Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwego mężczyznę?

Polecane posty

Gość fiku miku to bot
po co jej odpisujecie? jezeli was jara pisanie z komputerem, to dodajcie sobie infobota na gg i piszcie do niego... tez odpisuje

"może dlatego, że nie stępkam wraz z nimi na forum" ponad 10 tematów o tym, że nie masz faceta to nie stękanie? :D oho :D

"wiec pedzimy w jego ramiona nie zdajac sobie sprawy ze tego kogos wartosciowego mamy pod nosem a ten nowy to tylko mzonka..." Wyrzucacie do śmieci złoto bo nie lśni pełnym blaskiem. "Ja oskarżam obie płcie, bo po obu leży wina." Wina co do czego? "ciężko się dopasować, jeśli szuka się czegoś więcej niż seks i kasa." Nieprawda. Na pierwszy rzut oka widać czego człowiek szuka. "może dlatego, że nie stępkam wraz z nimi na forum jak co neiktórzy tylko mówie im prawde w oczy?" Jaką prawdę? :D Jesteś zdesperowana bo czas leci a faceta brak. Skoro my nikogo nie znaleźliśmy to jak to możliwe aby taka och i ach za jaką się podajesz nie mogła trafić na nikogo? Z gówna masła nie ukręcisz.

Gość Marillaa
Czytanie ze zrozumieniem: obie płcie mają dużo osobników zepsutych :) Dlatego ciężko znaleźć kogoś wartościowego.

Gość Trent Easton
"Wyrzucacie do śmieci złoto bo nie lśni pełnym blaskiem." O to to . Dobre porównanie Darker. Jak facet jest miły, grzeczny, zawsze pomocny dla kobiety - to ma szanse co najwyżej zostać kolegą, względnie "przyjaciółką z penisem". Wybieracie sobie drani i skamlecie póżniej - "dlaczego wszyscy faceci są tacy sami"? Guzik prawda, nie wszyscy faceci. Dorabiacie sobie ideologię na podstawie jednego , którego sobie wybrałyście, Potem przychodzi czas otrzeźwienia - zaczynacie szukać spokojnych, ale oni są już pozajmowani.

" obie płcie mają dużo osobników zepsutych Dlatego ciężko znaleźć kogoś wartościowego." nie wciskaj nam ciemnoty bo wiadomo jak jest

Darker ""wiec pedzimy w jego ramiona nie zdajac sobie sprawy ze tego kogos wartosciowego mamy pod nosem a ten nowy to tylko mzonka..." Wyrzucacie do śmieci złoto bo nie lśni pełnym blaskiem." dokladnie tak. ja nie mowie za tylko baby tak robia, bo niestety zdarza sie to w obie strony. wiesz jak to czasami jest... jestes z kims lata... kochasz tego kogos, na prawde tylko na horyzoncie pojawia sie ktos kto pasuje jak ulal... i brniesz w to az sam przejzysz na oczy ze nie wszystko co sie swieci to zloto :) zycie!!! trzeba sobie tylko dac czas na to zeby to zrozumiec :)

"Jak facet jest miły, grzeczny, zawsze pomocny dla kobiety - to ma szanse co najwyżej zostać kolegą" a figę. mój jest dla mnie miły, grzeczny i pomocny. gdyby było inaczej, to bym z nim nie była. nie zamierzam po całym dniu w pracy wracać i napierdalać się z kimś talerzami po chacie.

"Czytanie ze zrozumieniem: obie płcie mają dużo osobników zepsutych Dlatego ciężko znaleźć kogoś wartościowego. " Czyli idealnego bo jak wynika z tego co napisałaś wadliwe egzemplarze nie są wartościowe. Tylko, że każdy ma wady. Nigdy nie powiedziałbym o dziewczynach które mi się podobały, że są idealne, czy wartościowe - to takie dziecinne.

Trent... to nie tak ze kazdy mily staje sie meska przyjaciolka, a nie ma szansy na zwiazek. moj maz byl mily, jest moim mezem, nie jest hoojem i chamem...

Gość Trent Easton
żeleczek - no to gratuluję. Porządna kobieta z Ciebie :)

Gość fiku miku to bot komputerowy
jak wyzej...

to może faktycznie jakiś bot. albo reprezentantka organizacji "Głupota bez granic :P

"a figę. mój jest dla mnie miły, grzeczny i pomocny. gdyby było inaczej, to bym z nim nie była.' Tylko, że on Ci się podoba. To nie jest jedyny facet co jest miły, grzeczny i pomocny. Różnice robi to, że Ci się podoba.

a w ogóle ja sobie siedze zadowolona z odżywką na włosach, a tu trzeba na zakupy iśc i obiad robić :P Kalibanełe wróci z uczelni głodne jak cholera.

dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwego mężczyznę i prawdziwą kobietę?

dokladnie roznice robi to co sie podoba... nie wiem czemu spychacie odpowiedzialnosc tylko na kobiety???

Gość to kaliban jeszcze studiów
nie skończył? :O

Gość kalibanełe wróci i wsadzi
brudnego fiuta w ryło żela :classic_cool:

Gość fiku miku to bot komputerowy
to prawda.. gadalem z osoba, ktora pisze tutaj artykuly i mowila mi, ze to bot zrobiony przez jakiegos programiste dla potrzeb forum

"nie wiem czemu spychacie odpowiedzialnosc tylko na kobiety???" Bo to kobiety wyrażają zgodę. Macie więcej władzy niż wam się wydaje.

"on jest żydem?" nie :D ale z forume nauczyłam się tak pisac :P "to kaliban jeszcze studiów nie skończył? " robi kolejne. co w tym dziwnego?

Gość nie dolujcie fiku miku
bo znowu schla sie jak swinia, co ostatnio bardzo czesto sie to dzieciakowi przytrafia :D:D:D:D