Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irish murder

ZUZYTA GUMKA W KOSZU -WROCILEM Z TERENU, zdradzila mnie!!

Polecane posty

Gość mychaaaaaaaa
moze tak naprawde byla z Toba tylko dla kasy.Wiesz nie miala sie gdzie podziac a skoro pojawil sie na jej drodze mily mezczyzna ktory do tego zapewni jej schronienie i bezpieczenstwo i dba o nia(o kogos takiego ciezko w tych czasach:/)to poprostu skorzystala z okazji,a tak naprawde nic nie czula do Ciebie,moze jedynie wdziecznosc za to ze ja przygarnales,a Ty odbierales to jako jej milosc do Ciebie.A teraz przyszedl czas ze juz nie wytrzymywala tego i znlazla sobie kogos w kim sie powiedzmy zabujala naprawde i zniszczyla wszystko.Ale wiesz tak naprawde los Ci sie odwdzieczyl za to ze jestes dobrym czlowiekiem w taki sposob ze nadal bedziesz wolny i moze spotkasz kogos wlasciwego dla Siebie:)..a gdybys sie nie dowiedzial o jej zdradzie to pewnie juz nie dlugo planowalibyscie slub a ona nadal na boku by cie zdradzala z kolejnymi.

Gość z tego co wiadomo
autorze, jesteś fajnym facetem.. zostawisz jakiś namiar na siebie? :)

jest fajny napewno, ale daj mu troche sie otrzasnać, a kto wie zanim zdazy sie obejrzec znajdzie kogos kto mu szczesliwie przewroci swiat do gory nogami :))

Gość Autorze a powiedz
Czy wiesz od jak dawna cię zdradzała?

Gość Autorze a powiedz
Pandazelsi w którym miejscu jest napisane jak długo to robiła bo nie widzę?

On przeciez, ja złapał na gorącym uczynku, nie było mowy o kilku razach tylko o jednym razie kiedy koles zostal na noc wypil i stalo sie.

Gość o koorwa
prowo, porównywalne do tematu coralicka bez endu 🖐️

czy ja wiem, zeby komuś sie tak chciało.. Musiałby sie ostro nudzic i do tego niezle welbie miec nasrane.. chbya tak nie jest jednak.

Gość NieUstraszona
Facetka wie co robi...bezpieczny seks, cobyś nie podłapał wredoty...dzielna dziewczynka.

No nie wiem czy taka dzielna skoro, nawet nie pofatygowala sie posprzatac brudy i slady... opróżniając kosz, ale to na dobre wyszło

Gość she once believed
miliony takich prowokacji na kilkanaście stron tu było, więc przy dobrym pomyśle to żaden wysiłek. a nie wiem co idiotka ruchałaby się z gościem i wrzuciła gumkę do kosza na śmieci wiedząc, że jej luby wraca do domu 🖐️

Gość Tak bo ja tak chce
she once believed miliony takich prowokacji na kilkanaście stron tu było, więc przy dobrym pomyśle to żaden wysiłek. a nie wiem co idiotka ruchałaby się z gościem i wrzuciła gumkę do kosza na śmieci wiedząc, że jej luby wraca do domu Dokładnie to tylko prowo tepaczki ;)

Gość irish murder
witam wszystkich jak wam ranek mija? ja pije trzeciego Tigera kac jak sukinsyn:/ ale daje rade dzieki wszsystkimza mile slowa b.mi pomogliscie wczoraj

Gość irish murder
musze nr zmienic bo sms mi nasypala 8 przez noc.....tak sobie teraz na spokojnie mysle ze jak popili to moze i zapomniala o tej gumce zeby ja sprzatnac....a rano moze myslala ze on ja zabral....albo on ja spokojnie zostawil zeby nam zwiazek rozjebac zeby sie wydalo...ona nie jest wyrachowana i cwana, mogla to bezmyslnie zrobic:/eh niewazne juz//

co napisaka ci w tych esach uwazaj zacznie ci skruche.walic bys zmiekl bo szmata.zatesknii za luksusem siedzimy z chlopakami.w.pracy i czekamy na.rozwoj wydarzen trzymamy kciuki

Gość bum bumek
Na kaca dobry sok pomidorny :-) A nr rzeczywiście zmień. Już zaczyna żałować bardziej niż ty. Pozdrawiam. P.S. Powiem szczerze, że ja bym nawet nie czytał tych smsów. Nie chciałbym znów wkoorwa złapać. ;-)

Gość upupupdasd
i jak autorze?

Gość irish murder
fajny dzionek dzisiaj, choc troche na sile staralem sie zeby bylo normalnie...bylem na stadninie, pachnie wiosna juz.wyhasalem sie na maxa.kupilem nowy starter z numerem zeby miec od niej spokoj.co pisala?ano ze kocha, ze wybacz, ze nigdy wiecej.pierdolone farmazony:/ze zaprzepaszczam 5 wspolnych lat:/zenada i chuj.no i ze chce porozmawiac na spokojnie, czy moze przyjsc.nic nie odpisalem, skasowale a teraz mam nowy nr.a jak tam dzionek wam mija /?

Gość 47edzia
Niektore wypowiedzi sa tu nie na miejscu..... Powinienes ja spytac wprost i powiedziec co znalazles. Wtedy bd musiala sie przyznac do zdrady. Sam wtedy bd wiedzial co zrobic. Czy wybaczyc i dac ostatnia szanse cy to zakonczyc. Zdrada jest czyms zlym

Gość irish murder
nie jestes na biezaco, przyznala sie, opowiedziala jak to bylo.wywalilem ja z domu.

Gość irish murder
cos sie chyba nie zrozumielsmy kolezko