Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwego mężczyznę?

Polecane posty

Gość sa prawdziwi dla prawdziwych
kobiet nie dla dziewczynek

Gość słodkilu
Można to pojęcie interpretować na wiele sposobów nieskończonych:)

Gość ghrrrrrrrr
dlaczego w dzisiejszych czasach, z takim postepem medycyny, tak trodno ciebie wyleczyc z choroby psychicznej?

Gość to bardzo prosta odpowiedź
Faceci lubią mówić o kobietaach KURWY- a przecież to najidealniejsze określenia pasujące właśnie do facetów. Tych nie skurwionych to można znaleźć najdalej do szkoły średniej uczęszczających - potem już tylko skurwione samce po świecie latają z nie wyżytymi ogonami. Ot, cała prawda o samcach!!!

Gość słodkilu
Więcej subtelności może co ''DZIŚ nasz DZIEŃ'' :P

Nasz dzień a tu pani nam taki pojazd daje jak by to wszyscy faceci myśleli chujami

Gość Marillaa
Bo cała nasza cywilizacja chyli się ku upadkowi... moralnemu. Nawet reklama ubojni drobiu krzyczy i atakuje seksem, seksualnością, jako najwyższą wartością człowieka. Teraz liczy się ciało, liczy się blichtr, to co na wierzchu, powierzchowne, plytkie i łatwe do zdobycia. Żyjemy szybko, więc stawiamy na ilość, nie jakość. I kobiety i mężczyźni upadli. Kobiety robiąc z siebie towar, przedmiot, reklamując się opakowaniem, mężczyźni- na to lecą. Jedna płeć nakręca drugą. Jest podaż, jest popyt. Jest popyt, jest podaż. A że 90% spoleczeństwa to durnie- to nakręcają maszynkę.

Gość słodkilu
A po drugie ja nie zaliczam się do tego grona jak to nazwałaś tylko myślących pozytywnie nad materią finezyjności kobiet:)

Gość słodkilu
A po drugie ja nie zaliczam się do tego grona jak to nazwałaś niewyżytych tylko myślących pozytywnie nad materią finezyjności kobiet:)

Gość prawdziwa kobieta waży 50kg
możesz sobie obliczyć ile ci brakuje do kobiety

nie mówię, że wszyscy faceci są źli, lubię was panowie, ale trafić kogoś wartościowego to cud nie z tej ziemi i jeszcze się dopasować charakterkami :)

"jestem prawdziwą kobietą" Potwierdzam, że nią jesteś - głupią, próżną z wybujałym ego.

"ale trafić kogoś wartościowego to cud nie z tej ziemi i jeszcze się dopasować charakterkami" Wartościowych to jest wielu ale oni stylistów i managerów nie mają. A co zgodnych charakterów to idiotów tez sporo więc kogoś sobie tam znajdziesz.

czasami jest po prostu tak, ze tych wartosciowych nie widzimy :) mamy przed oczami tylko tych idiotow i tak nam przyslaniaja swiat ze trudno zauwazyc tych ktorzy naprawde maja cos do zaoferowania.

"i tak nam przyslaniaja swiat ze trudno zauwazyc tych ktorzy naprawde maja cos do zaoferowania." Nikt wam niczego nie przysłania - takich preferujecie i tyle. Nikt was nie zmusza do bycia z kimś w związku ani w łóżku. Same wiecie co jest dla was dobre i oskarżanie drugiej strony, że ta was nie szanuje, poniewiera wami itd. jest wg. mnie śmieszne.

fiku może zwiąż się z jakimś innym odpadem twojego pokroju. co powiesz na luzera albo ble ble? :D

darker chwila moment, ja nie oskarzam facetow. bron boze. uwazam ze jestesmy sobie same tego winne... czasami jest tak ze jestesmy z kims i wydaje nam sie ze to umiera, ze sie dusimy.. potem przychodzi powiew swiezosci.. jakis przystojniak ktory nam imponuje czyms czego nie mamy na codzien... wiec pedzimy w jego ramiona nie zdajac sobie sprawy ze tego kogos wartosciowego mamy pod nosem a ten nowy to tylko mzonka...

Gość Marillaa
Ja oskarżam obie płcie, bo po obu leży wina. I to prawda- ciężko się dopasować, jeśli szuka się czegoś więcej niż seks i kasa. Mnie się udało, znalazłam wartościowego faceta. Ma wady, oczywiście! Najpierw robi, potem myśli. A ja jestem wredna :P

Gość no nie przesadzaj....
jestes moze i wredna ale madra :)

"mam trochę ciałka tu i ówdzie" oho, wydało się :D "i waże 50kg żeby nie bylo " i masz wymiary 90-60-90. druga noga tak samo :D🖐️

"żeleczku nie ejstem az tak zdesperowana by brac przykłąd z ciebie" obawiam sie, że jesteś dużo bardziej zdesperowana :p tylko w przeciwieństwie do mnie nawet nie masz wyboru, bo nawet prawiki z kafe uważają cię za ...neiodpowiednią kobiete :D

może dlatego, że nie stępkam wraz z nimi na forum jak co neiktórzy tylko mówie im prawde w oczy?