Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaNIESTETYyyy

co tam u was słychać....

Polecane posty

Wiecie ja literką i cyferką nie jestem a wy sobie róbcie CO CHCECIE i tyle :( cdn nastąpi wkrotce...

Wiesz frojd ty jesteś dla mnie PRAWDZIWY frojd. Po śląsku RICHTIG Frojd - ja cię nie rozumiem. Czego sie mam bać? No oczywiście że się BOJĘ wyjechać do pracy za granicę i czy to ma sens w ogole czy znowu po 1 dniu wylecę. A poza tym mam pieniądze po matce. Moze akurat coś w Polsce by mi wyszło i tyle. I koniec. A tam po co? Zaś to samo co było? I tyle :(

Gość frojd
no tak, ale mnie się wydaje, że lepiej by dla Ciebie było zacząć coś kombinować jeszcze poza ta rentą, bo wiesz plan B trzeba mieć. A sprytna to jesteś na pewno i widzę, że wiesz czego nie chcesz a to juz dużo

Gość frojd
eeee, nie. ja nie mówie ze masz jechac gdzies, to nie jest dobry pomysł sie wyrywać z własnej ziemi. Miałem na my,śli ze się boisz podjąć decyzję o przyszłości tak w ogole

Gość frojd
masz kasę po matce i dobrze, ale bezczynność cię zamęczy, po co tak sie marnować. Ja myslę, że Ty powinnaś napisać książkę, albo coś takiego, albo redagować swoją gazete, no nie wiem coś w tym stylu

Wiecie według POlaków , waszej służby liturgicznej w Londynie i kilku takich mądrych jak BONA z Rzymu w Nowej Zelandii a co najmniej w Londynie to człowiek jest LITERKA I CYFERKA a jak nie jest on wiecie NIECZYTATY I NIEPISATY A ma rodowod to KIM ON JEST? Nie jest człowiekiem? I tyle :( Przemyślcie to sobie bo mnie już życie to zrąbaliście ale innym? I wiecie ta św. Elzbieta to też nie jest dla mnie ani początek ani koniec. Już raczej matma. Ale rodowod mam - co prawda go ograłam NA MATMĘ właśnie i wiecie no w sumie po co ona komu? Jedynie że chrzcił i droga z tego. I TO PRAWDA, ale TAKA MATMA JAK MOJA a tak? I wiecie nie mam zdrowia na prace fizyczne i tak może sie POPYTAM CHoĆ O RENTĘ a reszta? i tyle. Bo ja NIESŁUSZNIE wyleciałam i tyle :( Nie tylko na zachodzie w Polsce też. Choć z czego ja wyleciałam? I tyle :(

Wiesz frojdzie - ja mam przysłośc tak zaplanowaną że nie dasz mi rady. Tylko potrzebuje kasy matki i UWIERZ MI bezczynność na pewno mnie nie zamęczy i tyle. brak planu B to moje życie. To jest brak planu jakby rodzice w Polsce okazali sie być ZERAMi, ŚWINIAMi i KŁAMCAMi. Bo co ja tak marnie skończyłam? Bo nie miałam planu B na taką ewentualnośc że CAŁE ŻYCIE ME I SWE??? - no oni mają co jeśc, ale me - pierdolą jak dla mnie od rzeczy I TO JEST PRAWDA. No to tyle w życiu spierdoliłam, ale jak miałam bez nich dostać pieniądze po matce do 18 roku życia to nie wiem. Wymgania z księzyca, ale normalna lekarka nie. NIkt nie potrzebował. No wiecie a ja was w tej polsce potrzebowałam - jak tego ojca. Naprawde. Bo ja muszę mieć rentę w moim wieku - naprawdę ZASZCZYCONA sie czuję. Wybaczcie :(

Gość frojd
jasne, najlepiej sie odwrócic plecami i udawać ze sie nie widzi, nie gadać i sie nikim nie przejmować, tak samo robisz z innymi jak oni zrobili z tobą bezdomna, wiesz?

Wiesz frojd - moze nie mam najlepszej gramatyki - tu literka, tam słowko żle napisane ale literka i cyferka TO NIE JEDZ. To wiesz co najwyżej ten opłatek na obiad, a wiesz Bona ma oplatek na obiad czy ja? I dostaliście sklepy i to sie straciło. Ten wasz PIORUN i tyle. A ja w Anglii z babcią mieszkam i lece matmą. Po co mi rodowod. Jeszcze zależy co i jak. Ktoś by mi dał to bym wzięła. Np. babcia. A reszta bez znaczenia. A zwłaszcza pierdy. No ale niech będzie że mają znaczenie i tyle :(

Gość frojd
no o co sie wkurzać? a tak w ogóle to jak sie o ta rentę starasz? piszesz gdzieś? czy jak?

Gość frojd
no o co sie wkurzać? a tak w ogóle to jak sie o ta rentę starasz? piszesz gdzieś? czy jak? i Nie gniewaj sie za poprzedni wpis, to z tego ze sie przejmuje i czasami palne cos w nerwach, sorki

No ale co? Odwracam sie od ciebie? Czy MUSĘ się w Tobie zakochiwać? A jest w kim? Takie rzeczy to sa. A książkę to mogę zawsze napisać. Juz piszę. A drugą mam. Na studiach mam - w liceum powinnam zacząć. Też mam w liceum ale złą. Ze służby liturgicznej jeszcze zła książkę napisałam bo najwyżej postawiłam FILOZOFIĘ ale to można poprawić zawsze chociaż... miałam być mądrzejsza i tyle. I też przez nich nie mam pracy bo tak to bym tę pracę dostała ale za to ze są z Polski oni nie dostałam tej pracy i tyle. A ten Kraków to wiecie nie wiadomo co by chcieli, a jedynie co umieli to ograć te zera od św. Jana Ewangelisty. I twórcy Apokalipsy. A nie? I tyle :(

No wiesz w piatek o 14.00 mam rentę zacząć szukać? To skierowanie do psychiatry. Od psychiatry renta. Nie chcę. Za powieszony rok 120 osob. I więcej i 90 sie powiesiło i nie ma powieszonego roku bo ile to osób na tym roku - tyle ile wchodzi do auli, a ile powinno byc i po co jest aula? Takie coś to jest. A o ktorej powinny być ćwiczenia na studiach dziennych? Od 18 słuchajcie do 20. Niesamowite :( A na wieczorowych?

Gość frojd
nie no przestań, nie musisz sie zakochiwać, już powiedziałem zę to w nerwach było, tylko pewnie nie przeczyytałaś jeszcze. Cieszę się ze ze mną gadasz, bo wiesz to dla mnie wazne , tak na prawdę to nie za bardzo mam z kim gadać

Za zdrowie jeszcze mogę mieć rentę - to od lekarza - to jest za kręgosłup i za nogi i za gardło tez za głos, że mam kłopoty z gardłem. A powieszony rok to do domu przychodzi. I jak poszłam na studia - teraz to jedynie że jak rok sie jej powiesi. No i wszystkich powiesili. I chyba postawili Tarota żeby sie powiesili i żeby było na mnie. I patrzcie 90 osób powieszono I POLSKA? Czy ktoś sie powiesił? A RESZTA? I tyle :(

Gość frojd
a tak przy okazji, to faceci chyba nie maja z toba lekko, co? takie pytanie, a jest w kim? to moze kazdego goscia zbic z tropu, he he dobre, a jest w kim?

No wiesz - pogadać zawsze można - co fakt to fakt. Raz jest o czym raz nie ma. I tyle. Połaczeni jesteśmy prądem i tyle. Nawet nie ekranem. No i co dalej? Nie wiem. Nie wiem co dalej. A o czym chcesz pogadać? Bo pogadać zawsze można. Co masz dziś na obiad? Takie proste pytanie - dziś piątek. Co byś sobie ugotował gdybyś umiał ?

A tam wiesz - każdy kto chciał sie mnie pozbył - niezbyt uczciwie ale mnie każdy ograł i tyle. No i o czym chcesz porozmawiać. Bo ja zasadniczo trzymam sie jedzenia I ZDROWIA i tyle. I tyle mam z wszystkiego. I pracy i dalej nie? No i do niczego nie doszłam. Miałam sie trzymac penisa. NIE UMIEM. Naprawdę. No wiesz bo 3 języki znać i trzymać się penisa to wiesz... i tyle. No to tak z Toba przegrałam i to wszystko :(

Gość frojd
to smutna prawda, prawdopodobnie nie ma w kim a juz na pewno nie taka kobieta jak Ty. A Twoje zdrowie? Co z tym gardłem...aaaa juz wiem to z pracy przeciez

Wiesz ja te ksiażki napisałam w liceum i na studiach i powinny być na odwrót gdybym miała zawód PISARZ. Przez twoją służbę mam źle te ksiązki. I tyle. No ale cóz... literka i cyferka. To na pewno nie ja :( No ale wartość to jakaś jest - czemu nie?

No widzisz - gardło mam chore przez literkę i cyfferkę A GŁOSKA? A filolog z matmy - nie sądzisz że to jest wyżej? Czemu nie? Pozdrawiam i na razie 🌼

Gość frojd
co bym ugotował gdybym umiał? ależ ja umiem gotować, ja bardzo dobrze gotuje. Prawie skonczyłem szkołę kucharską. Najbardziej to lubie proste jedzenie, taka kaszanka z kapusta kiszona i ziemniakami mniam, a ty? co bedziesz jesc?

Gość frojd
pa pa :) a kiedy znowu bedziesz?

I wiesz ksiązki mam żle przez to że mam żle wpisane daty - urodzenia - dzien i miesiąc i miejsce. TYLKO TYLE. Bo najważniejsza jest rela. Ale jeśli PISZESZ O RELI. A tak? I tyle. No i zaraz żle i 13 sierpień czy by mi coś dało? No coś by mi dało? 24 czerwiec też i tyle Najwięcej - ale to na rodowod. A urodziłam sie 14 czerwca - to nie jest cos innego niż 14 września? I tyle. Bo zaczęła mi matka zmieniać daty bo wpisali 13 czerwiec bo tak równo sie urodziłam ALE CESARKĄ. I normalnie z 2 tygodnie dłużej bym była i tyle. Tak sie chciałam urodzić. Dlatego CZYIM JA JESTEM DZIECKIEM? Szpitala i mialam być lekarką i tak jest że matka miała żyć i tyle. Bo ja jestem przed terminem urodzona. IDEALNIE w terminie, ale cesarką i tyle :(

I wiesz ksiązki mam żle przez to że mam żle wpisane daty - urodzenia - dzien i miesiąc i miejsce. TYLKO TYLE. Bo najważniejsza jest rela. Ale jeśli PISZESZ O RELI. A tak? I tyle. No i zaraz żle i 13 sierpień czy by mi coś dało? No coś by mi dało? 24 czerwiec też i tyle Najwięcej - ale to na rodowod. A urodziłam sie 14 czerwca - to nie jest cos innego niż 14 września? I tyle. Bo zaczęła mi matka zmieniać daty bo wpisali 13 czerwiec bo tak równo sie urodziłam ALE CESARKĄ. I normalnie z 2 tygodnie dłużej bym była i tyle. Tak sie chciałam urodzić. Dlatego CZYIM JA JESTEM DZIECKIEM? Szpitala i mialam być lekarką i tak jest że matka miała żyć i tyle. Bo ja jestem przed terminem urodzona. IDEALNIE w terminie, ale cesarką i tyle :(

No juz jestem - ale na razie idę. Wiesz co ... wkleiłam Ci tu o ksiażkach ale żle sie wkeiło - napisałam to PRZED Tobą a jest PO TOBIE. A ja bym sobie dziś zrobiła jakąś rybę wiesz. Trochę tylko ale ryba i jakaś surówka i zupa jakaś z torebki to by był mój obiad dzis - choć może frytki do ryby czy coś tam takiego... Pozdrwiam. Będę niebawem ale nie wiem czy w tym wątku. Jak będę miec coś tu WARTOŚCIOWEGO dla mnie do napisania - na plus czy minus. A jak nie to w innym będę narzekać że nie mam kasy matki do dziś przez GŁUPIE BRYGIDKI i na chciwy kościół Katolicki w Polsce też. Na wszystko bo TAKIE ZDECHŁE MAM ŻYCIE i będę rozpierdalać Anglię bo na Niemców czasu szkoda i tyle :(

Gość frojd
czyli ze chciałaś chyba bardzo przyjsc na ten swiat, co?

Gość frojd
dobra, bede szukał Twojego narzekania, a powiesz mi jak masz na imie? bo innym nie wierze

No nie za bardzo chciałam przyjść na ten świat wiesz. A może bym sie urodziła w JANA CHRZCICIELA wiesz i tyle. I ta cesarka to była zrobiona wyłącznie przez to że matki sie chcieli pozbyć bo wszyscy za nią dzwonili. Normalnie powinna sobie do porodu pobyć i może miałam sie urodzić w Jana Chrzciciela I tak chyba myslała matka , że to za wcześnie ale termin był i poszła i wiecie ona sie zgodziła żeby łózka nie zajmować chociaż... no ale pracy nie miała i tak przyszłam na świat cesarką a tak? Czy nie chciałam sie urodzić? No wiesz... taki chrzest jaki miałam? A bez chrztu to co i tyle :( Jak wygląda życie bez chrztu. I wiesz Ty mnie nie musisz zabawiać rozmową. Naprawdę. Czy o to Ci chodzi żeby być BAWIDAMKIEM. Albo nazwij to jak chcesz? Rozmowa sie klei albo nie. Czy nam się KLEI ta rozmowa? Sam powiedz. I tyle :(

Acha - jeszcze imię BEZDOMNA I BEZROBOTAN NIESTETY :( Tak sie tu nazywam. NIESTETY - tylko tyle :( Na tylko tyle mnie stać na TAKIE IMIĘ wiesz i tyle Ci napiszę :(