Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palllalla

Mężczyźni!!! Liczy się charakter i inteligencja!

Polecane posty

"Generalnie chodzi o to że jak fizycznie się kobiecie nie spodobasz, to twa wiedza, inteligencja, błyskotliwość i poczucie humoru i tak nie będą miały większego znaczenia." Dokładnie. Chyba, że jest po trzydziestce i sama już nie najlepiej wygląda. Wtedy spuszcza z wymagań :D

Gość jabadababad
''Generalnie chodzi o to że jak fizycznie się kobiecie nie spodobasz, to twa wiedza, inteligencja, błyskotliwość i poczucie humoru i tak nie będą miały większego znaczenia.'' generalnie chodzi o to by zaiskrzyło:P e tam ,ma znaczenie ,w ostateczności można zostać męskim przyjacielem atrakcyjnej kobiety:P

"w ostateczności można zostać męskim przyjacielem atrakcyjnej kobiety" Emocjonalne tampony zawsze poszukiwane :D

Gość jabadababad
Ja jestem oczytany ale mogę sobie tym tyłek podetrzeć - takie to dla pań ważne. moze nie potrafisz rozmawiać z kobietami? moze jestes nudny?moze nie potrafisz flirtować?

Gość nie mialem
na mysli pakerow ale chudzielcow zadna nie lubi wiec ze skrajnosci w skrajnosc

"moze nie potrafisz rozmawiać z kobietami? moze jestes nudny?moze nie potrafisz flirtować?" No nie potrafię. Mam się na kurs uwodzenia zapisać? Sorry nie mam ochoty.

Gość palllalla
Darker a ty dalej z tym swoim oczytaniem przecież tłumaczyłam że nie tylko o to chodzi, tylko o umiejętność rozmowy nic po oczytaniu i wiedzy jak człowiek nie umie o tym porozmawiać z kimś innym i masz rację, że sobie możesz tym tyłek podetrzeć

gorzej jest jak sie wogole nie potrafi rozmawiac z ludzmi nie mozesz nawet zaprosic wtedy kumpla na piwo albo isc na impreze

Gość jabadababad
nie kursy uwodzenia są do dupy, moze zachowuj się w realu tak jak na kafe, ripostuj dogaduj ,moze szczypta ironii :P nie mam pojęcia co ci doradzić

"Emocjonalne tampony zawsze poszukiwane " tampony przynajmniej lądują w tzipie :P

"nic po oczytaniu i wiedzy jak człowiek nie umie o tym porozmawiać z kimś innym i masz rację, że sobie możesz tym tyłek podetrzeć" To się zabieraj za facetów co romanse czytają. Jakoś polityka wewnętrzna Korei Północnej w moim przypadku jest marnym tematem do rozmowy z dziewczynami. "nie kursy uwodzenia są do d**y," Poproszę opinię uczestnika. "moze zachowuj się w realu tak jak na kafe, ripostuj dogaduj ,moze szczypta ironii" Wyzywać dziewczyny od idiotek? No problem.

Gość jak ci nie przeszkadza
to pogadajmy o korei jedyny szkopul to to ze jestem facetem

"Jakoś polityka wewnętrzna Korei Północnej w moim przypadku jest marnym tematem do rozmowy z dziewczynami." jak dla mnie zajebiste :p

Gość wielki zły wilk
"generalnie chodzi o to by zaiskrzyło e tam ,ma znaczenie ,w ostateczności można zostać męskim przyjacielem atrakcyjnej kobiety" ale oczywiście że ma znaczenie, na dłuższą metą osobowość jest kluczową sprawą, tylko że jeśli z osobowością nie idzie w parze wygląd to nigdy nie zaiskrzy :) No chyba że kobieta też za dużego wyboru nie ma więc bierze co jest ;) Zresztą bądźmy sprawiedliwi, faceci są tacy sami, dla atrakcyjnego faceta mającego powodzenie u kobiet, inteligentna brzydula o bogatej osobowości może zostać co najwyżej przyjaciółką 🖐️

Gość jak sie wkurze...
to zaraz zaloze taki temat, ze wszystkie samotne dusze polacza sie w pary, serio

To wszystko sranie w banię. Znalem dziewczyny z którymi miałem więcej wspólnego niż ich eks i nic z tego nie wyszło. To wszystko jest nic nie warte dla drugiej strony bez wzajemnej chemii. Ot taka ciekawostka to max co z tego jest.

Gość jabadababad
Wyzywać dziewczyny od idiotek? No problem. ale wtopa:P pd kiedy wyzywanie jest ciętą ripostą?

Gość jabadababad
Zresztą bądźmy sprawiedliwi, faceci są tacy sami, dla atrakcyjnego faceta mającego powodzenie u kobiet, inteligentna brzydula o bogatej osobowości może zostać co najwyżej przyjaciółką nie zgodzę się z tym:P prędzej atrakcyjna kobieta zwiąże się z brzydalem niż przystojniaczek z grubą brzydulą ,faceci zwracają uwagę tylko na wygląd ,kobiety na wygląd+to słynne coś(((:classic_cool:)))

"nie zgodzę się z tym prędzej atrakcyjna kobieta zwiąże się z brzydalem niż przystojniaczek z grubą brzydulą" A mnie się taka na studiach podobała. Za kiepski i dla takiej jak widać :D

" nie zgodzę się z tym prędzej atrakcyjna kobieta zwiąże się z brzydalem niż przystojniaczek z grubą brzydulą ,faceci zwracają uwagę tylko na wygląd ,kobiety na wygląd+to słynne coś((( ))) " no chyba logiczne ze facet bedzie podchodził do tej o mu sie wizualnie podoba, a atrakcyjna kobieta zwiąśze sie z brzydalem tylko jesli bedzie bogaty :P

Gość jabadababad
A mnie się taka na studiach podobała. Za kiepski i dla takiej jak widać haha to ty musisz być okropnym fajtłapą :P a atrakcyjna kobieta zwiąśze sie z brzydalem tylko jesli bedzie bogaty ,niekoniecznie:P wystarczy ze będzie dobry i zakochany ,z czasem by spełniać zachcianki swojej wybranki zacznie dobrze zarabiać :P

Gość Supreme Stateman
Mama mi mówi że jestem przystojny i oczytany

"haha to ty musisz być okropnym fajtłapą' Jak każdy nieśmiały. A wy tylko dobijacie zamiast pomóc.

Gość jabadababad
to moze hipnoza? bo tak sam,z dnia na dzień nie pokonasz nieśmiałości do kobiet

A z resztą, co ja się przejmuję. I tak myślę aby skończyć z sobą, pierdolę to życie, ani jednego pozytywnego wspomnienia. Żyję w świecie gdzie pełno takich pustaków jak ty robiących sobie jaja z takich jak ja. Cały czas pod górę a za dobre intencje nóż w plecy i kopniak w pysk. Zjeby i oszuści zbierają wszystkie profity a dla reszty odpadki. Chuj z tym wszystkim.