prądu.

Gość nie poniedziałek ONA
ślubiniczka hahahahahah tak jasne 80 zł za prąd????? przestan pierdolic takie głupoty taki rachunek nawet babki nie maja... a wodę gdzie sie myjesz rozumiem ze w s r a c z u ..tylko za to tez trzeba płacić.... telefon 40zł??? rozumiem ze macie jeden telefon w domu?? a bizuteria tandetna jak chuj no wiesz taka bogaczka i nie stac Cie eksluzywną biżuterię?? dziecko ma co chce? rozumiem parówki z biedronki i wodę ze sracza..bo soczki tez kosztują

Gość tak zapytam
no to w sumie nie wiem ale jak patrze na klatce to ten licznik od pradu jak szalony zasuwa

Gość she24
prad-ponad 100 (oszczedzam jak moge),smieci 10,gaz-80 ,woda roznie, ale malo,net+ kablowka 100, telefon-35,czynsz-450

Gość tak zapytam
mikrofela podobno tak ale czy kuchnia az tak duzo to nie wiem pralke mam niby oszczedna ale w sumie telewizora nie wylaczam, kompa tez nie, lodowka caly czas chodzi suszarke i zelazko tez mam ale zapomnialam o tym

Gość nie poniedziałek ONA
ślubiniczka 2012...moze i miec 80 zl za prąd pod warunkiem ze.. brak telewizora, laptopa..itd siedza przy swieczkach tylkoze..... zapałki tez kosztują? brak pralki ....w recach pierze... brak lodówki...zarcie za oknem.. jak to bylo za komuny tylko jeszcze media 25ł....chyba kurwa sama"jedynka i dwójka"

ale wy jesteście zawistni, telefony mamy 2, komórki, heyah po 20zł, na kartę, internet radiowy 25zł miesiecznie prad, kuźwa mam wam wydruki wkleić czy co?? gaz, raz na 3miesiace, butla koszt 60zł, ale ja tego nie płacę, moja mama nie żyje wiec mama mnie nie utrzymuje, a z tesciową dobrze żyję, ale nie mieszkamy z nia, mamy duzy dom, osobny, do niej mam jakieś 2km, z moim mężem jesteśmy 6lat, wiec to nie przypadkowy facet, 150zł, fakt, źle podliczyłam, bo mąż ma jeszcze internet z playa za 15zł miesiecznie, bo tylko na gg potrzebuje,to 200zł na rachunki, woda jest za darmo, własna studnia,

Gość she24
jak zyja ludzie bezrobotni? mops pomaga? bo przeciez nic nie maja

Gość tak zapytam
a za dom nie placisz bo moja tesciowa tez ma dom i wlasna studnie i ma duzo wyzsze oplaty np za prad 130, butla co miesiac z gazem, i za dom 140