Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem naiwna...

wczoraj straciłam z nim dziewictwo a dzisiaj... potraktował mnie strasznie....

Polecane posty

odpisałam. "skoro chcesz żebyśmy zapomnieli to po co do tego wracasz? ja też chciałabym zapomnieć bo wcale mi się nie podobało:P " Nie ma w tym wogóle prawdy ale musze wyjść z twarzą, on mnie już i tak nie zechce...

Gość to na pewno prowo takich
nie mogl tak napisac bo taka ilosc znakow nie miesci sie w smsie :P a wy glupki nadal sie lapiecie na to prowo :D smsa moze miec 460 znakow w tym jeden polski liczy sie jako 3

Gość prowoww
na 5 roku czyli 24-latka a taka durna i dala sie wydymac pierwszy raz (ktory ksztaltuje cale podejscie do seksu na lata) jakiemus debilowi?nie wierze

hahahaha o Boże :D on to napisał normalnie ja to tylko tak przepisałam :D hahaha masakra ;D

a po drugie nie wszyscy mają jeszcze nokie 3310 niektórzy mają smartfony weź to pod uwagę, że nie każdy jest taki zacofany jak ty :D

oj już nie przesadzajcie :P wszyscy się zawsze i wszędzie doszukujecie prowokacji:P ja mam sony erricsona xperia 10 a mój chłopak jakiegoś samsunga galacy i piszemy do siebie wiadomości które mają po 10 tys znaków czasem przychodzą jako 20sms ale i tak wyświetlają się w jednym albo jako mms ale sobrze autorka mówi technika poszła trochę do przodu :D

autorko. Facet cię chce zawsze kiedy ty go nie chcesz :) ja byłam w związku który polegał tylko na sexie... a on się zakochał, ja nie chciałam na początku teraz jesteśmy razem :) musisz po prostu odpuścić i zacząć dbsać o siebie bardziej, idź na siłownię itd, na zakupy tak żeby miał czego potem żałować :)

Gość weź przestań:P
ty chcesz go upokorzyć a on upokarza ciebie... oczywiście, że pamięta. Pewnie nie napisałby tego o tym porównaniu gdybyś mu nie wjechała na ambicję.. UWAŻAJ!!! to najbardziej ich boli, jeszcze ci zrobi piekło z życia

Gość taki tam temat...
poszedł do domu i zobaczył ze sprzęt we krwi to się domyślił

hahahahaah ta :D przecież mieli prezerwatywę :D

Gość fcjjnml
Super mu odpowiedziałas. A teraz totalny olew!!! Zero wykorzystywania, ściąg, robienia za kierowcę itd. W razie, gdyby się zainteresował się, dlaczego tak się zmieniłas powiedz mu, że w łóżku go już miałas, żadna rewelka, nie masz po co już się starać. I koniec rozmowy!!! Szanuj się laska.... chociaż boli i trudno ale WARTO!

Gość taki tam temat...
:D zależy jak ciekło, jak dużo to i na udach mógł mieć "pamiątkę", także tego...

no to by zobaczył jak się obudził :D

Gość Justyna naturalna blondyna
Fajnie się zachował. Szkoda, że tylko dlatego, że boi się, że komuś wygadasz. Będzie dla Ciebie teraz super miły, wykorzystaj to, a co :) :)

Gość taki tam temat...
oj tam zobaczył jak się obudził? a może miał gacie na sobie rano? musiał już od razu z rana oglądać sobie fiuta? pewnie nawet w kiblu nie był bo wyszedł jak poparzony jak to autorka napisała

Gość dobre dobre dobre dobre
opisalas sytuacje gdzie gosc do kogos podbija i to ostro. ona trzyma go krotko , szpary nie popuszcza i stad stres. a do tego raczej nie jestes urodziwa bo by sie przynajmniej przed kolegami pochwalil. a jak on sam nie chce zeby ktos wiedzial to cienko.

Gość sassssssssssssss
autorko to jak było? było dużo krwi, czy coś? przecież napewno rano wszystko dokładnie zobaczyłaś! a pozatym uważam, że głupio, że pow. że masz porównanie, uważam, że lepiej jakby wiedział, że byłaś dziewicą! jesli ma sie w Tobie zakochać, to to moze "uratować" kiedys był taki film, że taki babiarz przespał sie pijany z dziewicą, on o tym nie wiedział, ona wciąż go kochała i po latach byli razem. a ona marzyła całe życie, aby mieć 1 faceta i miała :p

Gość fcjjnml
Sassssssss... weź przestan! W bajki wierzysz? Masz 12 lat czy co?

Gość ***sweetie***
autroko jestes smieszna myslalas ze skoro facet sie z Toba przespal to bedziecie razem??? otoz nie a bo seks i zwiazek to dwie rozne rzeczy:) poza tym te Twoje esy sa na poziomiegimgowna!!!

Gość ***sweetie***
*poziomie gimgowna

Gość sassssssssssssss
no co? mi ten wątek przypomina bardzo film, który leciał kiedyś w TV!!!! A pozatym nie chcę być nie miła dla autorki. A pozatym co to za facet, który poznał inną (czy jak to tak pisał) a poszedł do łóżka z inną? Szkoda, że ta koleżanka o tym nie wie, uciekła by od niego! A pozatym kiedyś znajdziesz innego faceta i co mu powiesz "nie jestem dziewicą", on pomyśli, że jesteś już doświadczona itp, a potem mu się przyznasz "wiesz, ja Tylko raz uprawiałam sex, z pijanym kolegą, włożył, wyciągnął i uciekł" Ogólnie Ci wspólczuję, po co to właściwie zrobiłaś? Liczyłaś, że zakocha się po sexie?

Gość sassssssssssssss
bo ja trochę rozumiem autorkę, też kiedyś miałam obsesje, ale mając ok 16-18lat, ale w życiu nie poszłabym z tamtymi do łóżka, na szczęście umiałam rozdzielić takie rzeczy.

Gość eleleo
spełniło się twoje marzenie? Przecież facet był totalnie zalany, nawet nie wiedział z kim ląduje w łóżku, sądząc po jego porannej reakcji. Wiesz , możesz okłamywać wszystkich dookoła, ale samej siebie nie oszukasz, a prawda jest jedna - on ma Cię gdzieś, zapewne wie , gdzie Cię znależć jak coś potrzebuje, a tak to nie istniejesz. przykre , ale może w końcu zrozumiesz.

Gość hcsrgv
***sweetie Jakie odpowiedzi na poziomie gimgowna? A co miała mu napisać?! "Kocham cię, nigdy nie zapomnę tej nocy"? Właśnie, że super odpowiedź: po cholerę wracasz do tego, nie było tak dobrze! Moje 100% poparcia! I olac faceta! Bo dopiela swego, miała go w łóżku, czyli tak jak to oni robią: starają się, udają zainteresowanych dopóki laski nie przeleca, a potem żegnaj! Teraz ona jest w takiej pozycji, a przynajmniej może udawać, że tak było. Starała się, zaliczyła go, i końcówka! A Jak chłoptas będzie coś jeszcze chciał od niej, typu ściągi, to może mu powiedzieć, że zbyt marny seks z nim, żeby się wysilać. I to go na pewno kopnie!!! Autorko, nawet jak on się komuś pochwali, że Cię miał, to możesz że śmiechem (koniecznie!) powiedzieć, że Jak na pierwszy raz to Cię ku... zniechęcil! Przestan tylko robić dla niego COKOLWIEK, bo wyjdziesz na żałosna, zamiast na pewna siebie!

Gość taki tam temat...
fuu jakoś odrzuca mnie wygląd tego kolesia :/

Gość hcsrgv
Eleleo Kobieto, ona się nie oszukuje.... widziałas jaki ma nick??

Gość madlena111
do autorki postu - to ty wykorzystałaś tego faceta a nie on ciebie. jak był pijany to po co go brałaś?

Gość grrereg
to prowo, widac na kilometr :) ale przyznam, ze całkiem fajne hehe

Gość ale jestem naiwna..
to nie ja wysłałam to zdjęcie! ktoś się podszył... już zgłosiłam do usunięcia to nie on :o już zaczerniam nicka...