Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alsazja

czy korzystałyście z diety Slimvea?

Polecane posty

Gość alsazja

Mam zamiar rozpocząć dietę Slimvea. Przyznam, że to dość ciekawe i nietypowe podejście do sprawy odchudzania. Jemy ciastka i chudniemy. Może, któraś z Was już była na tej diecie?

Gość ojgz
pierwsze slysze o tej diecie jakis szczegol?

Gość adriannaaaqwe
ja wpisalm w gogle i nic nie wyskoczylo pod taka nazwą

Witam Jestem na tej diecie. Kupiłam cały miesięczny zestaw. 28 paczek (10 maślanych,10 waniliowych, 8 neutralnych)było w zestawie. Zamówiłam w poniedziałek a we wtorek juz były ciasteczka u mnie :) Ciasteczka przypominają takie małe babeczki, w smaku są bardzo ciekawe i dobre. Zaskoczyło mnie że po zjedzeniu dwóch na śniadanie nie mogłam jeść az do południa a na opakowaniu jest napisane żeby jeść co dwie godziny jedno, jednak ja nie jestem przyzwyczajona do tak częstych posiłków dlatego rozłożyłam sobie na cztery. Dwa na śniadanie, jedno na II śniadanie, dwa na obiad i jedno na kolacjo- podwieczorek. Do tego biorę błonnik przed każdym ciasteczkiem tak dla pewności :) Na opakowaniu jest adres strony www.slimvea.pl niestety nie działa jeszcze. Może dlatego że ta dieta to nowość, została wprowadzona 8.03.2012 Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze ja stosował. wtedy miała bym z kim pogadać o skuteczności tej diety i osiągnięciach :) Pozdrawiam

Gość Marica33
To już nas są trzy na tym forum. Kupiliśmy z kolezanką dwa zestawy Slimvea Balance, w kazdym mieszanka torebek z dziennymi porcjami. Początki były trudne, bo jak takie malutkie ciacho ma wystarczyc na dwie godziny, lecz okazało się, że z powodzeniem można wytrzymac ten czas na jednym krążku. Smaki ciekawe, lecz przydałoby się ich ciut więcej. Np. kakaowy lub owocowe. Po pierwszym tygodniu na diecie ja zrzuciłam 0,7 kg a koleżanka 0,9 kg. Obie się wzajemnie wspieramy, bo plany wakacyjne na maj sa bardzo realne. Polecam wszystkim prognącym zrzucić zbędne kilogramy. Najwazniejsza jest wygoda tej diety. Szczególnie jak dużo czasu spędza się w podróży.

Gość myszkaCC
Dobre te krążki, nawet te o smaku naturalnym dają się zjeść bez żadnego problemu. Mam 87 kg, więc długa droga przede mną, ale wierzę, że przy pomocy Slimvea uda mi się osiągnąć magiczne 65 na wadze. Dietę rozpoczęłam przed tygodniem. Na razie nie wchodże na wagę, bo po tygodniu nie zauważę jakiś potężnych spadków. Wolę się miło zaskoczyć po 3-4 tyygodniach diety.

Gość debian1
A jak smakują maślane? Czy można kupić tylko wybrane smaki?

Gość myszkaCC
Pytałam się w sklepie i powiedzieli, że można zamówić dowolny smak lub typowy zestaw trzech smaków (naturalny, waniliowy i maślany).

Gość debian1
dzięki za info :)

Gość olgaKrak
Dołączam do klubu odchudzających się przy pomocy SLIMVEA. Jem cistka od ubiegłej niedzieli. Smaki są fajne i przyjemne. Jedno ciacho wystarcza rzeczywiście na 2 godziny (a u mnie nawet na dłużej). Najciekawsze sa jednak efekty. Schudłam w tydzień ponad kilogram!

fajnie że jest nas już kilka :) przyda mi się wsparcie :) dzisiaj jade na maślanych :D

Gość pewnie kolejna reklama
A ciekawe gdzie Wy o kupujecie, skoro strona jeszcze nie działa. Dla mnie to kolejna reklama i pewnie wszystkei posty pisze jedna osoba.

Gość Marica33
miało być bez reklamy, ale jak nie wiesz gdzie kupić to zerknij do sklepu www.bionature.pl

Wystarczy wpisać slimvea i samo wyskoczy.........dzzissss

Gość ale gapa
A nie prosciej napisac reklamujemy taka i taka nowa firmę a nie ścirmniac i to tak nieudolnie????????? Jak juz chcecie to robic to nalezy wczesniej sie tu zalogowac popisac troszke na innych forach czy tez tematach-byłybyście bardziej wiarygodne. Upss temat do zamkniecia spaaaaaammmmmmmmm.

Gość Romeo bez J.
A ja wolę piwo....

Gość Yooo Ciasteczkowy potwór
jak widać ciężko naleźć grupę wsparcia w necie ponieważ zawsze znajdzie się jakaś osoba krytykująca

Gość Ewik1972
Krytyka to nieodłączna cecha naszych rodaków... cóż zrobić, trzeba z tym żyć. A ciacha tak wciągają, że boję się, czy po zakończonej diecie będę mogła bez nich przęzyć dzień :)

Gość GeorgeV
Czy mogę się dołączyć do tej wspaniałej gromadki ciastkożerców? Kupiłem zestaw miesięczny i od dziś zaczynam moją przygodę z Slimvea. Obiecałem sobie, że jak pozbędę się nadmiaru kilogramów, to ruszam na super wycieczkę po kraju. Mam nadzieję , że zdążę jeszcze tego lata

Taaa - a adres właściciela tej strony internetowej jest dziwnym trafem taki sam jak adres firmy Slimvea Sp. z o.o. Reklama - jak nic!

Gość Snkiersy
Jak się zje 4 snikersy dziennie, tez sie schudnie, mozna je podzielic na kawalki:) i jesc tez co 2-3 godziny. Ja kiedys sporo schudlam na snikersach, codziennie, wybieralam jeden baton, albo marsy, snickersy, twixy, jadlam 2-4 dziennie i schudlam w ciagu miesiaca 5 kg.

Gość eLeOnoRa.
Można też jeść makaron, hamburgera, golonkę itp. itd. Najciekawsze, że najwiecej krzyku podnoszą nie ci, którzy się odchudzają na diecie slimvea ale jakieś postronne osoby. Gdybym nie widziała cyfr na wadze przed tygodniem i dziś, to może też byłoby mi trudno uwierzyć. Ale cyfry nie kłamią. Mam prawie kilogram mniej.

Gość Marica33
Masz rację eleonoro, ale nie ma co narzekać na nasz naród, bo polacy już tacy są i tej mentalnosci nie zmienimy. Najwazniejsze to się wzajemnie wspierać w walce z kilogramami. Wartoby było żeby pomyśleli jeszcze o innych smakach, bo trzy to stanowczo za mało. Dziś rozpoczęłyśmy "chodzikowanei" jak mawia moja mama, czyli kijki. Zmęczona ale szczęśliwa, bo na pewno z 500 kalorii się spaliło.

Gość alsazja
Dziewczyny, przekonałyście mnie i dołączam do Was. A maślane są wyśmienite. Mój chłopak się uśmiecha i nie wierzy w efekty, ale spokojnie zjadam te krążki Slimvea i czekam na efekty.

Gość Zdziwiony11
No to Slimvea jest ok czy nie???? Trochę poczytałem na stronie internetowej i ... i sam nie wiem- dzielić snikersy na 4 ;) czy jeść 6 krążków zbożowo-itd. A poważnie- czy ktoś może napisać jakie sa efekty po miesiącu??? I czy jest to zjadliwe???

Gość Magda4321
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich dyskusjach ale jedno mogę napisac- zjadliwe jak najbardziej- z kawą smakuje najlepiej. Co do efektów- 4 z haczykiem :) kg w 3 tygodnie. Uważam to za dobry efekt i bez ich przepisów obiadowych, które pojawiły sie w zeszłym tygodniu. Nie zawsze zjadałam całe opakowanie, a mimo to byłam najedzona. Według mnie ok.

Gość Magda4321
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich dyskusjach ale jedno mogę napisac- zjadliwe jak najbardziej- z kawą smakuje najlepiej. Co do efektów- 4 z haczykiem :) kg w 3 tygodnie. Uważam to za dobry efekt i bez ich przepisów obiadowych, które pojawiły sie w zeszłym tygodniu, bez głodu- dość wygodna sprawa. Nie zawsze zjadałam całe opakowanie, a mimo to byłam najedzona. Według mnie ok.

Gość Magda4321
Zazwyczaj nie biorę udziału w takich dyskusjach ale jedno mogę napisac- zjadliwe jak najbardziej- z kawą smakuje najlepiej. Co do efektów- 4 z haczykiem :) kg w 3 tygodnie. Uważam to za dobry efekt i bez ich przepisów obiadowych, które pojawiły sie w zeszłym tygodniu, bez głodu- dość wygodna sprawa. Nie zawsze zjadałam całe opakowanie, a mimo to byłam najedzona. Według mnie ok.

Gość Magda4321

Gość Magda4321