Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra kobieta

On flirtuje na gg z młodsza laską!

Polecane posty

Gość mnie mrównież
a dziewczyno droga mam pytanie??? Dlaczego po prostu tego nie utniesz? Nie powiesz wprost,nie wygarniesz nie dając się oszukać? Zacznie kłamać? Odwróć sie i zerwij kontakt. Jeśli kłamie w takiej kwestii i prosto w oczy to myślisz,że w jakiejkolwiek innej możesz mu ufać? Fajna dziewczyna z ciebie,daj sobie szansę na poznanie kogoś kto jest ciebie wart!!!

Gość Dobra Kobieta
Bo ja ejstem naiwna i wierzę w jedną miłość na całe życie... Chyba dlatego, i dlatego że chcę wierzyć że ejst inaczej. W weekend sie to wyjaśni. Najpierw usiądę i z nim pogadam o tym co czuję. a jak bede miała okazję to w weekend zrobię to co chyba będę musiała:(

Gość mnie mrównież
bo taka miłość istnieje. Sama się przekonasz kiedy poznasz kogoś kto będzie cię kochał szczerze. Zobaczysz wtedy różnicę i przekonasz się. pamiętaj,ktoś kto kocha cie prawdziwie nigdy nie pozwoli ci zwątpić

Gość a teraz ci kochana
mądre słowa.

Gość Dobra Kobieta
Musze z nim porozmawiać.

Gość rd46i
A może w tobie jest coś co posuwa do tych wszystkich czynów ? nie podobasz mu się, nie kręcisz go ?

Gość Dobra Kobieta
Uwierz mi,że kombinuje na wsyztskie sposoby. ! NA WSZYSTKIE. Ale myślę że zasłużyłam sobie na szczerość,na to my był uczciwy wobec mnie.

Gość a teraz ci kochana
rd46i A nawet gdyby mu się nie podobała wystarczająco to z jakiej racji się z nią wiązał? Żeby ją zdradzać i ranić? Upokarzać? LITOŚCI. To chory wymoczek,a nie mężczyzna!!!

Gość Dobra Kobieta
Uważam,że ja poprstu załużyłam an to by ze mną usiaść i powiedzieć że: \to koniec, albo że coś sie kończy uważam ze,nie można powiedziec o miłości jeśli dzis On jest szczesliwy a jutro powie mi że to koniec. W miłości są kryzysy i powinno się o nich rozmawiać. A on nie mówi nic.

Gość co ty uważasz to on ma w dupie
miej honor, szanuj się i odejdż bo nic z tego nie będzieMało,że cię nie kocha to cię nie szanuje.Pragniesz rozmowy to w końcu ci powie odpierdol się i tak cię załatwi.Jesteś beznadziejna.

Gość Dobra Kobieta
uwierzcie mi że mam w somie tyle uczuć do niego! Od miłości do prawie nienawiści....

Gość Monia-Liza
próbowalam zbagatelizować jego sklonności do flirtowania w necie ale teraz widze, że on przesadza. co innego trochę pogadać albo własnie poflirtować niewinnie z kimś przypadkowym i tylko na trochę a co innego zaangazować się do tego stopnie, że obecna dziewczyna jest my w tym przeszkoda. w dodatku podniósl na ciebie rękę. na razie nieznacznie ale już taką odwagę miał. uciekaj od niego bo on się nie zmieni. jedynie jego skłonności będa sie pogłębiać. zrobi z ciebie zazdrosną fanatyczkę. to nie jest zdrowy związek i nie rokuje nic dobrego na przyszłość.

Gość monika00018
Kobieto... Miesiąc temu byłamw podobnym zaufaniu. Ty wiesz, że on Ciebie zdradza, ale nie przyjmujesz tego do swej świadomości. Wypisz sobie na kartce wszystkie jego beznadziejne cechy , wszystko to co sprawiło że płaczesz. On flirtuje z inną !! Więc pomyśl co będzie gdy zwiążesz się z nim na stałe bo dziś nie będzieszmiała odwagi odejść, zwiążesz się z nim i gdy będziesz miała 40 i pierwsze powazne zmarszczki na twarzy, on za Twoimi plecami albo i na Twoich oczach bedzie wyrywal inne 17 latki. DAJ SPOKÓJ! MUSISZ. Nie zważaj na jego przepraszam. Nawet jeśli się zmieni to góra na miesiąc , dwa. Później będzie to samo. Szukaj kogoś odpowiedzialnego, a przez niego niech ta 17 latka ryczy. Bo i ona kiedyś będzie miała 30 , 40, 50 ... a wtedy to nie z nią bedzie flirtował tylko z dziewczynami w jej wieku. Odpuść sobie. Jeśli raz zdradził, zrobi to kolejny raz. I nie usprawiedliwiaj go, flirt z inną NIE może być przez Ciebie tolerowany. To tylko wmawianie sobie. Ale Ty go kochasz i nie flirtujesz, a on ? Kocha i flirtuje? LOL. Pomyśl. Odejdź i pokaż że zasługujesz na coś więcej. Bo kobiety o takim sercu zasługują.

Gość a teraz ci kochana
Jeśli chcesz napisz. Moje gg 40594409 pokażę Ci ci do czego był zdolny mój były