Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irish murder

ZUZYTA GUMKA W KOSZU -WROCILEM Z TERENU, zdradzila mnie!!

Polecane posty

Gość To ja bo tak chce
11.03.2012] 18:11 [zgłoś do usunięcia] To ja bo tak chce mam 20 lat Nie podszywaj sie śmieciu Mam 25l i uważam ze zdrada to jakis element zwiazku

Gość To ja bo tak chce
I co cie tak podnieca w zaczernionym pseudo?! hahah :classic_cool: jakaś mania niższości dziecko?./

Gość marteeeo
filllalula Taka ciekawostka mnie moja zdradziła 4 miesiace przed slubem wrociłem wczesniej z pracy. I zamiast zaproszen slubnych wyslalem calej rodzinie jej i mojej ze tego i tego dnia o tej i o tej h przylapalem ja na sexie z tym i tym dlatego wesela nie bedzie :)

Gość To ja bo tak chce
Nie dlatego ze mnie z kimś mylisz haha

Po szybkim prysznicu dołączyłem do mojej partnerki. Było nam cudownie można powiedzieć że nawet lepiej jak kiedykolwiek wcześniej. Widok kobiety która się sama zaspakaja jednka potrafi podniecić. Dzisiaj niestety nie jesteśmy razem.

Gość do To ja bo tak chce
Smiec to cie zrobil? mowisz o swoim tatusiu

Gość kfvk
aniol stroz ma tutaj 2 nicki :D:D:D:D

Gość marteeeo
To ja bo tak chce why mialem wlasnie wysylac zakupione zaproszenia mialy sie zmarnowac przynajmniej cala teraz rodzina wie kto zdradzil i nie ma zwalania i sciemy :)

Gość Ale dzieci się zeszły
Anioł ja też pisze z telefonu i wyobraź sobie ze mam w nim spacje, buraku

Gość To ja bo tak chce
Ty jesteś smieciem, nie potrafi zadowolić kobiety i pózniej wyzywa od szmat, załosne.

Gość marteeeo
jasne :) oj tego dnia nie zapomne chyba do konca zycia jej placzu i lametu ze przeprasza itd szczescie ze sie wyprowadzila do innego miasta i nie musze jej juz widywac

Gość To ja bo tak chce
nawet jesli sie myle to i tak bez znaczenia

Marteo Twoje byłej należał się deport, nie za zdradę a za to ze zrobiła to w domu i dałasię tak głupio złapać

Gość To ja bo tak chce
Nie zwracajcie uwagi na mój bełkot, jestem ciężko chora psychicznie tak jak moja mamusia ahahahah

Gość Zdiecie prawde nam powie
a co ty masz prawo za...any kierowco za dyche masz prawo do dziwek a jej sie nie należy nic,pedż debilu do kościoła ,bo do szpitala już za pużno

Gość spacja na życzenie
człowieku dobrze zrobiłeś, zeszmaciła się. Jakby to była dobra kobieta na matkę i żonę to by nie było całej sprawy. Trzymaj się swojego

Gość irish murder
powiedzialem zeby sie nie kompromitowala i ze ten koles pewnie jej zaplaci za numerek:/niech sie do niego zglosi:/

Gość hahahaha,,,
Zdiecie prawde nam powie. Polecam słownik ortograficzny bita pało heehehe

Gość bum bumek
irish-jak nie masz trasy to weź 2 kumpli,wyłącz tel i tak daj do wiwatu,że hej. Tylko powiedz kumplom żeby za nic nie dali ci i jej kontaktu. Bo będzie źle. Potem kac i duuużo pracy i żadnych dziwek. 3m pion! Będzie boleć ale przejdzie. 3mam za cię kciuki. p.s. A jak masz trasę to odwołaj. W takim stanie zagrażasz sobie i innym. Pozdro. I życzę siły na najbliższy czas.

Gość ghjghj
na twoim miejscu dzwonił bym do jakiegoś kumpla lub kumpeli i ostro pochlał

Gość irish murder
i tak zrobie. reset po calosci i powinno byc oki. w piatek amm wyjazd mysle ze sie jakos ogarne do tego czasu. dzieki za wsparcie

chlanie nic nie da, trzeba czasu zeby najpierw ogranac szok, dopiero pozniej zadawac pytanie co dalej

Gość smutno mi;((((
wielka szkoda. na pewno bedzie sobie plula w brode do konca zycia. ale coz moze podziekowac tylko sobie. szkoda jak dwoje ludzi ktorzy sie kochali, spedzili ze soba tyle lat sie rozchodzi;( niby cudownie ale wcale nie jest dobrze, w moim snie

Gość irish murder
przykro mi strasznie///na pewno nie bede chlac dzienw dzien przez to, bo bedzie tylko gorzej...zresetuje sie i zaczne nowe zycie...boli jak cholera ale zyc trzeba....

Gość irish murder
panda a chetnie, mam oryginalnego Johhny walkera:) to do dna za tych co na morzu:/i na dnie:/

Gość LEOPOLINA
A mi przykro to mówić, ale Ty też będziesz żałował że tak się rozstaliście.

Gość Fibi Buffe
Jakoś tak to na tym świecie jest, że jak jedno jest za dobre dla drugiego to zazwyczaj dostaje po d..pie. Coś jest też w tym, że jak się kogoś krótko trzyma i jest się zołzą (zołzem?;) ) to rzadziej dochodzi do szukania nowych wrażeń. To tak na podstawie obserwacji tematów na kafe i życia codziennego.

Picie nic nie da, kac będzie jeszcze większy. Zależy ci na niej nadal, trudno będzie się z tym pogodzić, myślę ze jesteś skłomny jej nawet wybaczyć