Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem naiwna...

wczoraj straciłam z nim dziewictwo a dzisiaj... potraktował mnie strasznie....

Polecane posty

Gość clown and balloons
właśnie, a te wszystkie wpisy panienek tutaj tylko dowodzą jak egoistycznie są one zapatrzone w siebie i o wszystko obwiniają mężczyzn - niestety większość z nich jest zepsute i próżne ps. co prawda nie rozumiem czemu on się tak wkurzył... przecież nic takiego się nie stało...

Gość to na pewno prowo takich
idiotek nie ma na swiecie

że co?:o on mnie wykorzystał, zawsze mnie wykorzystywał... myślałam, że coś będzie między nami... oboje chcieliąmy!!!

Gość mmLena07
Miałaś w życiu okres czasu, że nikogo, żadnego faceta nie kochałaś? * tam powinien być znak zapytania ;)

tak zawsze cię wykorzystywał, bo ty mu na to pozwalałaś z usmeichem na ustach, wiec czemu nei mailby skoryzstac z podwózki autem, ze ściaganai etc do łózka to ty go zaciągłaś, zatem sama sobei taki los zgotowałaś

Oboje chcieliscie buhahaha daj spokoj on nic nie pamieta bo byl pijany :P w ostatecznosci nie chce pamietac

Gość lillaaaa
nie oboje tylko ty.On byl pijany,spieprzał rano bo mu wstyd ze zrobil to z tobą,widocznie uwazał cie za aseksualna i nie jestes w jego typie

Gość ojeciec
Tak, ty się czujesz teraz ofiarą, bo co?Nie został na śniadanie?Nie powiedział, że też cię kocha?Wiesz, co?Ty nie chciałaś widzieć, ze on ma cię w dupie.I jeszcze mu do łóżka wlazłaś.To zastanów się dlaczego on tak się zmył?Bo miał koszulkę nieświeżą:P?Przejrzyj na oczy! On stwierdził, ze to był bląd i ci to powiedział a że w nocy był porządnie wlany to i dziwić się mu nie mozna.Jak się podłożyłaś to tak wyszło.

przestańcie mnie oceniać!!! Nawet nie wiecie co do niego czuję... po prostu moje marzenie się wtedy spełniło:o:o:o a teraz tak cierpię...

Marzenie sie spelnilo haha fajnie :) to jak ci sie marzenie juz spelnilo to siedz cicho i wymysl sobie nastepne

skoro spelnilas swoje marzenei to ciesz się! :D :D :D twoim marzeneim była uwaga i zainteresowanie, a tego nei dostaniesz obojetnei ajk sie nei ponizysz

Gość sasssssssssssssssssssss
masz obsesje na jego punkcie. Marzyłaś o tej chwili, wiedziałaś, że miał pełno kobiet w łożku, więc nie byłaś szczególna. To typ faceta, który żadnej nie odmawia, a rano było mu głupio, bo miał Cię za porządną, a poszłaś z nim do łóżka i teraz jak będzie ściągał od Ciebie? Nie pisz nic do niego, nie błagaj. Olewaj go. OLEWAJ! jeśli chcesz aby sie zakochał (raczej małe szanse), to musisz go olewać, mieć go w dupie itp jedynie tak, może "cie polubić", bo jak laska biega za facetem, a jeszcze taka która wskoczyła mu do łożka, nic dla niego nie znaczy. WIĘC OLEWAJ GO, to może Cię polubi!

Gość lillaaaa
jak słysze takie durne kobiety co robia maslane oczy do faceta ktory ma je w dupie....Rozumiem mozna sie nieszczęsliwie zakochac/podkochiwac ale w twoim przypadku nazwac tego miłoscią nie mozna - to obsesja!

Gość sasssssssssssssssssssss
rozumiem Cię, bo kiedyś też miałam obsesje na punkcie jednego faceta, ale nie poszłabym z nim do łóżka. Każde słowo wypowiedziane do Ciebie Cię cieszyło, żyłaś każdym jego gestem, ruchem, słowem. Niestety najpierw trzeba było się z nim zaporzyjażnić, stać się "piękną księżniczką" nieosiągalną dla niego, aby się zakochał. A tak w ogóle, to on sie skapnął, że straciłaś z nim dziewictwo???

Gość lillaaaa
isc do łózka to jeszcze ok ,ale jesli oboje byliby trzezwi,a tak? żal:( akt desperacji

A tak w ogóle, to on sie skapnął, że straciłaś z nim dziewictwo??? powiedziałam mu, że zreobiliśmy to ale że to był mój pierwszy raz nie...

Gość lillaaaa
i cale szczescie ze nie powiedzialas, bo pewnie w jego oczach wyszłabys na skonczoną kretynkę....zgodzic sie na swoj pierwszy raz z pijanym facetem:( straszne:(

Gość to na pewno prowo takich
jeśli chcesz aby sie zakochał (raczej małe szanse), to musisz go olewać, mieć go w dupie itp jedynie tak, może "cie polubić", bo jak laska biega za facetem, a jeszcze taka która wskoczyła mu do łożka, nic dla niego nie znaczy. WIĘC OLEWAJ GO, to może Cię polubi! - co za idiotyczna teoria tylko idiotka może na coś takiego wpaść :D to kobieta się zakochuje jeśli się ją olewa bo kobieta zawsze musi się czuć lepsza od innych i to dla niej policzek. faceci idą na łatwiznę i jak olewa to dają sobie spokój i szukają innej o mniej pokrętnym sposobie myślenia.

Gość njunnujn
tak się składa, ze jest pewna różnica pomiędzy zgwałceniem pijanej dziewczyny , a seksem z pijanym chłopakiem, chłopak żeby mieć z nim stosunek musi sie podniecić- czyli mieć ochotę na seks. niech nie chrzani ,że nie pamieta. zgloś mu ciąże, skasuj od niego za "zabieg", zrób się z tej kasy na bóstwo i poderwij chłopaka, który bedzie za tobą szalał.

wogóle żałuję, że powiedziałam mu że to zrobiliśmy:o mogłam powiedzieć, że się rozebrał i poszedł spać...

Gość njunnujn
tak, udawaj ze nie istniejesz i nawet sie nie odsuwaj, jak bedzie sikał pod drzewo koło którego stoisz. ogarnij się laska, nie daj sobą pomiatać!

Gość jesteś grubaską więc
z pewnością wie że to był twój pierwszy raz bo nikt się tobą nie interesował. przynajmniej będzie siedział cicho i nikomu się nie pochwali bo nie ma czym.

"Hej. Dużo myślałem nad tym co się stało, jeśli uraziłem Cię rano to przepraszam. To nie było nic osobistego, nie chodzi o Ciebie po prostu poznałem kogoś. Zupełnie nie wiem jak do tego doszło ale nie chcę tego roztrząsać najlepiej by było gdybyśmy o tym zapomnieli"

Gość Pati to ty?
?patrycja?

ale jestem naiwna..., ciesz się dziewczyno, przynajmniej straciłaś dziewictwo. Nie sluchaj tej fiku mikuuu, ona ma 24 lata i jeszcze tego nie robiła. Z zazdrości chce ci tylko ubliżyć.

szmaciarz... oczywiście, że chodziło o mnie przestraszył się, że zrobił to ze mną a teraz chce wyjść z twarzą...