Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeheryzada

ile zarabiacie? ile wasz partner? starcza na zycie?

Polecane posty

Gość o boshe :(
SLUBNICZKA2012 A WODE TO NIBY CZYM OGRZEWASZ ??? OPAL MUSISZ KUPIC !! TEGO JUZ NIE LICZYSZ . CHYBA ZE KRADNIESZ Z LASU :O ALBO Z KOPALNI :O

mamy 2laptopy i jeden stacjonarny, brat ma telewizję pzredtem miał polsat cyfrowy, teraz chyba ma telewizje na kartę, ale to on sobie płaci, telewizory 2, no nie liczę tego w telefonie, hehe pralkę mam, piorę przynajmniej raz w tygodniu lodówke mam tez, na paliwo mało mi idzie bo mało jezdzę samochodem tak do szwagierki teściowej czy do sklepu, chyba że maż jest w domu,

mamy 2laptopy i jeden stacjonarny, brat ma telewizję pzredtem miał polsat cyfrowy, teraz chyba ma telewizje na kartę, ale to on sobie płaci, telewizory 2, no nie liczę tego w telefonie, hehe pralkę mam, piorę przynajmniej raz w tygodniu lodówke mam tez, na paliwo mało mi idzie bo mało jezdzę samochodem tak do szwagierki teściowej czy do sklepu, chyba że maż jest w domu,

w moim domu jest kuchnia która grzeje wodę, "na podkowę" opał, mamy własny las, nic nie pobieram z mopsu, no chyba ze dotacje z rolnictwa,

Gość raz na obozie
ja zarabiam 1500 mieszkam sama, odkladam 400zl miesiecznie.

Gość o boshe :(
jenny - spierdalaj szmato :O

No to tez malo pierzesz, zwlaszcza, ze Was jest 3 osoby w tym dziecko, chyba, ze pralka baaaardzo pojemna :p

Gość opiopi
raz na obozie - podziwiam, jak to robisz?? Płacisz za mieszkanie? tzn w ogóle jakiekolwiek rachnki opłacasz?

Gość raz na obozie
tak place czynsz 310 czasem wiecej jak dojdzie rozliczenie z wody prad 110 co drugi miesiac czyli 60zl telefon 30 internet 50 bilety 20 tyle mam oplat stalych

Gość nie poniedziałek ONA
gdzie chodza w brudnych ciuchach...skoro masz dwa laptopy i pralka chodzi raz na miesiac....tow zyciu nie uwierze ze msz 80zł za prad...idz takie bajki przedszkolaką wciskac.... ty poprostu nie jestes oszczedna ty jetes niesamowicei OKUTĄ osoba..mam kuzynka ktora jest podobna do Ciebie piszesz ze gaz starcza ci na 3 miesiace..to ty ku,r,wa obiadu w ogole nie gotujesz....ale moja piznieta kuzynka jest jeszcze lepsza gaz ma na 5 miesiecy..na dziecko ciezko jej wydac 2zl a do matki chodzi zeby jej 2 grosze oddała

Gość raz na obozie
a zapomnialam jeszcze wegiel 50zl miesiecznie

Gość raz na obozie
wy z tym gazem przesadzacie butla na 2 osoby spokojnie starcza na 2 miesiace do 3.slubniczka ma piec wiec moze wode na herbate zagrzac na piecu czy usmazyc kotleta,jacys niezyciowi jestescie

Gość opiopi
raz na obozie - to wychodzi na to ze za ok 500zł żyjesz w sensie po zrobieniu opłat. Tylko nie wiem jak w sytuacji gdy trzeba kupić buty bądź kurtkę na zimę, gdy zachorujesz i musisz kupić leki - nie wyobrazam sobie tego absolutnie. no ale jak mówiłam podziwiam w pewnym sensie.

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
Co wy się dziwicie tak z tym prądem. Zależy jaka część kraju i jaki dostawca ceny są różne. Ja płace co miesiąc ok 100-130 zł piore co drugi dzień, telewizory ok 4 godzin dziennie, komputer też, czajnik a do tego 10 różnej wielkości akwariów w każdym pompka całą dobę, grzałka, światło.

Gość tak zapytam
ja sie nie dziwie ze ktos ma 130 bo dla mnie to malo ja mam 300

Gość tak zapytam
w ogole w tym miesiacu mam duzo oplat jeszcze samochody musze oplacic ehh :/

Czy jesli pojde do roboty w biedronce ochronie albo fabryce i bede zarabial najnizsza krajowo to czy cos to zmieni czy i tak nie bede mogl miec dziewczyny? najnizsza od 1stycznia 1500 brutto 1111,86 zł na reke a i tak nie wiedomo czy tyle bym dostal

Gość merkury
u nas 4 dzieci - 12,14, 2x3 lata, mieszkanie własnościowe w bloku nowym,, zona z dziećmi, ja 70-80 godzin tygodniowo, , 2 samochody, 6 tys. miesięcznie mało

Gość raz na obozie
opiopi- takie rzeczy przewiduje sie wczesniej,przeciez juz tej zimy wiesz czy na przyszla bedziesz potrzebowac plaszcza czy butow prawda? na jedzenie idzie mi 400zl miesiecznie tak wiec gdzies tam 100-150zl idzie na maly ciuch czy lek (ale raczej nie choruje) jak nie wydam to odkladam na tzw wydatki nieplanowane/ciuchy i potem mam w razie czego.zbieram tez reszty z zakupow do skarbonki i po jakims czasie uzbiera sie na spodnie czy bluzke.

Gość tak zapytam
merkury a macie kredyt na mieszkanie ? bo ja tez w bloku mieszkam kredytu nie mam (nie bede pisala skad mam mieszkanie bo mnie zjedziecie) a oplaty i tak mi sie wydaje mam duze 1300 jedzenie tez okolo 1000 mamy jedno dziecko samochody - paliwo i raz w roku oc i przeglad dobrze ze duze znizki mam

Gość hmmmciezko czasem
My mamy razem 10-12 tys na m-c i,nie liczac ekstra kasy co jakis czas. Wydaje się,że to dużo ale przy 2ce studiujących dzieci,kredycie,luksusowymi aucie,wczasach tylko raz w roku nic nam nie zostaje. Płacimy rachunki,kupujemy jedzenie,czasem jakis ciuch,prezencik na imprezę ,fundusz ną emeryturę i pi kasie. Czyli żyjemy od 1go do pierwszego.

Gość tak zapytam
ja razem z mezem mam 5500 miesiecznie niby to nie jest zle bo moge odlozyc ale czasem mysle ze moglabym wiecej ale moj maz jest rozrzutny

Gość ja podobnie ale
ja 3800 bez premii kwartalnych mąż 9800 czwórka dzieci, dom pod miastem, kredyt hipot., odkładamy jakieś 1000 zł rachunki ok. 1200 zł

Gość tak zapytam
u mnie np maz jak pojdzie do sklepu to kupi to co ma na kartce + 10 innych rzeczy zupelnie nie potrzebnych

hm.... jak mozna mowic ze przy zarobkach 10-12 tys na miesiac jest ciezko...? to co maja powiedziec ludzie co maja 2-3 tys oboje(jak dobrze) i 2 dzieci i kredyt....?

Gość ja podobnie ale
u mnie jak mąż pójdzie do sklepu to kupi o 10 rzeczy za mało niż było na liście, nawet z listą kupić nie umie:P

Gość sylwia1584
w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość doradczyniiiii
my mamy 2300 zł ok. Ja szukam pracy, tylko mąż pracuje obecnie. Nie mamy dzieci, rachunki ok. 1000 zł plus moje studia 2400 zł na semestr, ale na szczęście już tylko 3 miesiące m i zostały. Jest ciężko, całkiem inaczej, niż jak pracowałam i zarabiałam ja ok 1400 zł

Gość tak zapytam
no wiesz jak ci nie kupi to mozesz sama dokupic a moj jak nakupi to do lodowki reki nie mozna wlozyc wszystkiego mam za duzo w domu bo on lubi zapasy miec