Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o niej sądzicie?

Co o niej sądzicie? Tylko szczerze.

Polecane posty

Gość słodkilu
ekspresowo zmieniam zdanie:D

Gość leeeessss
tej drugiej z chęcią zrobie minetke i nie tylko ;-)

Gość Na zdjęciu z
pierwszego linka wygląda tandetnie. Włosy okropne. Na ostatnim nieźle, tylko po co cycki eksponuje? Włosy nadal w fatalnym stanie. Za dużo rozjaśniacza. Ogólnie normalna panna. Bez rewelacji.

Gość Na zdjęciu z
Fiku miku, to nie są naturalne włosy. Widać, że mocno zniszczone rozjaśniaczem lub farbą (na drugim).

"Ścinając (lub podcinając) wzmacniasz je i tyle." to nic nie daje, jak się ma z natury cienkie. ja całę życie ścinałam i dupa, nie pogrubiły się od tego. w koncu się wkurzyłam i zaczęłam zapuszczać, fo tego stosować ziołowe preparaty zamiast chemicznych "wzmacniaczy"- włosy zrobily sie grubsze i gęstsze bez ścinania :P

Żeleczek, a czego używałaś? Ja korzystam z Himalaya. Włosy przestały mi wypadać i są grube :) Końcówki włosów są suche, często się rozdwajają. Osłabiają włos. Jeśli podcina się włosy systematycznie, wyglądają ładniej i zdrowiej Choć to w sumie tylko zrogowaciały twór naskórka :P

dokładnie! cienkie włosy są cienkie, bo to sprawa genów! od ścinania ani kosmetyków nei zgrubną. Mozna jedynie dozywiac by byly mozniejsze, zdrowsze, meikciejsze, bardziej puszyste, blyszczace etc