Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

teraz o facetach

Polecane posty

Panlalalanina takie mamy czasy i takie wzory się kopiuje - a Ty chyba z innej epoki się urwałaś :classic_cool: nie tylko Ty...

"chyba nie sądzisz , ze w dzisiejszych czasach, ktoś będzie sie nie wiadomo jak starał? to w zasadzie człowiek zacofany , nie na czasie , nie trendy itp dzis ma być lekko , łatwo i przyjemnie - no i następna/następny " oj ty sobie zartujesz, a biedna niewiasta traci wiarę w facetów, jak ci nei wstyd :)

Gość leleumpolelummmmmmmmmmmm
BRAK PRACY U FACETA W KAŻDYM WIEKU TO TOTALNA WIOCHA!!!! żerowanie na zaradnej dziewczynie to skandal i brak męskości pod każdym względem, żsden długi chuj nie zastapi facetowei pracy!!!

Gość Panlalalanina
możliwe że z innej,nie podoba mi się nastawienia obecnie ani chłopców ani dziewczyn bo to nic nie wnosi ani w ich ani w cudze życie.

Gość Panlalalanina
właściwe to lubię ludzi z którymi można porozmawiać o wszystkim,którzy mają w sobie trochę odpowiedzialności, szacunku do siebie i do innych, za których nie trzeba się wstydzić powiedzmy...

Gość Panlalalanina
Nie mówię,że to proste,ale wydaje mi się że bardzo potrzebne. Tak samo w przypadku faceta czy kobiety,bo to wiele ułatwia.

Gość drtfyguhijikml
kurwa, jest ktos na tyle madry aby wyjebac ta cala fiku miku z tego forum kafeteria.pl ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Panlalalanina
tzn szacunku pod jakim względem do siebie??

Gość Panlalalanina
dla mnie niepojęte to że kolega odbija koledze dziewczynę,że ta dziewczyna się na takie coś pisze albo ze ludzie po byciu w jakimś tam związku nie mówią sobie głupiego cześć na ulicy. To jest brak szacunku dla mnie i brak honoru.

ja też nie mówię cześć do swoich eks - nie widzę w tym nic złego... każdy ma swoje punkty widzenia - Ty jak będziesz nabierać lat , też pewne rzeczy zmienisz

Gość Panlalalanina
i uważasz że to jest normalne ? bo ja nie.

jasne , ze tak...nie utrzymuję żadnych kontaktów z nimi i uważam , ze to jest normalne

Gość Panlalalanina
to chyba jesteś bardzo młody albo właśnie należysz do tych chłopców z przed komputera którzy pykają sobie w gierki do 30stki

wręcz przeciwnie ....dojrzały facet nie utrzymuje kontaktów z eks - to starta czasu i energii , którą ma przełożyć na szacunek do nowej osoby.... nie każdy musi być taki sam , lub taki jak Ty tego zechcesz , pamiętaj o tym....

Gość Panlalalanina
dla mnie to naturalne,że jeżeli się przed kimś paradowało nago, wchodzi w bardzo intymne strefy życia i np poznaje się tego kogoś rodzinę to mówi mu się cześć,czy dzień dobry czy cokolwiek i w tym nie ma nic złego

Gość Panlalalanina
Dlatego ostatnio nie mam zbyt dlatego szacunku do mężczyzn. Dobrej nocy.