Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dla mojej Mamy ważniejsze są moje włosy niż kości :((

Polecane posty

Narzekałam na silne wykręcanie stawów i takie tam, wyciągało mi kości, myślałam że może rosne :D :D nie jest to ból, ale takie dziwne uczucie, zwłaszcza w nocy jak nie moge spać, wtedy muszę mocno napinać mięsnie (miał ktos z Was takie cos? :O ) i poprosiłam ją o lek, a ona mi coś dała z zaufaniem brałam to 2 dni a dzisiaj zobaczyłam opakowanie i wyczytałam,że to preparat na włosy!!! nie żadna witamina :( :(

Gość Hejjjjjj
Dlaczego Ty jesteś taka tępa? Preparaty na włosy zawierają witaminy i minerały, idiotko

Witam, nie mama ziółek nie lubi :D no chciała dobrze ;) póki co jem krede, to jest smaczne i zdrowe, a nie lubie wzmacniania włosów jakimis chemikaliami (pewnie testowanymi na szczurkach :( :( )

no przy zmiennym ciśnieniu jestem senna/boli mnie głowa, ale to chyba większosc osob ma...ale takie wyciaganie w kosciach?:D poszukam na jakims forum dla dziadków moze tam bedzie o tym :classic_cool:

ja znowu odczuwam rwanie w żyłach :O to już mój koniec 😭 Cześć Czkawka :D:D

Ja dziś byłam na ukg i Pani dochtorowa powiedziała,że nie zbada mi do końca serca bo mam zbyt wydatne żebra;-).....a dziś pełnia także też możesz si e czuć nie tak jak powinnaś..

ukg ? :D śmiesznie to brzmi :P jak mogła odmówić badania? zbyt wydatne żebra hmm to wygodniej badać tłuscioszki 200 kg niż osobe u której widac wszystko jak na dłoni ? :O dziwny świat skizto nareszcie odpisałam Ci na mejla :D

raczej myślę, że mam jakąś nerwice i mam coś z deklem. cos mi odbija, wmawiam sobie choroby. ide niedługo do lekarza robic wszystkie badania. tak dla pewności. Jeszcze wyszło mi, że serce mam też jakieś powalone i musze wreszcie iść na holter ;c;c tak ciężko być mną, haha

serio chce Ci sie? ja unikam lekarzy jak moge,ale czasem rodzice mnie siła niemalże zaciągają :O holter? a bedziesz go nosic w weekend czy w szkole? :P tak ciężko być mną, haha - czyżby Mia Colucci? :classic_cool:

hahahahahaha a jak RBD! :D:D ale to na jeden dzień tyylko :D:D wolne od szkoły ofc wtedy :D:D

mogłabys do szkoły i jak bedzie pikac to powiesz nauczycielce "albo postawi mi pani 6/5 albo sie zdetonuję:classic_cool:" chociaz pewnie masz piątki i bez takich akcji :P dyrektor z rbd był swietny :D