Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irish murder

ZUZYTA GUMKA W KOSZU -WROCILEM Z TERENU, zdradzila mnie!!

Polecane posty

Gość filllalula
sorry, ale muszę to powiedzieć- sam człowieku nic do niej nie czujesz najwyraźniej skoro teraz wyzywasz ją tu na forum od różnych. przykre to jest. na to wychodzi, że dawała Ci dupy za kąt i talerz zupy i tyle- gdyby Wam kiedykolwiek na sobie zależało, Ty nie siedziałbyś po czymś takim na forum, a ona nie wyszłaby bez słowa

Gość marteeeo
a i nie daj sie jej na pozniejsze krokodyle lzy jak juz ktos wyzej napisal jak raz zdradzila zdradzi znowu

Gość marteeeo
filllalula jak by Ciebie zdradzil maz czy chlopak przyjela bys to z bananem na ustach i spokojnie porozmawiala :)

Gość jeszcze bym sprawdzila
dokladnie!

Gość To ja bo tak chce
Teraz wychodzi cała twoja klasa. Musiałes traktować ja jak utrzymanke i smiecia, i tyle. Dobrze że zmadrzała :)

Gość To ja bo tak chce
Kobieta która czuje sie doceniona i kochana nie zdradza. Nie było idelanie bo to nie jest mozliwe.

Gość jeszcze bym sprawdzila
a ile masz lat?

Gość filllalula
na pewno nie ale mam do swojego faceta na tyle szacunek- chociażby ze względu na nasze dotychczasowe bycie razem, a po 5 latach- to już jednak poważna sprawa- jak w przypadku autora, że w ŻYCIU nie wyzywałabym go przed obcymi ludźmi na forum, na pewno bym się załamała- to na pewno, ale mnie bynajmniej dotknęło by to na tyle, że nie w głowie byłoby mi wyzywanie go

Gość To ja bo tak chce
Widze że już masz chetne zstepczynie :classic_cool:

Gość To ja bo tak chce
Przecież to prowokacja.

Gość jhjhgjhgj
z takimi to się robi tak - najpierw romantyczna kolacyjka, wszystko full wypas, potem dajesz jej seks życia, starasz się jak nigdy by na maksa by jej było dobrze, a gdy kończysz szepczesz do ucha "teraz będę pieprzył inne" wstajesz ubierasz się i karzesz jej spierdalać

Gość marteeeo
filllalula bzdury piszesz jak tego nie przezylas to skad masz wiedziec jak bys sie zachowala a gwaratuje ze bys go wyzywla i tu na forum :) i czy jestescie rok z soba czy 5-10 to nie ma znaczenia. Jesli byly by dzieci wtedy byl by sens dyskusji co dalej nie ma dzieci wiec nie ma co dyskutowac tylko pokazac miejsce szmacie

Gość To ja bo tak chce
Szmata to do podłogi, a nie kobieta pseudo kulturalni panowie.

Gość To ja bo tak chce
Praktycznie nie ma człowieka który nie zdradił, wiec o co ten krzyk???

Gość irish murder
nie dotkanlbym jej po tym...nawet nie powiedziala pzrepraszam:/wyszla z palcze bez slowa...nerwa mam stad te wyzwiska...wiem ze to nie fair ale z kamienia nie jestem...mam 33lata...ona 26...zepusla mi 5 lat...a miala wszstko, dzownilem 5 razy na dzien, jak byklem w trasie, ciagle sms, jak mialem wolne to rozpieszczalem ja jak ksiezniczke, wycieczki, zakupy, kolacyjki, wspolnie speedzany czas, adoracja...za dobry bylem i juz.nigdy nikogo nie traktowalem jak smiecia, byla dla mnie wsytszkim dlatego to tak b oli.net jakos lagodzi, to chore, wiem, alejak tu pisze to przynajmniej prtzechodzi mi chec niszczenia i demolowania wszytskiego:/

Rozumię że to było dla ciebie dużym zaskoczeniem. Owszem może to oznaczać ze cię z kimś zdradza. A może wręcz przeciwnie??!! Może twoja partnerka sama się zaspakaja N.P nakładając prezerwatywe na ogórka szlarnianego??! Byłem kiedyś z partnerką która tak właśnie zaspakajała swoje potrzeby. Na początku podejrzewałem ją że mnie zdradza z naszym sąsiadem który czasem bywał uniej na kawie. Któregoś dnia wracając z pracy dużo wcześniej do domu.Wchodząc do mieszaknia słyszę z sypialni odgłosy seksu mojej byłej partnerki. Złapałem ją na gorącym uczynku jak sobie sama dobre robi górkiem w kondonie. Z peszyło ją moje nagłe wejście.

Gość filllalula
to, że masz dzieci nie ma tu znaczenia. Jeśli je masz, to co? oznacza to, że zdradę musisz wybaczyć i okazać szacunek żonie, która Cię zdradziła? a jeśli dzieci nie masz to powinieneś natychmiast wyrzucić szmatę za drzwi? Możesz mówić co chcesz, ale ja uważam, że jeśli ktoś zdradził raz, należy go wysłuchać, jeśli oczywiście się go kocha, bo jeśli on ją kocha, to przecież nie przestanie natychmiast i nie zapomni o niej inna sytuacja to by była gdyby ona prowadziła podwójne życie przez jakiś czas

Gość marteeeo
szmata to szmata a nie kobieta jak zdradza przestaje byc kobieta odstepestwem moze by było gdyby byla z alkocholikiem i ja lal a tak to zwykla szmata Jesli w zwiazku bylo cos nie tak mogla porozmawiac a nie ruchac sie z innym

Gość pieprzmniewdupke
irish napisz co było dalej bo ciekawa jestem :D

Gość To ja bo tak chce
Na zdrade ma bardzo wiele czynników, czasem to reakcja obronna.

Gość marteeeo
filllalula zdrady sie nie wybacza jak sa te dzieci to przy dzieciach albo udawac ze jest ok albo rozwod i tyle.

Gość To ja bo tak chce
Ale wiecie co, nie żal mi zdradzanego faceta, no nawet jak chciałabym sie zmusić to nie potrafie, no nie zal mi i już. Wydaje mi się że wcale tak cudownie nnie było, ona jest młoda, ty już raczej jestes w wieku gdzie masz plany, rodzina dzieci etc, moze czuła presje

Gość filllalula
no więc o co Ci chodziło z tymi dziećmi?

Gość Ale dzieci się zeszły
Jeszcze nie widziałem ze któraś nie zdradza, czym jesteś zaskoczony? Tym ze życie jest brutalne? Wiesz kto nie zdradza? Tylko pasztety których nikt nie chciał kijem dotknąć zgrywaja się ze sa wierni/ wierne. Wymienisz na inny model i też cię w trąbę będzie robiła