Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givin' love

Jezu Chryste, ale od was bije nienawiścią, ja pierdzielę.

Polecane posty

Gość givin' love

Przeleciałam kilka tematów, na każdym, kto pisał, że się czymś cieszy, że jest szczęśliwy, że odniósł sukces wszyscy po nim jadą :o Że jest kretynem bo cieszy się jak głupi do sera, że jest naiwny, bo za chwilę to straci, że ma siano we łbie, bo o tym pisze i się chwali..:o Skąd w was tyle nienawiści???? Z zazdrości??? Dlaczego jesteście tak niemili, tak nieżyczliwi??? Czy tak dużo kosztuje dobre słowo, uśmiech w czyjąś stronę?? Ciekawe, czy w realu też jesteście tacy odważni i bezpośredni, niech zgadnę... - nie? :o 🖐️

Gość Nielat B]
Przeciez to forum patoli, to czego oczekujesz

Gość Ganta
Tu jest kafeteria, ty tu nie pasujesz, wypierdalaj w półprzysiadach

Polacy mają taką głupią mentalność, że jak ktoś ma lepiej, to zamiast się na nim wzorować, trzeba ściągnąć go w dół. No, bo niby czemu ktoś ma mieś, skoro ja nie mam

Gość księżyc w pełni ....
to forum tak ma ale życzę Ci miłej niedzieli

Gość givin' love
Tu jest kafeteria, ty tu nie pasujesz, wypie**alaj w półprzysiadach I co, to miało być zabawne? W swoim mniemaniu pewnie zabłysnęłaś, tak? Już się śmiejesz sama do siebie czy napiszesz jeszcze coś równie mądrego? 🖐️ Właśnie to chyba nie jest forum dla patoli. Tyle, ze kilka tych patologicznych przypadków się tu faktycznie spotkało i robią sztuczny tłum, takie mam wrażenie. Porażka po prostu.

Gość givin' love
Lomu, trafiłaś w sedno. Ciekawa jestem, czy to się kiedykolwiek zmieni.

Gość hgjhj
Ja uwazam ze to juz taki polski chamski powszechny charakter znany na calym swiecie.

Gość bo to polskie cechy narodowe:
pijaństwo, chamstwo i zawiść. niegdy się z tego nie wyleczymy 🖐️)))

Gość bite me
No właśnie dokładnie coś takiego napisałam na innym wątku. Że Polacy to tylko czekają, żeby komuś dołożyć, trzeba lub nie, ech.....

Wystarczy z takimi ludźmi się nie wdawać w dyskusję. Plują jadem widząc kogoś, kto ma coś fajnego w życiu. Nie ważne, czy chodzi o pasję, pieniądze, czy szczęśliwą rodzinę - oni potrafią tylko siedzieć na dupie i czekać, aż ktoś im DA... Ja zawsze uważałem, że każdy ma to, na co sobie zapracuje. Ludzie, którzy starają się coś osiągnąć - nawet, jeśli nie mają wiele - nie zazdroszczą innym.

Gość venus z marsa
a co się dziwisz jak tutaj z kazdego postu bije katolickim miłosierdziem!!!

Tu anonimowo można uzewnętrznić swoja wewnętrzną mizerię i prymitywność. Nienawiść, zazdrość, złośliwość wszystko skrywane za fałszywymi uśmieszkami i pozorna życzliwością w takich komfortowych warunkach może wyleźć jak robaki z gnijącego mięsa.

Tu anonimowo można uzewnętrznić swoja wewnętrzną mizerię i prymitywność. Nienawiść, zazdrość, złośliwość wszystko skrywane za fałszywymi uśmieszkami i pozorna życzliwością w takich komfortowych warunkach może wyleźć jak robaki z gnijącego mięsa.

Gość księżyc w pełni ....
nie wiem jak z tymi cechami narodowymi, ja znam wielu miłych i kulturalnych rodaków, dlatego uważam że to cecha anonimowości internetowej, dokopać komuś anonimowo i bezpiecznie

Gość to forum wgle jest tragiczne
i lepiej stąd spadać, bo można się tą zawiścią zarazić:o