Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niebieska ochota

jak zrzucić 6kg - zdradzam sekret:)

Polecane posty

jestem tak jak mowilam;) dzis bylo wazenie 5 kg mniej ;) super;) chociaz moja dieta trwa juz ponad 2 miesiace ale coz pozwalam sobie coraz czesciej grzeszyc mam nadzieje ze wroce do tej motywacji ktora byla na samym poczatku;) dzis juz lepszy dzien lepiej sie czuje;p lece posprzatac troche a pozniej moze rower;)

Ja chyba zakładam nowy topik, szkoda, bo fajnie tu początkowo było, ale cały czas zaglądam i praktycznie nikt się nie udziela, jedynie jakieś sporadyczne krótkie wiadomości, a to też nie do końca o coś takiego chodzi, wcześniej było głośno co chwilę ktoś się odzywał. Ja miałam te 3 dni dość kiepskie chociaż codziennie ćwiczyłam na rowerze po 2h, ale niestety słodycze się pojawiły, ważę o 200g mniej ale to nie jakaś mega rewolucja, od jutra zamierzam trochę ''przyostrzyć'', bo czasu już coraz mniej, do tego te upalne dni nie pocieszają

No niestety to prawda-nasz topik pada. Ja tez cos ostatnio daje sobie na luz z dieta. Cos sie nie potrafie zebrac w sobie.....Juz nie wspominajac o cwiczeniach... Daj linka do topiku, ktory zalozysz to bede zagladac. Tak czy inaczej, podczas trawania naszego forum schudlam 5 kg wiec rezultat jest i jestem pewna, ze to w duzej czesci wasza zasluga. Pozdrawiam Zagladne tu jeszcze napewno.

Siemaneczko ! Zachęcająca dieta :] Na pewno skorzystam , zachęciłaś mnie i to jak, a do tego pomyślałam że z wami będzie lepiej bo w kupie siła. Co z tego ze w 2 miesiące można schudnąć 6 kilo, ale to zdrowa dieta... A nie jakieś 10 dniowe głodówki "anoreksji nabawić się można". Zaczynam od jutra. A czy tą dietę można stosować 4 miesiące? Proszę o odpowiedź.

Gość Walkatrwa
Ja zrzuciłam szybko dzięki slimcea, a dokładnie diecie przez nią wsparte. Niby tabletki, a pomagają nie podjadać i przyśpieszają efekty. Po 3 miesiącach można spodziewać się ok 10 kg mniej.

Gość gość
Hej pytanie do niebieskiej ochoty chcialam sie zapytac czy biegasz codziennie ja obawiam sie ze jak bede biegac codziennie to rozbuduja mi sie nogi a tego chce uniknac prosze o odpowiedz