Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irish murder

ZUZYTA GUMKA W KOSZU -WROCILEM Z TERENU, zdradzila mnie!!

Polecane posty

Gość irish murder
pewnie bym jej wybaczyl gdybym zobaczyl ze naprawde zaluje...ale to bylo takie sztuczne, ten placz, i jeszcze ten tekst o pieniadzach....wystraszyla sie i tyle, nie widzialem szczerego zalu i bolu z jej strony

Gość irish murder
a pewnie, juz mi przykro ze mnie potraktowala jak smiecia...zaluje ze to sie skonczylio zaluje ze sie w ogole zaczelo

Gość LEOPOLINA
Dokładnie, picie nic nie da bo człowiek nastepnego dnia obudzi się rano z ta zajebistą pustką która rozerwie serce i będzie tylko jeszcze gorzej:(

Gość bum bumek
zatem irish-powodzenia! Daj tak żebyś zapomniał. I nie przejmuj się-ona będzie żałować bardziej. A niektóre panie tutaj zawsze będą brały jej stronę. Choćby była najgorsza. Ja takim mówię-hooj wam w łeb. P.S. Ja nie miałem nieprzyjemności podobnych do twoich. Ze zdrowego rozsądku piszę. I pozdrawiam raz jeszcze. 3maj się! :-)

Gość LEOPOLINA
Jeżeli chcesz jakoś odreagowac to zrob to co chciales zawsze zrobis, zaszaloej ale wierz mi czlowieku alkohol do niczego nie doprowadzi. W przypadku kobiet takie odreagowanie to szalone zakupy itp, a Ty może idz na gokarty z kumplami zamiast na piwo bo od tego du0pa rośnie i tylko się zdziadzejesz. Musisz pokazać zarównio jej jak i samemu sobie że mimo wszystko zewnetrznie to Cie nie zlamalo.

Gość irish murder
bumbumek, panda, to wasze zdrowie chlopaki:)

Gość irish murder
jutro jak odespie ide na konie, dzisiaj sie sponiewieram a jutro nowe zycie i nowe wyzwania.po piracku, po burzy trzeba lapac wiatr w zagle.

irish no w koncu chlooopiee masz.jaja a.ona bedzie.zalowac i niech sie bije w.ten.pusty leb bo miala.z.toba.jak.pączek w.masle a sie.dymac.kurwie.zachcialoo twoje.zdrowie!!!

Gość bum bumek
ja nie mówię o chlaniu m-c. Raz, dobrze i spokój. A potem pracą odwrócić uwagę. Czas leczy rany. Pozdro.

Gość irish murder
wybacz, pando:) wiec zdrowie pieknych i madrych pan:) dzieki wszystkim za wsparcie, pozdrawiam

Gość Wiki098
Bardzo ci wspolczuje, ciężko pracujesz a ta suka się pruje w waszym mieszkaniu z jakimiś chujami... Wez ja kopnij w dupe bo nie zasługuje na ciebie... A ta gumke rzuć jej na ryj i powiedz wypierdalaj

Gość bum bumek
irish-i ja dziś wychylę twoje zdrowie. Tylko pamiętaj-żadnych kontaktów z byłą. Będzie dobrze! :-)

no problem. wzajmemnie. Tak jeszcze tylko dorzuce myśle że masz chłopie branie, wiec szybko sie otrzasniesz i na nowo zycie se ułożysz !1

Zdrada zawsze będzie bolała osoby wrażliwe które potrafią kochać. Natomiast osoby które lubią używać życia zdrada to chleb owszedni.

Gość irish murder
na wszystko przyjdzie czas.nie chce z nia juz zadnego kontaktu, zranila mnie na maksa.jakis czas minie zanim przestane ja kochac i zanim mi przejdzie bol.nie bede szukal na sile nikogo.jak mi pisane to jeszcze bede z kims szczesliwy.a poki co postaram sie byc szczesliwy sam ze soba:D

Gość irish pamietaj, ze...
najlepsza panienka to właska reka 🖐️ a ta twoja panna to chociaz dobrze pałe ci ssała?

Gość irish murder
takie sprawy zostawiam dla siebie

Gość irish murder
a po co...? zeby was ostrzec przed nia? jest dosc charakterystyczna, dlugie do pasa ciemnorude wlosy krecone, uwazajcie na nia:D

a gdyby przysła do ciebie, przeprosiła, wiedziałbys ze załuje bardzo tego zo zrobiła (przyznałaby sie do zdrady) to co bys zrobił?

Gość irish murder
gdybym zobaczyl prawdziwa milosc i zal w jej oczach, to pewnie zmiekloby mi serce, kocham ja bardzo:/ ale ona byla taka...taka bardziej weystraszona i od razu krzyk oddaj te 200zl co ja ze soba zrobie gdzie pojde co ze mna bedzie...skupila sie od razu na sobie zamiast na tym, co mi zerobila...co nam zrobila...rozwalila mnie tym:/zobaczylem jej falsz

a przyznała sie do zdrady?

Gość irish murder
pisalem juz, ze tak.najpierw sie poplakala i wyszla bez slowa, potem jakw rocila po rzeczy opowioedziala jak bylo.

Gość irish murder
tak opowiedziala jak bylo:/pisalem juz

Gość irish murder
tak opowiedziala jak bylo:/pisalem juz

Eh oliwa sprawiedliwa na wierzch wypływa i kłamstwo ma krotkie nogi, takze dobrze ze sie dowiedziales teraz...

a to nie doczytałem albo post skasowali 😠