Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qerguhw3riog

Co robicie w dzisiejszy wieczór?

Polecane posty

Gość skopana po tyłku,dzis
Pewnie dalekoo mieszkasz,ale dziękuje za dobre serce..

jak wypala to sobie rob drinki. Jak mi kumpel serwowal drinki (jest barmanem), to nie zauwazylem kiedy poszlo 0,7. Bylem pewny ze mi tam prawie alko nie daje ;)

Na to nie wpadłam, muszę spróbować z jakimś drinem, bo w formie naturalnej ciężko się to pije, mimo że zapach ma obłędny :classic_cool:

moze nie mieszkasz tak daleko, z gory zakladasz najgorsze ;) Zrob sobie drinki pol na pol z nektarem babanowym i z mala iloscia curacao blue, to alko nie poczujesz nawet ;) bez curacao tez ujdzie

Gość facet53
cześć , jestem gosciem sporadycznie , siedze sam w Niemczech 700km od granicy , siedzę sam , sączę już czwarte piwko , czytam wsze posty i poprostu z samotnosci otworzę następne i was wszystkich posdrawiam kicha na 1000% jak chcecie to piszcice na eden11@interia.pl

a ja lubiie drinki:wodka o smaku czarnej porzeczki z sokiem z czarnej porzeczki mniam,ja mieszkam nad Wisła

ja też siedzę sama, może nie za granicą ale 600 km od domu i nawet w piwko się dziś nie zaopatrzyłam. ale i tak marzy mi się winko + cola, ktoś tu jeszcze jest wielbicielem takiej mikstury?

no własnie ja tez sie nie zaopatrzylam,czego strasznie załuje..a te winko z cola to jak smakuje?.nie wiem czy moj humor sie dzis poprawi..

Gość facet53
popijam jakiś "szajs" kostritzer sie nazywa , ale i tak nie umywa sie do polskich piw , co ja tu robie sam , no nie wiem , tak przyjechałem do roboty , i wcale nie jestem z tego zadowolony , samotność tak doskwiera ze co tydzien kupuje zgrzewkę piwa , albo flaszkę czerwonego wytrawnego winka... nie róbcie tego co ja ! eden11@interia.pl

Nad brzegiem Wisly, to mieszka duza czesc Polakow. Ja akurat mieszkam nad jej ujsciem ;) Hmm wino z cola? Jeszcze takiej mi,stury nie probowalem, co najwyzej ze spritem. Stary jak Ci tam tak zle to wracaj do Polski. Sam siedzialem przez pll roku i juz mi bylo teskno do Polski, wiec wiem jak o jest.

naprawdę nikt nie pił taniego winka z colą ? w moich okolicach to podstawowy napój, polecam :)

Gość facet53
popiera , i wiem co mówisz , jednak to njie takie proste , póki co mam kontrakt i jego tak poprostu zerwaźć si e nie da, ale mam cichą nadzieję że gdy przyjdzie mój termin podejmowanioa decuyzji , to b edzie jedyba , wracam do kraju , bo to jest to , jaki by nie był to NASZ

wiesz jak to jest, kazdy rejon Polski ma swoj regionalny przysmak ;) Albo wisniowka ze spritem tez pycha ;)

a ja 2 lata byłam na obczyznie..wrocilam bo tesknilam mocno

mowilam ze daleko bo ja w polowie jej koryta ,

no tak, jak kontrakt masz na czas okreslony, to trzeba odbebnic swoje. Jednak jak siedzisz za granica i masz tylko garstke Polakow w swojej okolicy, to nawet dobra kasa i krata browarow tak nie cieszy...

Gość miszekkkkk
napisalam ze jutro pracuje 14 godzin a nie ze mam na 14 ktos tu czytac ze zrozumieniem nie umie jakbym miala na 14 to bym gdzies wyszla a tak to lipa

w polowie koryta mowisz, no to blizej Ci bedzie do sklepu pojsc niz do mnie ;)

Gość facet53
Krótko mówiąc ...pipa , nawet Polak za ścianą który pokój wynajmuje nie przyznaje się że jest znad Wisl po noiemiecku mówi , dupek jeden.. ale mam to w nosie , bo on mi koło... zwisa.. i tyle , a piwko pomaga niestety kontrakt przetrwać !

Gość bollll
ja też lubię drinki moim ulubionym jest 3/4 koniakówki wina i 1/4 wódki mniam

teraz moim ulubionym jest ballantines z colą kostki lodu i plaster cytryny pyszota

teraz moim ulubionym jest ballantines z colą kostki lodu i plaster cytryny pyszota

Gość nauczycielka000752
opracowuję lekcje dla gówniarzy...

Gość eldoradoee
A ja biorę anticol od 6 dni i jedyne co mi pozostało te puszka free z tesco

albo wodka z woda i lodem+cwierc cytryny wycisnietej i wrzuconej do szklanki+lyzka cukru ;) Tak czy inaczej dzisiaj czas na odpoczynek w domu