Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego w dzisiejszych czasach tak trudno o prawdziwego mężczyznę?

Polecane posty

Gość Trent Easton
Ciekawe jak bot komputerowy może się schlać :D

Darker wiesz co ale niby ze na co wyrazamy zgode? zeby nas obarczac odpowiedzialnoscia czy zeby dac doopy temu pseudo-zlotu?? przepraszam za wyrazenie :)

Gość jak widac w dzisiejszym swieci
e nawet oty ulegaja nalogom

"Darker wiesz co ale niby ze na co wyrazamy zgode?" Blondynka? :D Jeśli gość do was uderza to albo dajecie mu zielone światło albo nie. To jest władza! Jeśli ktoś wam nie odpowiada (dajmy na to, że ma sznurowadła w niemodnym kolorze tego sezonu) to nie będzie związku. Nic nie będzie. Przecież was nikt nie zmusi.

"Widzisz żelku, ja chcę meżczyznę a nei wiecznego studenta " to sobie znajdź jakiegoś chłopa po zawodówce, w czym problem? mi jakoś nie przeszkadza, że mojemu facetowi oprócz pracy chce się jeszcze doksztalcać w dziedzinie, która go pasjonuje.

Są wartościowi faceci tylko sami rzadko podrywają, leczą sie długo ze złamanego serca... :/ palanci nie mają takich problemów :P

"Darker wiesz co ale niby ze na co wyrazamy zgode?" Na gotowe przyjść to nie jedna by chciała. Jak to powiedział klasyk: potraficie jedynie wydawać pieniądze mężczyzny i zamawiać w restauracjach.

Gość Trent Easton
Niektóre kobiety zarabiają i chodzącego bankomatu w postaci faceta nie potrzebują.

"mi jakoś nie przeszkadza, że mojemu facetowi oprócz pracy chce się jeszcze doksztalcać w dziedzinie, która go pasjonuje." Ale Fikuśnej przeszkadza. To taka menda co cały czas będzie wypominać chłopu, że za mało zarabia a jak sobie gość już dla świętego spokoju znajdzie drugi etat to się zacznie, że jest złym partnerem bo go ciągle w domu nie ma.

Gość Trent Easton
Żelek nie daj się!

Nie Darker, nie jestem blondynka, nie obrazam tez ludzi bo to niegrzeczne. uwazasz ze wy nie mozecie powiedziec nie?? jak suka nie da to pies nie wezmie?? stare i bzdurne powiedzenie. Darker macie taka sama wladze w zwiazku jak kobiety. Przestan robic z meskiego rodu sieroty. Moze wlasnie dlatego tak trudno wam o kobiete ze nie umiecie zachowac sie jak powazni mezczyzni???

Coralick po co ty dyskutujesz z jakimś cioteksem darkerem? Przeciez nie jestes na kafe od dzisiaj i wiesz co to za osobnik.

"to sobie znajdź jakiegoś chłopa po zawodówce, w czym problem? mi jakoś nie przeszkadza, że mojemu facetowi oprócz pracy chce się jeszcze doksztalcać w dziedzinie, która go pasjonuje." w przeciwieństwie do ciebie poznaje mężczyzn wykształconych i z ambicjami, nie podnieca mnie podstarzały facet siedzący w szkolnej ławce :D

Gość do dominik
a ty chyba też jesteś prawiczkiem?

"Niektóre kobiety zarabiają i chodzącego bankomatu w postaci faceta nie potrzebują." Większość zarabia i niczego to nie zmienia.

nie znam Darkera choc jak widac powinnam :) a poza tym wkurza mnie kiedy ktos probuje metoda spychacza zepchnac wine na druga strone. ja bab nie bronie tylko dlatego ze nia jestem.... uwazam ze trzeba byc sprawiedliwym w ocenach :) i nie obrazac wszystkiw w okolo bo to nie ladnie :)

Gość wiadomo, że żeleczek ma
jakiegoś nieudacznika, skoro poznała kalibana na kafe :O co to za facet który napierdala w klawiaturę na babskim forum i obraża kobiety? kompleksy?

Gość Trent Easton
"nie podnieca mnie podstarzały facet siedzący w szkolnej ławce" Ale jak miałby milionik, to byś zaraz poleciała :D

"w przeciwieństwie do ciebie poznaje mężczyzn wykształconych i z ambicjami, nie podnieca mnie podstarzały facet siedzący w szkolnej ławce" ty jesteś naprawdę głupsza, niż ustawy przewidują. czyli jak twój facet chciałby skończyć podyplomówkę albo studium dktoranckie to będzie podstarzałym facetem siedzącym w szkolnej ławce? :D no i soro 30 lat to "podstarzałość" to na twoim miejscu poważnie zaczęłabym sie martwić o swoją przyszłość. :D

taaa i jeszcze obraża kobiety, bo dziewicy mu sie zachciewa, widizalam kiedys jego posty, dno nei facet :O

"wiadomo, z ejak ktoś sam za bystry nei jest to i takieog partnera wybiera " żebyś ty jeszcze po polsku umiała pisać :O jak widać ktoś tak mało bystry jak ty jeszcze się nie narodził...

"Nie Darker, nie jestem blondynka, nie obrazam tez ludzi bo to niegrzeczne" Dlatego była tam emotka. "uwazasz ze wy nie mozecie powiedziec nie??" Do ilu mężczyzn podeszłaś w tym tygodniu i zaproponowałaś spotkanie? A twoje koleżanki? Dziękuję za uwagę. "jak suka nie da to pies nie wezmie?? stare i bzdurne powiedzenie." Owszem, jeśli jest się gwałcicielem. Oni nie rozumieją słowa - nie. "Darker macie taka sama wladze w zwiazku jak kobiety." Mamy władzę aby wskazać wam drzwi. Ale to już po przejściu waszej selekcji. Jeśli facet ci się nie podoba to powiedz mi co cię zmusi aby z nim być? "Moze wlasnie dlatego tak trudno wam o kobiete ze nie umiecie zachowac sie jak powazni mezczyzni???" A to co oznacza?

"żeleczek to kretynka na innym temacie pisała że 30 latki to stare rury" dla 20latków - owszem. a poza tym mój facet raczej "starą rurą" nie zostanie, nieprawdaż idioto? "ja poderwę od razu doktora!" podstarzałego?