Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irish murder

ZUZYTA GUMKA W KOSZU -WROCILEM Z TERENU, zdradzila mnie!!

Polecane posty

Gość marteeeo
zalezy w jakim sa wieku przeciez jak sa male to szybko nie zrozumieja dla czego tatus nie mieszka juz z nimi tylko odwiedze je raz na jakis czas juz kumasz?

Gość filllalula
już wiem a zdradę się wybacza lub nie, jeden wybacza inny nie wybacza zależy od człowieka i przyczyn zdrady

Gość marteeeo
moim osobistym zdaniem sie nie wybacza znam to z autopsji :) i nie wyobrazam sobie zyc z kims pod jednym dachem kto mnie zdradzil teraz jestem singlem i dobrze mi z tym :)

Gość To ja bo tak chce
Być "dla dzieci" to poroniony pomysł, nie ma miłości seksu po co sie męczyć, ludzie zyjemy tylko raz!!!!! Nie dajcie sie nabierać na te gadki o poswieceniu dla kogoś.

Gość Ale dzieci się zeszły
Anioł stróż przestań wstawiać kropki pomiędzy wyrazy, spacje ci urwało? takie sa efekty trzepania konia przy klawiaturze sperma zalała przyciski

Gość filllalula
Autor pisze tylko, że ona to miała od niego to i to, że on pieniądze zarabiał, kupował jej to i to, że u niego mieszkała, trochę bym powiedziała, że wszystko wygląda na układ. Ona daje dupy, on daje kasę. Chyba, że były tu jakieś uczucia między nimi- wtedy zawsze warto podjąć próbę ratowania związku.

Gość To ja bo tak chce
Dokładnie tak to był sponsoring nie wielka miłość. :)

Anioł użyj spacji zamiast której bo piszesz jak gimnazjalista

Gość marteeeo
filllalula glupia taka jestes czy tylko udajesz? jak autor tematu ma zyc bez pracy? siedzieli by w tym kupionym za prace mieszkaniu i patrzyli sie na siebie na wzajem nic nie jedli tylko zyli miloscia?

tepa.suko ze lubisz spiijac sperme z klawy to nie moja sprawa swoje doswiadczenia.zachowaj dla siebiee po drugie pisze z.iphone wiec ujowo spacja u mnie lezy i blizej mam.kropki

Po prostu Przeprosiła!! Chociaż nie maiała za co bo nic złego nie zrobiła. Czasem nawet w taki sposób mnie podniecała przed seksem po tym zajciu.

Gość Focus w Syrii
Mnie generalnie facetów zdradzonych nie żal bo każdy wcześniej czy pózniej ma coś na sumieniu Tego trochę mi żal ale bardziej łącze sie z nim w chęci zemsty i wywalenia jej Nie zasługuje na ciebie

Gość filllalula
Ja w ogóle sobie nie wyobrażam być latami z kimś bez miłości, może dlatego nie mogę zrozumieć jak można wyzywać kogoś bliskiego i przestać szanować na pstryknięcie. Mieć na oczach klapki. Wina zawsze jest po obu stronach, mniejsza po jednej- większa po drugiej, ale zawsze to oznacza, że w związku coś jest nie ok :-)

Gość To ja bo tak chce
Anioł_Stróż tepa.suko ze lubisz spiijac sperme z klawy to nie moja sprawa swoje doswiadczenia.zachowaj dla siebiee Tępa suka to cie spłodziła ty gówniarzu, taki prostak bez kultury to powinien być zdradzany każdego dnia!!!!

Gość filllalula
człowieku czy ja mówię że ma żyć bez pracy? czytaj ze zrozumieniem, autor widzi tylko aspekty materialne, że finansowo był jej podporą

Gość marteeeo
filllalula no to tylko pogratulowac wiary, zycie jest inne mam nadzieje ze sie o tym nie przekonasz bo nikomu tego nie zycze :)

Gość To ja bo tak chce
I dobrze ze nie jestem wierna, ja nie narzekam

Gość marteeeo
am 33lata...ona 26...zepusla mi 5 lat...a miala wszstko, dzownilem 5 razy na dzien, jak byklem w trasie, ciagle sms, jak mialem wolne to rozpieszczalem ja jak ksiezniczke, wycieczki, zakupy, kolacyjki, wspolnie speedzany czas, adoracja...za dobry bylem i juz.nigdy nikogo nie traktowalem jak smiecia, byla dla mnie wsytszkim dlatego to tak b oli.net jakos lagodzi, to chore, wiem, alejak tu pisze to przynajmniej prtzechodzi mi chec niszczenia i demolowania wszytskiego:/ tak pisze autor tematu :) swoja drogo albo wziol sie za demolowanie mieszkania albo przyszla juz niewierna szmata :)

Gość filllalula
zostałeś kiedyś zdradzony tak? i co uważasz je z Twojej strony zawsze było w związku super, nic nie masz sobie do zarzucenia? a praca i przynoszenie do domu kasy to się nie = miłość niestety może z nią nie rozmawiał, nie był czuły, nie miała w nim oparcia psychicznego, skąd wiesz?

Gość To ja bo tak chce
To on powinien ją błagać by z nim była. Jak jest głupi to zostaną mu kureffki na trasie :classic_cool:

anioł baranie jeden zmień telefon jak ci do spacji daleko jesteś leniem i ignorantem z mentalnością gimgowna

Gość marteeeo
filllalula do huja pana a ona nie mogla z nim o tym porozmawiac ze cos jest nie tak tylko szukac ukojenia w kutasie innego :)

Gość filllalula
a to, że tak tu opisuje nie znaczy, że to prawda, każdy siebie przedstawia w dobrym świetle, jakbyś nie wiedział, choć powinieneś, skoro taki jesteś życiowy

Gość To ja bo tak chce
Ona jest rok strarsza odemnie, majac 26l kobieta potzrzebuje dobrego seksu, wsparcia i tego czegos co nie wiadomo czym jest :) On ma 33l pewnie ma juz początki problemów z seksem, ciagłe jego wyjazdy i znalazł sie ktoś inny. To on ma problem nie ona.

Gość filllalula
poczytaj sobie trochę psychologicznych artykułów/ książek na temat seksualności kobiet i mężczyzn oraz tego jakimi pobudkami obie płci kierują się idąc do łóżka

Gość marteeeo
a mnie twoje psychologiczne madrosci nie obchodza zdrada to zdrada i jej sie nie wybacza Ty masz takie podejscie ja mam swoje

Gość filllalula
w porządku, każdy ma swoje zdanie, tu nawet widać różnicę płci :-)

proszee nie.porownoj mnie do.siebie bo wszystko.sprowadzasz.na.swoj.tor.myslenia.ktory jest.na poziomie mojej podlogi w kiblu pomaranczowya.suko okaz.szacunek plebejkoo