Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak ja mam

dziewczyny ile dostałyście życzeń na dzień kobiet?

Polecane posty

Gość tak ja mam

Ja dostałam 3 smsy: jeden od sąsiada, 1 od chłopaka któremu kiedyś dałam kosza, i 1 od chłopaka który teraz cos do mnie kręci. A Wy? Pochwalcie się:) ale nie dostałam żadnych kwiatów:(

Gość jolicaaaaa
7

Gość misiu...kisiuu
Ja 2 od kolezanki ;) i znajomego Od męża nie dostałam - mówi, ze to dla tego iż o 12:00 zadzwoniłam do niego żeby podziękowac za bukiet, który nie istniał:) Kupiłam sobie 70 tulipanów i mam je w całym domu:)

Gość zejdi
4

Gość zannie
Ja dostałam trzy. Od taty, szwagra i męża. Od męża dodatkowo dostałam bukiet tulipanów. A nasza 3 letnia córka dostała od niego różę i pudełko ferrero roche. :P

Gość jolicaaaaa
a ja od 2 pracowników z budowyu od szefa, od 2 pracowników, od taty, chłopaka, koleżanki od 1 pracownika czekoladki

Gość siemie lniane
rano od męża buziak pozniej od kolegi mms pozniej na gg , od dwoch kolegów pozniej mms od kuzynki pozniej czekolada od taty pozniej tel od szwagra pozniej bukiecik tulipanów od męża a w nocy jeszcze namiętny sex;) oczywiscie z mężęm:)

Gość zejdi
ja od męża,taty i dwóch kuzynów...od męża dotałam bukiet tulipanów a od reszty bombonierki

Od męża nie bo on wie że mnie wkurza to święto, ale już w weekend zarezerwował gdzieś stolik i nianię do dziecka, że niby fajnie będzie wyjść niby bez okazji :p Za to zadzwonił mój tato, teść, szwagier i dwóch kolegów, no i jeszcze kilka sms-ów :) za wszystkie ładnie podziękowałam żeby nie było :p

Gość kkcwegas
Ja dostałam od 4 mężczyzn: od męża, taty, 2 kolegów.