Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vedder1

zdrada

Polecane posty

Gość Ból głowy
vedder1 - nie łam się, bo na pewno kogoś znajdziesz! :) Normalny facet zawsze jest w deficycie. :D

Gość lek
Współczuję Ci autorze, ale nie wiem czy zostawianie jej tzw. furtki ---idz jak chcesz , ja będę czekał ---jest dobre. No co za małpa --budujesz dom, planowaliście rodzinę , nie jedna dziewczyna chciałaby miec tak zaradnego faceta. a ta widocznie dostała az nadto. Gdyby jednak poszła , to drogi Autorze nie czekałabym z otwartą furteczką na nią . I jeszcze idz i bądz szczęśliwa?? No nie , dla mnie taki związek byłby spalony. Przykro mi ,że to piszę ale tak czuję :)

Gość niby_cos_tam_wiem
A gdyby powiedzieć, "Idź, życzę Ci szczęścia. Ja na razie Cię nie przekreślam, będę czekał. Nie będę czekał jednak wiecznie". Lepiej?

Gość ale gapa
Ona nigdy nie podejmie decyzji jezeli bedzie wiedziała, ze może lawirować . To, że jej powiesz, że ma wybrac to tez niekoniecznie moze zadziałac. Nie dawaj jej furtki, postaw konkretne warunki. Dobra rada z doswiadczenia-jak zobaczy , że Cie straciła(wyprowadż się) to prawdopodobnie wróci jej rozsądek. Natomiast jeżeli pójdzie do niego tzn. że tak mialo byc i pewnie tak bedzie dla Ciebie lepiej. Znowu frazes ale prawdziwy: czas leczy każde rany.

Gość vedder1
Dzięki wszystkim za dobre rady. Decyzja i tak podjęta wyprowadzam się za 2 tyg. Musze nareszcie uwolnić się od tego wszystkiego "przewietrzyć" chora głowę. Życzcie mi powodzenia - przyda się. Już i tak jest lepiej mogę: spokojnie oddychać i śpię całą noc - to się nazywa postęp. Stwierdziłem, że nie warto. Wierzcie mi albo nie ale przez chwilkę myślałem, żeby z sobą skończyć ale po chwili oprzytomniałem i stwierdziłem, że nikt ani nic nie jest tego wart.

@vedder1 To co zrobiłeś, to krok w bok. Nabranie dystansu. Odpoczniecie od siebie. Żona zobaczy za kim bardziej tęskni. Życzę Ci rozwiązania którego nie będziesz żałować. Powodzenia!

Gość nella222
jacek.. zeby mój mąż jacek był taki mądry jak ty!!

@nella222 Nie jestem madry, tylko doswiadczony i lubie sie wymadrzac. Na tym forum pisze tylko jesli mam zdanie i na czyms sie znam. Jesli temat jest o antykoncepcji - nic nie pisze, bo nie znam sie i na 100% inne kobiety znaja sie lepiej. Po drugie - tutaj wykreowalem swoj image i nie znasz moich wad na zywo. Mam wady jak kazdy, tylko tutaj je ukrywam. Wiec jestem tylko troche bardziej doswiadczony i troche bardziej oczytany - i tyle. Nie jestem facetem czy czlowiekiem idealnym, bo takich nie ma.